- 29 Haziran 2010
- 514
- 1
olur canım niye olmasın:)
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
günaydııın...
ayy valla çok zor canım yaa ama birkaç ay zorluğunu çekersin sonra hem sen alışırsın hem ali büyür ele avuca gelir:) rahat edersiniz sonra
inşallah canım kışlık iznide birleştircez bayramdan sonra döncez artık istanbula büyüsün bebeğimiz iyice
kıyamam canımm aynı şeyi duşa girerken ben de düşünüyorum hatta saçlarım inanılmaz uzadı doğumdan sonra kestirmeyi düşünüyorum kısa ki hiç yakışmz aslında bana..
canım esra erol dün bebeğin gazı ile ilgili mükemmel çözüm diye bir şey söyledi hatta facede kendi sitesine de yazmış kimyonlu bi bak istersen çünkü not aldım ben de
canım bende kestirdim saçlarımı biliyorsun uzunluğunu şimdi omuzlarımdan biraz aşağıda o kADAR rahatımki 2dkda taradım:),saçlarım gür bide benim 15dkda anca tarıyordum uzunken hiç yakışmaz diye düşünme yakışır canım neden yakışmasın yüzün güzel sonuçta:)O tarifi aldım bakalım ağlamaları başlarsa yine vericem hemen inşallah işe yarar gerçekten:)
cnm inşallah düzelir bebişin gazlı bebek çok zor oluyormuş eşim çok uğraştırmış kayınvalidemi
ilk zamanlar çok acıkıyordur bir tanıdık doğum yapmıştı bebek 4 gün olmuş doğalı 5 dk uyudum dedi kaç gündür gözüm kormadı değil ama büyüyüncede rahat edersin damlacım
Oğlum kendi gazını kendi çıkartıyordu gülüyorduk bile nasıl yapıyor diye şimdide keşke öyle olsaEvet canım bazı bebekler sürekli emmek istiyor ilk doğduğunda pek uyanmıyordu bizimki ben 2 saatte bir uyanıp emziriyordum zar zor uyandırıp çünkü emmesse kan şekeri düşermiş sarılık falan olurmuş şimdide geceleri 2 3 saatte bir kendi uyanıyor aranıyor zaten emmek için:))Bazen uyanınca 1 2 saat uyanık kalıyor o zor oluyor ama napalım büyütcez :)
günaydın luckycim
iyi yarenkacım sen nasılsın ???