bebis cim,sakin böyle bir düsünceye varma bence.eslerimiz bizi ve bebegi düsündükleri icin böyle davraniyorlar.bebege bir zarar vereceklerinden korkuyorlar.hemen hemen hepimizin heleki ilk bebegimizse bu sekilde davraniyorlar.ben kendi adima söylüyorum.dokunmaya bile korkuyorlar canim.mafoldumben AMA ESKİDEN ÇOK TEPKİ GÖSTERİRDİ şimdi ise rahatına bak diyo ya akşam gelsin sorcam kesin aldatıyorsa ya aldatıyorsa aha ben naparım :uhm:
eskiden hamile değildin de ondan canım...
hem ısrarcı olsa bu seferde beni anlamıyo bebeği önemsemiyor diceksin...
kız ciddi ciddi yazıyon he hormonlar tavan olmuş....sakın sorma adama böyle bişey bence...
benim 8 i geciyor.susuz bir hayat düsünemem zaten.cok su icerimzemuszemuskızlar lütfen günde en azından 8 bardak su tüketelim bebişlerimizin yuvaları (kese)kurumasın
sormayayım demi en iyisi bi kuaföre mi gitsem kendimi iyi hisseder miyim acaba hiçbir kıyafetim olmuyor bana eşofmanla geziyorum adam tabi ilgi göstermez bebişim bugün nasılsın diyo başka bişey demiyor mafoldumben
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben pazartesi işe başladım salı günü gene ağrılar ve kanamam arttı. Dr a gittim tekrar bu hafta rapor verdi işte itibarım artık sıfıra inmiştir :)
herkese günaydıııııııııııııın!
öğretmen arkadaşlara sesleniyorum, ben de öğretmenim; bilgisayar öğretmeni. akla karayı seçiyorum okulda. yorgunluk diz boyu. nasıl çözüm bulacağız bu duruma? şimdiden rapora başlarsak bitmek bilmez ki 9 ay? rapor almak da istemiyorum hem. Allah yardımcısı olsun bebek bekleyen herkesin..
Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben pazartesi işe başladım salı günü gene ağrılar ve kanamam arttı. Dr a gittim tekrar bu hafta rapor verdi işte itibarım artık sıfıra inmiştir :)
kızlar yüksek belli ve lastikli erken hamilelik dönemi için pantalonlar var onlardan 1 tane siyah alın derim ben...1-2 ay idare eder sizi..hatta doğumsonrası da işe yarayacak emin olun...
hem siyah olunca herşey geider üstüne....
bende birkaç haftadır sürekli doktor için izin alıyordum.
bu haftada rapor aldım tam oldu
ama hala kanamayı durdurabilmiş değilim
yürüdüğüm anda tekrar kanamam artıyor
işyerindekiler beni yakında kovalayacaklardır ama ne yapalım herşey bebeklerimiz için
bugünde test sonuçlarını aldım
benim gibi 28 yıldır kedilerle içiçe olan birinin toxoplazması negatif çıktı
evde de kedim var, doktor bir süre evden uzaklaştırmamı söyledi
ne yapacağım bilmiyorum çok üzüldüm
canım neden uzaklaştır dedi negatif çıkmadımı sendede
canım toxoplazmanın negatif çıkması archimim e bu virüsün bulaşabilme olasılıgı oldugunu gösteriyor. eğer pozitif olsaydı daha önce geçirmiş ve bağışıklık kazanmış demek olacaktı.
toksoplazma da kedilerden ve çiğ etten bulaşan bir hastalık. kedilere de çiğ etten bulaşıyor. sokağa çıkan ve çiğ et yiyen kedilerden geçebiliyor.
archimim canım benim de kedim var ama cins kedi. chinchilla. resimleri var profilimde hatta. benimki sokak mokak bilmez, çiğ et bilmez. kuru mamadan başka bişi yemez.
sormuştum dr.a, o şekilde sokağa fln çıkmıyorsa çiğ et yemiyorsa bulaşma ihtimali olmaz demişti. senin de öyleyse uzaklaşman gerekmez ki..
bu arada bizim de çiğ et. işte çiğ köfte, salam vs. yiyemememizin nedeni yine bu namussuz toxoplazma.
kızlar cok şükür hiç bir rahatsızlığım yok sanki hamile degilim normal hayatttayım gibi allahım inşallah hep böyle gecer
ne güzel yazmışsın valla
benim kedim cins değil ama 3 aylıktan itibaren bende
sokağa çıkmaz kuru mama yer, çiğ et vermem, aşıları da tamdır.
zaten salam sucuk sosis bunları hamileliğimle beraber bıraktım.
doktor da haklı olarak uyarıyor ama bilmiyorum ne olacak.