2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

selam kızlar ben geldim bu arada benimde pıt pıtlar duyuldu :)) eklersiniz listeye ee napıyosunuz nasıl gidiyor hamilellik şikayetleriniz azaldımı

kızlar bu gün burası çok sessiz
ne alemdesiniz yaaa

canım elma sirkesiyle çalkala ağzını birkaç kere tadı biraz kötü ama biraz iyi gelir

bende eşime süpriz yaparken bebiş için minik kırmızı patik almıştım bizimde başka bişeyimiz yok şimdilik ...

canım geçmiş olsun...

maaşallah.. korkma canım inşallah bebişin hepsini sağlıcakla kullanacak...

aynen bende canım ilk 4 gün rapor aldım sonra 2 gün yoktum bayram tatili p.tesi şirkete gittim kaloriferleri yapmamışlar donuyordum işten vizite kağıdı aldım dr zor attım kendimi 5 gün daha rapor yazdı evdeyim ptesi iş başı yapcam daha fazla rapor alısam kapıya koyarlar benide sanırım ama ne yapabilirm çok kötü geçiriyorum mide bulantısı çıkarma tiksinme halsizlik üşüme hepsi var
kabızlık için mi danone yiyorsun
valla iyi geldiyse bizde yiyelim
yoksa gaz sancısından yakında fenalık geçireceğim

bende magnezyum toz içiyorum kabızlık çinde ii geliyor..

yaa bi de şu geri sayım nasıl yapılıyor onu bir anlatsanız!

kızlar ben çıkıyorum. iyi akşamlar. bugün çok yoruldum. belim ağırıyor. anneme gidecem. eşimin toplantısı var. annemde yemeğimi yer dinlenirim o gelene kadar. opuyorumnanaktan

hosgeldin canim,umarim kolay ve keyifli bi hamilelik donemi gecirirsin.

hoşbulduk canım inşallah hepimizin aynı olur gerçi benim bulantılarım dışında pek bir rahatsızlığım yok.. ama yavaş yavaş kokulardan da tiksinmeye başladım özellikle sigara, arabanın egsoz ve bacalardaki dumanlardan..

ukla canım dikkat et kendine. son bir kaç hafta inş. bir ay sonra keyfimiz yerine gelir inş.

merhaba hamişler nasılsınız saglıgınız iyidır inşallah bende 9haftalık hamişim:CüvCüv:

tatlım seni çok merak ettik çok geçmiş olsun dikkat et kendine Rabbim meleğini sana ve eşine bağışlasın ...

selam kızlar ben geldim bizimkide 8 buçuk haftalık oldu mhtp geçmiş olsun canım

mhtp çok geçmiş olsun canım vallahi iyi atlatmışsın dualarımız seninle inşallah artık bir problem çıkmaz..
Bu arada ben bazen eşim şehir dışında olduğu zaman araba kullanmak zorunda kalıyorum siz kullanıyormusunuz? Problem olurmu acaba??

aaa canım çok geçmiş olsun valla eşin gitsin dr hiç belli olmaz sen dikkat et kendine aman aman Allah korusun..

bizde geçen hafta yaptırdık bi sürü test hıv hepatit toxoplazma tam kan sayımı kan grubu bi sürü normalde 490 tl idi ama 150 ödedim ben.. bu arada benim ehliyetimde ve bu zamana kadar bildiğim Brh (+) kN GRUBUM B RH (-) çıktı çok şaşırdık testi tekrarlıycaz. kan uyuşmazlığı oluyormuş baba pozitif anne negatifse bebeğe doğunca iğne yapılıyormuş.

canım çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim Rabbim bu duyguyu en kısa zamanda tekrar tattırsın inşallahhh..

ya herkese ayrı ayrı galiba
ben testleri mi yazayım:

AKŞ (kan şekeri)
ÜRE (böbrek yetmezliği)
AST
ALT (karaciğer)
KREATıNıN (böbrek testi)
ÜRıK ASıT (gut hastalığı)
TSH -FT4 (troid )
HEMOGRAM (tam kan sayımı)
KAN GRUBU
TOXOPLAZMA IGM (et türü yiyceklere - hayvan kılı tüyü karşı bağışıklığa bakılıyor)
TOXOPLAZMS IGG (et türü yiyceklere - hayvan kılı tüyü karşı bağışıklığa bakılıyor)
CMV IGM (herpes virüsü)
RUBELLA IGG ( kızamıkçık)
HBSAG (hepatit b enfeksiyonu testi)
ANTı HCV (hepatit c testi)
ANTı HIV (aids testi)
VDRL (frengi testi)
ıNDıRECT COOMBS (Kan uyuşmazlığı na bakılıyor)

idrara daha önceden bakılmıştı umarım yardımcı olur bu yazdıklarımkafamçokkarıştı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…