2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anadolu yakasını bilmem de avrupa yakasında İMÇ de bulabilirsin aynı kumaşı. İMÇ de unkapanında plakçılar çarşısı var ya orası. orda her çeşit kumaş var.

canım hem kumaş olacak hemde aynı yer istediğim ölçülerde dikecek
ben sordum koltuk örtüsü yapanlara, kumaşı alıp getireyim öyle dikin dedim
kabul etmediler, kumaştan kazanıyorlarmış

Cinnet geçircem yakında, çok sıkıldım yaa, işe gelmek istemiyoruuuuum artık laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ay ben de bendee
az kaldı azz
2,5 ay kaldı
10 hafta sonra cıkmak istiyom ben

kızlar emzirme sütyeni kullanan varmı? şuana kadar kullanmadım kullanışlımı? gerçi doğumdan sonra kullanılır dimi?
aha bi mor yazan daha
höt :oklava:

Kizlar ben 1350 ye aldim modokodan..buyuk resim ekleyemiyorum..bir de dolabi var..ben yatagi falan begenmedim onlari da alsam 150 falan oynuycakti...ayrica hediye tulu de var..hazir ellerindekinin fiyatini sordum o zaman indirim yapiyolar.

1350 ye mi aldın modokodan akannehirakannehirakannehir
hangi mağazadan aldın canım söyler misin ?? çok uyguna almışsın da

canım hem kumaş olacak hemde aynı yer istediğim ölçülerde dikecek
ben sordum koltuk örtüsü yapanlara, kumaşı alıp getireyim öyle dikin dedim
kabul etmediler, kumaştan kazanıyorlarmış

orada da dikim yapıyorlar canım. ama sana uzak olduğu için sen bilirsin gene de.

Kizlar ben 1350 ye aldim modokodan..buyuk resim ekleyemiyorum..bir de dolabi var..ben yatagi falan begenmedim onlari da alsam 150 falan oynuycakti...ayrica hediye tulu de var..hazir ellerindekinin fiyatini sordum o zaman indirim yapiyolar.

ben sadece oyuncak parkı almayı düşünüyorum.2.bebeğim olcak ilkinde mobilya aldım ve kullanışlı değildi birde yerini değiştiremiyorduk ağır olduğu için.ama oyun parkları hem sallanır beşik hemde rahat taşınır

Kızlar ya!!!
Kocam ve ben çok mu hevessiziz nedir ya... Daha ne bi eşya ne başka bişey... Düşünmedik bile.. Burda siz yazıyorsunuz da ben biraz baktım biryerlere... Kocama söyledim, oda falan ne yapacağız diye...Daha çok var diyoo.. Gerçi ben de hep öyle düşündüm taaakii siz bu konuya fazla eğilinceye kadar...
Neyse bizde yavaş yavaş başlayalım bari bakmaya...
Hepinizin cicleri çok güzel bu arada...:CüvCüv::CüvCüv:

birkac gündür isim vardi canim,malum hazirliklar.bebek odamiz gelecek,onun hazirligi.zaman yaklasiyor özgecim,martada girdik,hadi gözümüz aydin.bugünleri konusacagimiz günlerde gelecek insaallah.
ay evet yaaa
eylüllerden martlara geldik
valla az kaldı hayırlısıyla mayısa da bir gelsek kaydirigubbakcemile2
sonra zaten bişi kalmıcak :hulya:

Özge morsavar olduuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eveett
ıskanıyolar benden sempatiksalakcinni

Cocuk kalbi diye biryerden...ama dukkana direk ben oyle cok para veremem bana uygun bisey gosterin dedim..elimizde bu var bunu verelim dediler..hazirdi dukkanda 3 gun sonra da geldi..basta kapaklari tam oturmamisti telefon ettim iki gun sonra gelip duzelttiler...bence kalite vs. hic fena degil..babyparkta 3.5tan basladilar fiyatlara..onlar da mdf bu da..ben 4-5 yasina kadar kullanip degistiricem o yuzden buyuyen karyola dusunmedim

Kızlar ya!!!
Kocam ve ben çok mu hevessiziz nedir ya... Daha ne bi eşya ne başka bişey... Düşünmedik bile.. Burda siz yazıyorsunuz da ben biraz baktım biryerlere... Kocama söyledim, oda falan ne yapacağız diye...Daha çok var diyoo.. Gerçi ben de hep öyle düşündüm taaakii siz bu konuya fazla eğilinceye kadar...
Neyse bizde yavaş yavaş başlayalım bari bakmaya...
Hepinizin cicleri çok güzel bu arada...:CüvCüv::CüvCüv:
işte ağırlaşmadan bu tip şeyleri halledelim diyoruz canım..
şimdiden zorlanmaya başladık
1-2 aya iyice ağırlaşacaz
o yuzden şimdiden yapıyoz işte en ağır şeyleri kaydirigubbakcemile2

ay evet yaaa
eylüllerden martlara geldik
valla az kaldı hayırlısıyla mayısa da bir gelsek kaydirigubbakcemile2
sonra zaten bişi kalmıcak :hulya:

eveett
ıskanıyolar benden sempatiksalakcinni

Kız özgeee tırlatcan yakında morları kovalarken

canimsinolumunekankayizsmile
Kanaryacığım asıl bizim kaçırdığımız bişey yoktur inşallah? Olay yok bu defa dimi? :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kız uklaa bitti o kampanya

Cinnet geçircem yakında, çok sıkıldım yaa, işe gelmek istemiyoruuuuum artık laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Allah korusun olmasinda zaten.ama gelismeler olursa tebi hemen bildircem:CüvCüv:
biz istanbullular olarak önümüze gelene bir tekme yapıyoruzdelikafadulden
kız sanki hepimiz aynı şehirdeyiz de aynı şeyleri yapabiliyoruz. herşey bize de uzak. öyle düşünüp de geri çekilmeyin sakın yerimseniben
biliyorum canimda,en azindan,neyin nerden alinabilecegini falan konusuyorsunuz,bilgi alisverisinde bulunabiliyorsunuz.hem bu cok güzel birsey,kendimide geri cekmem,zaten siteye girdigimde ilk buraya daliyorum.

Back
X