merhaba kızlar nasılsınız ?? kaç gündür girmedim özledim sizi
yarenkacım güle güle oturmayı nasib etsin allah nice güzel günler yaşarsınız bu evinizde de merak etme
luckycim bebişler büyüyecek kısmetse sağlıkla
damlacım maşallah senin bebişin yerini sevdiği belliydi zaten aman zamanı gelene kadar kalsında annesi sağlıkla al kucağına
gülpmebecim sen nasılsın nasıl gidiyor hayat iyileştin mi sen bakim
sıra bize geldibiz iyiz çok şükür her geçen gün büyüyoruz bugün 7 hafta 1 günlüğüz kalp atışlarını duyduk 10 gün sonra yine doktorumuza gidicez
sağlıkla büyüsünler inşallah kucaklarımıza alalım
çok sık girmiyorum kızlar nete ama sizi unutmuyorum merak etmeyin
yarenkacım güle güle oturmayı nasib etsin allah nice güzel günler yaşarsınız bu evinizde de merak etme
damlacım maşallah senin bebişin yerini sevdiği belliydi zaten aman zamanı gelene kadar kalsında annesi sağlıkla al kucağına
sıra bize geldibiz iyiz çok şükür her geçen gün büyüyoruz bugün 7 hafta 1 günlüğüz kalp atışlarını duyduk 10 gün sonra yine doktorumuza gidicez
günaydın kıslar nasılsınz damlacım az kalmıs saglıkla gelsin Allah yardımcın olsun
günaydın herkese
damlacım sabır güzel annemiz azıcık kaldı dünyanın o en güzel varlığını kucağına almana
çok sevindim canım zaman su gibi aksın sen de damla gibi kucağına alacağın günleri sayarsın inşallahkızlaaar biz geldik fazla kalamıycam yemek hazırlıcaz ama doktordan geldik kesemizi,bebeğimizi gördük dahası dünyanın en güzel ritmini dinledik binlerce milyonlarca şükür6 hafta 5 günlük olmuşuz bizz her şey yolunda şimdilik şükür progestan verdi kesenin altında azcık kan çizgisi görmüş de ama genelde olur hiç takma kafana önemli olan büyümemesi dedi dualarınızı hiç eksik etmeyin ne olursunuz bayramdan sonra tekrar randevumuz var haber vereyim dedim öpüyoruz kocaman
geldim canım benim, internette kaç gündür sorun var zaten habire kesiliyor inşallah cevabı yazmadan kesilmez:) evimize taşındık yerleştik ama çok kötü grip oldum şimdi sesim hiç çıkmıyor boğazlarım çok ağırıyor. sen nasılsın neler yapıyorsungünaydın kıslar
luckycim nasılsın yarenkacım sebnemcim nerelerdesiniz damlacım bebiş geldimi
çok sevindim canım zaman su gibi aksın sen de damla gibi kucağına alacağın günleri sayarsın inşallah
geldim canım benim, internette kaç gündür sorun var zaten habire kesiliyor inşallah cevabı yazmadan kesilmez:) evimize taşındık yerleştik ama çok kötü grip oldum şimdi sesim hiç çıkmıyor boğazlarım çok ağırıyor. sen nasılsın neler yapıyorsun
çok sağol şebnemcim, senin adına da çok sevindim, lucky ile yarışıyorsunuz:) inşallah sağlıkla doğururusun
çok sevindim canım zaman su gibi aksın sen de damla gibi kucağına alacağın günleri sayarsın inşallah
geldim canım benim, internette kaç gündür sorun var zaten habire kesiliyor inşallah cevabı yazmadan kesilmez:) evimize taşındık yerleştik ama çok kötü grip oldum şimdi sesim hiç çıkmıyor boğazlarım çok ağırıyor. sen nasılsın neler yapıyorsun
çok sağol şebnemcim, senin adına da çok sevindim, lucky ile yarışıyorsunuz:) inşallah sağlıkla doğururusun
sağol canım alıştım sayılır, eşyaların yerini biraz karıştırıyorum mutfakta:) onun dışında sorun yokben iyiyim...cok geçmiş olsun tabi tasınmada kaptın şifayı yat dinlen canım.. saglıkla oturmanız dileğiyle alısabildinmi evine peki
amin canım çok sağol.çok çok geçmiş olsun canım iyice dinlen taşınma telaşı grip iyice halsiz kalmışsındır öpüyorum çok
kızlar bugün tercihlerimi yaptım, edirneden ardahana kadar her yeri yazdım üstelik tercihlerim dışında da atanmak istiyorum seçeneğini işaretledim, onda da şırnak hakkari falan çıkıyor, şansa artık. cuma günü belli olacak, ihtimal sıfır ama bir umut işte...
hayırlı olsun canım hakkında ama ya atanırsan sırnak hakkariye ne olcagı belli olmaz
günaydın yarenkacım :)) Hoşgeldin canım..Dilerim hakkında hayırlısı olur ve iyi bi yere atanırsın canım dualarımız seninle..ben bulantılar dışında iyi olmaya çalışıyorum mercimeğimin de iyi olduğunu umuyorum.yarın ilaç yazdırmak için gideceğim normalde randevum 5inde ama ilaç yazdırmam ve devam edip etmeyeceğimi sormam gerekiyor bu sayede gitmişken muayene etmesini rica edeceğim kanamanın durumunu ve mercimeğimi çok merak ediyorum artık
yeni evin tekrar hayırlı olsun canım dilerim uğur getirsin size...
hoşbulduk canım çok sağol işte son 3 gün kaldı:) bulantı da olacak canım başka nasıl anlayacaksın bebişiniilaç yazdırma bahanesiyle de görürsün tekrar, kız 9 ay nasıl bekleyeceksin ev için de teşekkür ederim canım darısı size, perdelerim hala gelmedi ama gelince resimlerini eklerim
Gunaydin kislar nasilsiniz yarenkacim hakkinda hayirli olsun umarim yakin yerleri alirsin olurda uzak olrsa gidiceksin ya esin ne olcak peki perdeleri iptal et bence adamada kufur ben bile sinirlendim suan parayi eksik ode ilkin bakalim ne olcak evinin resimlerini beklioruz
Lukcycim sendende mercimegin resmini :)
canım eşim burda kalacak ben de 1.5 yıl sonra eş tayini isteyeceğim artık o da ne zaman çıkarsa. perde için de son gün cuma dedim gelmezse paramı alırım dedim adam da tamam dedi güya perde topları ambarda çalınmış, dedim o da bizi buldu:) kaç gündür güneşliklerle oturuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?