olur canım niye olmasın:)
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
günaydııın...
ayy valla çok zor canım yaa ama birkaç ay zorluğunu çekersin sonra hem sen alışırsın hem ali büyür ele avuca gelir:) rahat edersiniz sonra
kıyamam canımm aynı şeyi duşa girerken ben de düşünüyorum hatta saçlarım inanılmaz uzadı doğumdan sonra kestirmeyi düşünüyorum kısa ki hiç yakışmz aslında bana..
canım esra erol dün bebeğin gazı ile ilgili mükemmel çözüm diye bir şey söyledi hatta facede kendi sitesine de yazmış kimyonlu bi bak istersen çünkü not aldım ben de
cnm inşallah düzelir bebişin gazlı bebek çok zor oluyormuş eşim çok uğraştırmış kayınvalidemi
ilk zamanlar çok acıkıyordur bir tanıdık doğum yapmıştı bebek 4 gün olmuş doğalı 5 dk uyudum dedi kaç gündür gözüm kormadı değil ama büyüyüncede rahat edersin damlacım
Oğlum kendi gazını kendi çıkartıyordu gülüyorduk bile nasıl yapıyor diye şimdide keşke öyle olsaEvet canım bazı bebekler sürekli emmek istiyor ilk doğduğunda pek uyanmıyordu bizimki ben 2 saatte bir uyanıp emziriyordum zar zor uyandırıp çünkü emmesse kan şekeri düşermiş sarılık falan olurmuş şimdide geceleri 2 3 saatte bir kendi uyanıyor aranıyor zaten emmek için:))Bazen uyanınca 1 2 saat uyanık kalıyor o zor oluyor ama napalım büyütcez :)
günaydın luckycim
iyi yarenkacım sen nasılsın ???
inşallah canım kışlık iznide birleştircez bayramdan sonra döncez artık istanbula büyüsün bebeğimiz iyice
canım bende kestirdim saçlarımı biliyorsun uzunluğunu şimdi omuzlarımdan biraz aşağıda o kADAR rahatımki 2dkda taradım:),saçlarım gür bide benim 15dkda anca tarıyordum uzunken hiç yakışmaz diye düşünme yakışır canım neden yakışmasın yüzün güzel sonuçta:)O tarifi aldım bakalım ağlamaları başlarsa yine vericem hemen inşallah işe yarar gerçekten:)
merhaba kıslar naslsınız ben geldim eve cok yorgunum ama damla benden daha cok yorgunannelik böle bişey olsa gerek bornozla meme vermek güzel durumlar bunlar damla bayagı tecrübeli oldu artık önerilerini bize verir sonra sebnem,nesrin
öpüyorum sizi kıslar görüşmek üzere
merhba canım benim halimi biliyorsunuz:))siz tadını çıkartın bu günlerin:)sizee tüm tecrübelerimi anlaticiğiiimm:))
senin bornozlu halin gözümün önüne geldi bi an kendimi düşündüm ne güzel ama seni bekleyen biri var
güldürdün kız beniSizde doğurun da biran önce bende sizin maceraları dinleyeyim:))
damlacm kusura bakma bugun senin dogum günündü dünden aklımdaydı bugun yazamadım nice senelere
doğum günün kutlu olsun damlacım nice mutlu senelere, 20 eylül de benimdi:)
damlacm kusura bakma bugun senin dogum günündü dünden aklımdaydı bugun yazamadım nice senelere
doğum günün kutlu olsun damlacım nice mutlu senelere, 20 eylül de benimdi:)
yarenkacım doğum günün kutlu olsun bilmiyorduk nice mutlu yıllara eşinle ailenle beraber
damlacım sana diğer siteden yazıcam bugün alışveriş yaptımda orada bikaç şey öğrendim.
napalım cnm annelik zor zanaat sağlıklı olsunlarda bir ömür annelik yapıcaz allahım uzun ömürler versin hepimize
yok canım inan o yüzden yazmadım tarihler yakın olduğu için yazdım yoksa yazmazdım:)hımmm haklı olarak bir taş gnderdin kusura bakma canımunuttum seninde geçmiş dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglıklı yıllara sevdiklerinle
yarenkacım doğum günün kutlu olsun bilmiyorduk nice mutlu yıllara eşinle ailenle beraber
damlacım sana diğer siteden yazıcam bugün alışveriş yaptımda orada bikaç şey öğrendim.
napalım cnm annelik zor zanaat sağlıklı olsunlarda bir ömür annelik yapıcaz allahım uzun ömürler versin hepimize
teşekkür ederim kızlarrr:)Yarenkacım seninde doğum günün kutlu olsun canım
Amin şebnemcim bebişlerimizede sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Allah
teşekkür ederim kızlarrr:)Yarenkacım seninde doğum günün kutlu olsun canım
Amin şebnemcim bebişlerimizede sağlıklı uzun ömürler versin inşallah Allah
yok canım inan o yüzden yazmadım tarihler yakın olduğu için yazdım yoksa yazmazdım:)
teşekkürler kızlar
merhaba kıslar nasılsınız ben geldim yemek yapıcam erkenden pissin aksama rahat edeyim eşim haftaya salı gidiyor bende evde 20 gün yalnızım
yarenkacım önemli değil ama kendime adıma söyliyim bilmiyordum gerçi sayfanada baktım ordada yazmıyor
kıslar bebişlerinize Allah sıhhat versin
öpüyorum hepinizi
iyiyim canım sen nasılsın kolay gelsin sana ben yine yemek yapmayı unuttum 1 aydır yapmıyorum:)) hamileliğimdeki gibi bu saltanat da sona erecek izin dönüşü:)teşekkür ederiz teyzesi bizde seni öpüyoruz:)
merhaba kıslar nasılsınız neler yapıyorsunuz evdeyim bende yarın cumasonra 3 gün tatil biraz dinlenirim sonrada eşim gidecek zaten
merhaba kıslar nasılsınız neler yapıyorsunuz evdeyim bende yarın cumasonra 3 gün tatil biraz dinlenirim sonrada eşim gidecek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?