- Konu Sahibi daemon
- #59.101
çalışıyorum canım maalesef
ama son zamanlarda serdim işleri falla
ne için sordum biliyomusun?? forumda sürekli yazıyosun kaçırmıyosun ya çok kolay bi işi var herhalde dedim:dance: ben bazen yazamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışıyorum canım maalesef
ama son zamanlarda serdim işleri falla
sempatiksalakcinnine için sordum biliyomusun?? forumda sürekli yazıyosun kaçırmıyosun ya çok kolay bi işi var herhalde dedim:dance: ben bazen yazamıyorum
sempatiksalakcinni
celineee hevessizlikten degil bence,zaman var diye öyle oluyor.bende öyleyim.daha hicbirsey almadim,tabi birazda kendimi sartlandirdim.7.ayda alicam diye.ama dün kayinvalidem sagolsun koca bir canta dolusu bebek esyalari almis.trdede annem sagolsun.o benden daha hevesli.bebekler yazada denk gelecegi icin alinacaklar belli zaten.ama yavas yavas almamiz lazim.bebek bu ne zaman gelecegi belli olmaz artikKızlar ya!!!
Kocam ve ben çok mu hevessiziz nedir ya... Daha ne bi eşya ne başka bişey... Düşünmedik bile.. Burda siz yazıyorsunuz da ben biraz baktım biryerlere... Kocama söyledim, oda falan ne yapacağız diye...Daha çok var diyoo.. Gerçi ben de hep öyle düşündüm taaakii siz bu konuya fazla eğilinceye kadar...
Neyse bizde yavaş yavaş başlayalım bari bakmaya...
Hepinizin cicleri çok güzel bu arada...:CüvCüv::CüvCüv:
kıslar zeyhat girmiyo ne zamandır merak ettim CADIARZU
işin kolay anlamındamı şimdi bukafamçokkarıştı
sempatiksalakcinni de getduydumkıı herkes mor renkle yazcakmıs össkee ölee istiyormuşşşşkaydirigubbakcemile3
aynen öyle valla,hazirandada kacacak yer aricaz.burada bizden önce doguranlar anlatacaklar,bizde kurbanlik koyun gibi yazilanlari okucaz,Allah hepimizin yardimcisi olsun.ay evet yaaa
eylüllerden martlara geldik
valla az kaldı hayırlısıyla mayısa da bir gelsek kaydirigubbakcemile2
sonra zaten bişi kalmıcak :hulya:
eveett
ıskanıyolar benden sempatiksalakcinni
Kızlar ya!!!
Kocam ve ben çok mu hevessiziz nedir ya... Daha ne bi eşya ne başka bişey... Düşünmedik bile.. Burda siz yazıyorsunuz da ben biraz baktım biryerlere... Kocama söyledim, oda falan ne yapacağız diye...Daha çok var diyoo.. Gerçi ben de hep öyle düşündüm taaakii siz bu konuya fazla eğilinceye kadar...
Neyse bizde yavaş yavaş başlayalım bari bakmaya...
Hepinizin cicleri çok güzel bu arada...:CüvCüv::CüvCüv:
sen yerini ayrıntılı anlatsana
bu kısaltılmış adımı
belki gideriz
Cocuk kalbi diye biryerden...ama dukkana direk ben oyle cok para veremem bana uygun bisey gosterin dedim..elimizde bu var bunu verelim dediler..hazirdi dukkanda 3 gun sonra da geldi..basta kapaklari tam oturmamisti telefon ettim iki gun sonra gelip duzelttiler...bence kalite vs. hic fena degil..babyparkta 3.5tan basladilar fiyatlara..onlar da mdf bu da..ben 4-5 yasina kadar kullanip degistiricem o yuzden buyuyen karyola dusunmedim
aaaa bilmiyorumkismileÖzge dün sen söyleyince ben de merak ettim
bak ne buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...talik-hamileyim-erken-dogum-riskim-var-3.html
Özge dün sen söyleyince ben de merak ettim
bak ne buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...talik-hamileyim-erken-dogum-riskim-var-3.html
sempatiksalakcinni de get
bilmiyorumkismileaynen öyle valla,hazirandada kacacak yer aricaz.burada bizden önce doguranlar anlatacaklar,bizde kurbanlik koyun gibi yazilanlari okucaz,Allah hepimizin yardimcisi olsun.
aaaa bilmiyorumkismile
akannehirakannehirakannehir
şok oldum resmen.bilseydik destek olurduk ama neyse
umarım kötü birşey olmaz:Saruboceq:
bence de
simdi bende cok merak ettim.yoksa dogurdumu.insaallah hersey yolundadir.acaba niye dru kesinlikle karnini oksama demis,bunu yapinca rahimmi aciliyorki,öffff ya,duydum ya simdi bebegimide sevemem artik erken dogururum diye,bilmiyorumkismileÖzge dün sen söyleyince ben de merak ettim
bak ne buldum
kaşınıyon sen yineesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni mor aşkın rengıymıss öskeeee
bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismile