- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
bittiği için bıraktım canım yani yarım kalmadı ki. bu defa da kullanırım olmazsa başka bir doktora giderim artık
dene bi kere daha olmadı baska bir doktora git mevsimsel olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bittiği için bıraktım canım yani yarım kalmadı ki. bu defa da kullanırım olmazsa başka bir doktora giderim artık
dene bi kere daha olmadı baska bir doktora git mevsimsel olabilir mi
valla ben strese bağlıyorum canım, evlendiğimizden beri sınav için stresliyim yani ne kadar da düşünmesen elinde değil
onunda cok etkisi olur tabi stres insanları mahvediyor umarım hersey yoluna girer canım
inşallah canım bakalım cuma günü belli olacak sonuçlar
inş güzel sonuclar gelir ve sende rahatlarsın yaz buraya kacta acıklancak peki
saatini bilmiyorum canım ayrıca güzel bir yer çıkması da imkansız zaten, açıklanınca hemen yazarım canım
benm senn için duam en yakın bi yer olsun istanbuldada eminim ihtiyac vardır ama belli olmuyor
çok sağol canım, istanbulda öyle yerler tercih ettim ki oralara doğru düzgün ulaşım bile yok
nerelere yaptın mesela olmadı kira da oturursun ama istanbul olması daha iyi olur sırnak hakkari den
arnavutköy, şile ve taşdelen yazdım canım, tabiki buralar çıksa dünyalar benim olur, güneydoğu da bu aralar karışık, çıkarsa nasıl gideceğim hiç bilmiyorum
günaydn kıslar nasılsınız damlacım yanına ek bir isimde olabilir diğer arkadasım mehmet kaan ismini vermişti ama babası ile uyum olsun :)
yarenkacım test falan yaptımı peki doktor neden dolayı diye umarım etki gosterir ilacı bırakmısmıydınki tekrar dokulme basladı
günaydın kızlar, bu sabah yine saçım için doktora gittim dökülme tekrar başladı, aynı karışımı ve çinko ilacı yazdı, bu defa da geçmezse başka şeyler yaparız dedi, bakalım ne olacak
güneydoğudan sadece gaziantepi yazdım canım ama "tercihlerim dışında da atanmak istiyorum" seçeneğini işaretlediğim için başka yerler de çıkabilir. gitmesem 1 yıl tercih yapamıyoruminş cıkar canım oaralar ögretmen evinde kalırsın inş olur yakın yerler güneydoguyu neden yazdın kıs gitmesen bişey olurmu
iyiyim canım sen nasılsın:)ali kaan olarak düşünmüştük bizde ama bakalım canım:)
İnşallah geçer canım hiçbirşeyi kafana takma senden önemli değil hiçbirşey inşallah istanbul içi biryerler çıkar
iyiyim canım sen nasılsın:)ali kaan olarak düşünmüştük bizde ama bakalım canım:)
İnşallah geçer canım hiçbirşeyi kafana takma senden önemli değil hiçbirşey inşallah istanbul içi biryerler çıkar
güneydoğudan sadece gaziantepi yazdım canım ama "tercihlerim dışında da atanmak istiyorum" seçeneğini işaretlediğim için başka yerler de çıkabilir. gitmesem 1 yıl tercih yapamıyorum
haklısın canım bizden sağlığımızdan daha önemli değil ama olmuyor işte...
cumaya kadar doğacağını sanmıyorum canım cuma gidince ne dicek bakalım doktor yazarım buraya:) Ahh bi doğursamm hemen haber vermeye çalışırım sizlere tatlım
seninki yerini sevdi korkutmak istemem seni ama canım benm annemde pazartesi hastaneye yattı benim için ama cuma günü dogmusum biraz daha bekleselermiş anne karnında ölebilirmisim suyum bittiğinden tabi ozaman ultrason yok şimdi herseyi görünüyor sezeryan mı normal mi düşünüorsun peki
her gittiğimde suyuna bide kalp atışlarına bakıyorlar suyum falan azalsa yatırcaklar benide ama normal çıkıyor canım evet eskiden öyleymiş hiç ultrasyona bile girmiyorlarmış,normal düşünüyorum ama bakalım korkum doğmaması sonra suni sancı vermeleri öyle doğum yapmak herkes çok kötü diyor suni sancıya:18:
inş normal yaparsın canım burdada suni sancı veriyorlarmıs sezeryanı cok nadir yapıyorlar burda oyuzden suni sancıyı veriyorlar anne ve bebek için bi zararı varmı peki ben pek bilmiyorum bana biraz anlatırmısın
benim bildiğime göre yok canım ben hep böyle sanki elektrikli sandalyeye bağlıyorlarmış da sancı veriyorlarmış gibi düşünüyordum Serum takıp damardan yavaş yavaş veriyorlarmış benim bilinçaltıma nasıl yerleştiyse nasıl öyle düşündüysem :))
Açılma varmı diye de kontrol ediyorlarmış ara ara ama o muayne canını çok yakıyor insanın nasıl dayanıcam bilemiyorum cuma da kesin muayne etcek doktorum açılma varmı diyee