- 3 Aralık 2010
- 3.422
- 2
iyiyiz canım sizz nasılsınızz:)Aman dikkat et kendine tatlım kaç haftalık oldu şimdi bebiş
valla kontrolümüz pazartesi canım...sorma valla kötüydüm dün akşam çok...valla 5 ya da 6 canım pazartesi tam belli olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz canım sizz nasılsınızz:)Aman dikkat et kendine tatlım kaç haftalık oldu şimdi bebiş
iyiyim canım sen nasılsın, biz de banyo dolabı aldık onun takılmasını bekliyoruz bir de mutfak dolabında küçük bir tadilat olacak. ben de eşyaları biraz topladım hurçlara falan koydum bu akşam da gardrobu boşaltırız, akşam da eşim gidip avizeleri bağlayacak, cumartesi de taşınıyoruz artık bakalım. kayınvalidem dün geldi annemlerde kalıyor bize cuma gelip cumartesi taşındıktan sonra tekrar annemlere gidecek pazar da gidiyor zaten, biz de dün akşam annemlerdeydik şimdi geldim eve, ne çok yazdım ya
çok sağol canım sen de dikkat et kendine ve bebişe, ilk zamanlar geçsin sonra daha rahat olursunohhh Allah kolaylık versin bitanem ayy ne güzel heyecanlar..dikkat et kendine çok da yorma ağız tadı ile oturun inşallah canımmm ayy mutlu oldummm güle güle kullanın aldıklarınızı da
yogunsun tabi bu aralar hayırlısı ile yerles evine rhat et 1 ay seni zorlar temizlik falan ama sonra alısırsın kızlar bebişlere dikkat edin
bu arada bir şey sormak istiyorum etrafınızda hamur acma makinesi kullanan varmı varsada mantı hamuru acabiliyormu ben beceremiyorum da
çok sağol canım sen de dikkat et kendine ve bebişe, ilk zamanlar geçsin sonra daha rahat olursun
evet canım yoğunuz valla akşam tv izlerken uzanmıştık ikimiz de yorgunluktan uyumuşuz bir uyandım saat gece 3 olmuş:) hamur makinesinden de hiç haberim yok canım ben klasik oklavalarla açıyorum:) ben de bir ara bahsetmiştim ya buharlı temizlik makinesi almayı düşünüyorum, kuzenimin eşi almış çok memnun
herkese günaydın...
günaydın kızlaaarrrrrrrr
artık bu haftadan sonra uzanırsınız dinlenirsiniz inş canım o buharlılar gerçekten iyidir bilmiyorum kaç derece ile temizliyor ama bizden daha iyi temizler eminim bana göre al ve kullan vala ben hamur acamıyorum canım
günaydın luckycim nasılsın
günaydın canımm bugün bulantılarım biraz yoğundu ama iyi gibiyim şimdilik şükür
anladım canım zaten 3 ay zorlancaksın ondan sonra geçiyor bulantılar
öyle canım aman miniğim iyi olsun da..bakalım artık hergün bi ayrı geçiyo
minik iyi merak etme annesi ona iyi bakıyor
cAnımmmm benimmmmmmmm
180 dereceyle temizliyormuş canım valla dediğim gibi kuzenimin eşi diyor kullandıktan sonra dedim bu evde nasıl yaşıyormuşuz:) yerleri falan hep onunla siliyormuş ama şimdilik bana biraz pahalı geldi 1300 liraymışartık bu haftadan sonra uzanırsınız dinlenirsiniz inş canım o buharlılar gerçekten iyidir bilmiyorum kaç derece ile temizliyor ama bizden daha iyi temizler eminim bana göre al ve kullan vala ben hamur acamıyorum canım
günaydın luckycim nasılsın
günaydın canımm bugün bulantılarım biraz yoğundu ama iyi gibiyim şimdilik şükür
180 dereceyle temizliyormuş canım valla dediğim gibi kuzenimin eşi diyor kullandıktan sonra dedim bu evde nasıl yaşıyormuşuz:) yerleri falan hep onunla siliyormuş ama şimdilik bana biraz pahalı geldi 1300 liraymış
o kadar olacak canım, valla hamile kalmak istediğin günler daha dün gibi, şimdi de bebişi bekliyoruz
180 dereceyle temizliyormuş canım valla dediğim gibi kuzenimin eşi diyor kullandıktan sonra dedim bu evde nasıl yaşıyormuşuz:) yerleri falan hep onunla siliyormuş ama şimdilik bana biraz pahalı geldi 1300 liraymış
o kadar olacak canım, valla hamile kalmak istediğin günler daha dün gibi, şimdi de bebişi bekliyoruz
ne kadar indirime girecek ki:) ben de başka markaları araştırıyorum bakalım uygun bir şey bulursam alırımgerçekten cok iyi 180 derece ile biz temizleyemiyoruz ama pahalıymıs indirime girerse alırsın hemen
demi canım yaa hayat işte öyle hızlı geçiyor ki zaman...rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah...
ne kadar indirime girecek ki:) ben de başka markaları araştırıyorum bakalım uygun bir şey bulursam alırım
evet canım, siz çok beklemediniz inşallah isteyince biz de beklemeyiz
off yaa şimdi perdeci aradı haftaya teslim edecekmiş perdeleri, güya çok satılmış fabrikada kalmamış, valla bu yorgunluğun stresin içinde bir de bu çıktı, bütün aksilikler bizi buluyor sanki