2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar zeyhat girmiyo ne zamandır merak ettim CADIARZU

Kızlar ya!!!
Kocam ve ben çok mu hevessiziz nedir ya... Daha ne bi eşya ne başka bişey... Düşünmedik bile.. Burda siz yazıyorsunuz da ben biraz baktım biryerlere... Kocama söyledim, oda falan ne yapacağız diye...Daha çok var diyoo.. Gerçi ben de hep öyle düşündüm taaakii siz bu konuya fazla eğilinceye kadar...
Neyse bizde yavaş yavaş başlayalım bari bakmaya...
Hepinizin cicleri çok güzel bu arada...:CüvCüv::CüvCüv:
celineee hevessizlikten degil bence,zaman var diye öyle oluyor.bende öyleyim.daha hicbirsey almadim,tabi birazda kendimi sartlandirdim.7.ayda alicam diye.ama dün kayinvalidem sagolsun koca bir canta dolusu bebek esyalari almis.trdede annem sagolsun.o benden daha hevesli.bebekler yazada denk gelecegi icin alinacaklar belli zaten.ama yavas yavas almamiz lazim.bebek bu ne zaman gelecegi belli olmaz artik

duydumkıı herkes mor renkle yazcakmıs össkee ölee istiyormuşşşşkaydirigubbakcemile3

işin kolay anlamındamı şimdi bukafamçokkarıştı

yok canım benim farklı bir işim var
yöneticilik yapıyorum o nedenle burada daha cok vakit geçirebiliyorum
raporlarım fln oluyor
onları da burada yazışırken fln yapaibliyorum genelde
yoksa kolay değil işim yani
stresli

ay evet yaaa
eylüllerden martlara geldik
valla az kaldı hayırlısıyla mayısa da bir gelsek kaydirigubbakcemile2
sonra zaten bişi kalmıcak :hulya:

eveett
ıskanıyolar benden sempatiksalakcinni
aynen öyle valla,hazirandada kacacak yer aricaz.burada bizden önce doguranlar anlatacaklar,bizde kurbanlik koyun gibi yazilanlari okucaz,Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Kızlar ya!!!
Kocam ve ben çok mu hevessiziz nedir ya... Daha ne bi eşya ne başka bişey... Düşünmedik bile.. Burda siz yazıyorsunuz da ben biraz baktım biryerlere... Kocama söyledim, oda falan ne yapacağız diye...Daha çok var diyoo.. Gerçi ben de hep öyle düşündüm taaakii siz bu konuya fazla eğilinceye kadar...
Neyse bizde yavaş yavaş başlayalım bari bakmaya...
Hepinizin cicleri çok güzel bu arada...:CüvCüv::CüvCüv:

bende çok heveslenemedim ama annem delirmiş vaziyette. 5 dk önce aradı gene eminönünün altını üstüne getirmiş. herşeyi almış. bende 3-5 parça kıyafet alabildim sadece :1no2:

sen yerini ayrıntılı anlatsana
bu kısaltılmış adımı
belki gideriz

eminönünden saraçhaneye doğru çıkarken solda kalıyor canım. İMÇ kısaltılmış adı . hatta oradan düz gidince 100 mt ileride haşim işcan geçidi var.

Cocuk kalbi diye biryerden...ama dukkana direk ben oyle cok para veremem bana uygun bisey gosterin dedim..elimizde bu var bunu verelim dediler..hazirdi dukkanda 3 gun sonra da geldi..basta kapaklari tam oturmamisti telefon ettim iki gun sonra gelip duzelttiler...bence kalite vs. hic fena degil..babyparkta 3.5tan basladilar fiyatlara..onlar da mdf bu da..ben 4-5 yasina kadar kullanip degistiricem o yuzden buyuyen karyola dusunmedim

aa oraya baktık biz hatta oradan 2700 e takım beğendim bilmiyorumkismile
tabi hiç pazarlık yapmadık. fiyat sorup çıktık.

slm kızlar nasılsınız...

2.doz tetenoz aşımı oldum geldim..:))
ama biraz fazla hareket ettim galiba kasılmalarım oluyor...:(((((((((((((((((

zeyhatı sormuşsunuz herhalde..bende onu merak ettiğim için özel mesajdan haberlerini almıştım..açılması baya olmuş..2,3 inmiş...istirahat ediyormuş...progestan kullanıp açılmayı azaltmaya çalışıyorlarmış...şükür ki açılması çok yavaş ilerliyormuş..28. haftayı bir atlatsam diyordu...
ama en son durumu ne onu bilmiyorum...

akannehirakannehirakannehir
şok oldum resmen.bilseydik destek olurduk ama neyse
umarım kötü birşey olmaz:Saruboceq:

aynen ya çok üzüldüm insallah hersey yolundadır.su anda 28.haftanın içinde olmalı değil mi?
cok sıkılıyorum evime gitmek istiyorum artık ama daha 1,5 saat var çıkmama mafoldumben

Back
X