2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
moz-screenshot-2.png
birds_171.gif

nööörüyon kız meloş aklinialirimsmile

bizde modokoya bakacağız ama önce fetih mahallesindekilere bakalım diyoruz (libadiyede)

hıım oraları pek bilmiyorum da biz modokoya yakın oturuyoruz zaten ilk girdiğimiz yerdi burası modokoda bi kaç mağza dolaştık ama ben pek sevmedim fiyatlar burda ilk biraz uçuk gibi duruyo ama çok indirim yapıyolar kalitesini beğendm ben bide

kiz kanarya valla bende bu sitede yanlizim saniyordum iyiki sen varsin haa
kiz burda cogu arkadar ist yada izmir li galiba
yok canim öyle sanma.ben zaten burdaydim da birkac gündür girmedim.sende iyiki varsin.genelde buradaki sohbetler istanbullular arasinda.bunu da kimse yanlis anlamasin.bende ist.olsam muhabbete girisim cok kolay olurdu.genel konusmalariniz,alis veris gidilecek yerler falan.tabi biz bu konularda yabanci kaliyoruz.ama bende trden geldim,turkbayragihemen hemen adim uydurmaya calisiyorum.en azindan basima birsey geldiginde bütün arkadaslarin yanimda oldugunu hissedebiliyorum.sende yeni katildin buraya sanirim.öyleyse aramiza hosgeldin canim.opuyorumnanaktan

ayy bizde haftasonu aysen bebeye gıttık, yoksa ordamıydıın sende, çanta baktım yenı modeller gelıcekmiş, bekleyın dedıler. sana bir tavsıyem aysen bebe sırasında daha ona gelmeden 2 tane bebek mobılyacısı var, opeti geçtıkten sonra dun oraya mobılya kulplarından almaya gıttım çok guzel oda takımları vardı, bırı orda oda takımı aldı 2700 dedı once pazarlıkla 2200 bıraktılar.2 magaza yanyana onlara da bak derım.

geçmş olsun canım akşam ıkımızde bebeklerımız görucez desene opuyorumnanaktan bence gıtmışken şeker testını de yaptır. aradan çıkar.

Canım ben çantamı chicnu şu içinde bakım malzemelerı olan var ya.Onlardan aldım.Sırt çantası gıbı değil ama beğendim ben.Bide her kıyafete oyle sırt çantası gıbı bışey takamam dıye duşundum ve fıyatıda çok uygundu.Zaten sonradanda çantalardan sıkılıp kesın başkada almak ısterız.Ben ce o çantalara bı bak derim.Gerçi bakmışındır belkı.bebettoya baksana chıconunkını ordan aldım.Ayrıca orda canta bakımından çok çeşit vardı.Eğer değişik istersen.Fiyatlarda 40tlden başlıyodu.Güzeldı canım.ben soluğu orda alıyom vallakaydirigubbakcemile3Eşimle alıştık sureklı oraya gıdıyoz.Mobılyayıda ayşen bebeden almazsam yaptırcam küçük sanayıdekı bı mobılyacıya.Bakalım hayırlısı.İç mimarıda bekleyemıcem valla.Zaten ınternette bırsuru model var.Onun nazını bekleyemem bide

ya bu şekerin yüksek çıkması çok fazla tatlı yemeylemi alakalı acep
eğer öyleyse benim çok düşük çıkması lazım hiç yiyemiyorum bilmiyorumkismilenormalde de çok sevmem tatlıyı, az önce aradım dr asistanını sordum bi bakayım sonucunuza dedi
yeniden arıycam bakalım benimki kaç çıktıboshayallersmile

Canım dışarıdaydım şimdi geldim geçmiş okumaya çalışıyorum .Sadece şekr değil aynı zmaanda karbonhidratla ilgili pilav makarna vs. gibi birde pankreasta sorun oluşunca çıkabiiyormuş :( .

yok canim öyle sanma.ben zaten burdaydim da birkac gündür girmedim.sende iyiki varsin.genelde buradaki sohbetler istanbullular arasinda.bunu da kimse yanlis anlamasin.bende ist.olsam muhabbete girisim cok kolay olurdu.genel konusmalariniz,alis veris gidilecek yerler falan.tabi biz bu konularda yabanci kaliyoruz.ama bende trden geldim,turkbayragihemen hemen adim uydurmaya calisiyorum.en azindan basima birsey geldiginde bütün arkadaslarin yanimda oldugunu hissedebiliyorum.sende yeni katildin buraya sanirim.öyleyse aramiza hosgeldin canim.opuyorumnanaktan
:1hug:

kac gündür yoktum,önemli birsey varmi kacirdigim.

Kanaryacığım asıl bizim kaçırdığımız bişey yoktur inşallah? Olay yok bu defa dimi? :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben markofonİ,de Çanta bulamadım yaa
Kız uklaa bitti o kampanya

nööörüyon kız meloş aklinialirimsmile
Cinnet geçircem yakında, çok sıkıldım yaa, işe gelmek istemiyoruuuuum artık laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kızlar emzirme sütyeni kullanan varmı? şuana kadar kullanmadım kullanışlımı? gerçi doğumdan sonra kullanılır dimi?

Son düzenleme:
Kizlar ben 1350 ye aldim modokodan..buyuk resim ekleyemiyorum..bir de dolabi var..ben yatagi falan begenmedim onlari da alsam 150 falan oynuycakti...ayrica hediye tulu de var..hazir ellerindekinin fiyatini sordum o zaman indirim yapiyolar.

Eklentiler

• $7b.webp
    $7b.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 25

biz istanbullular olarak önümüze gelene bir tekme yapıyoruzdelikafadulden
kız sanki hepimiz aynı şehirdeyiz de aynı şeyleri yapabiliyoruz. herşey bize de uzak. öyle düşünüp de geri çekilmeyin sakın yerimseniben

anneden mi geçiyor acaba sadece
yani benim ailemde şeker hastası yok
ama eşimin annesinin şekeri yüksek böyle bi bağlantısı varmı yanibilmiyorumkismile

Canım senin ailenle ilgili eşinle bir ilgisi yokmuş çünkü benim eşimin anneside şeker hastası bende aynı soruyu doktora sormuştum .

yeşilyurt sen doğum iznine ne zaman ayrılcan ben ayrılınca ikeaya gelmek istiyorum birlikte gitsek ne güzel olurrrr ne dersinn?

tabıkı olur canm neden olmasın ama cumartesı olursa super olur dedgım gıbı cunku ben calısabıldıgım kadar calıscammm daha izne karar veremedım durumuma baglı yaniii... buarada sen gazı hastanesındemı dogum yapcaktın:(

Back
X