2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

leylacım pardon canımyeni farkettim merhabalar......

mafoldumben AMA ESKİDEN ÇOK TEPKİ GÖSTERİRDİ şimdi ise rahatına bak diyo ya akşam gelsin sorcam kesin aldatıyorsa ya aldatıyorsa aha ben naparım :uhm:
bebis cim,sakin böyle bir düsünceye varma bence.eslerimiz bizi ve bebegi düsündükleri icin böyle davraniyorlar.bebege bir zarar vereceklerinden korkuyorlar.hemen hemen hepimizin heleki ilk bebegimizse bu sekilde davraniyorlar.ben kendi adima söylüyorum.dokunmaya bile korkuyorlar canim.

eskiden hamile değildin de ondan canım...

hem ısrarcı olsa bu seferde beni anlamıyo bebeği önemsemiyor diceksin...

kız ciddi ciddi yazıyon he hormonlar tavan olmuş....sakın sorma adama böyle bişey bence...

sormayayım demi en iyisi bi kuaföre mi gitsem kendimi iyi hisseder miyim acaba hiçbir kıyafetim olmuyor bana eşofmanla geziyorum adam tabi ilgi göstermez bebişim bugün nasılsın diyo başka bişey demiyor mafoldumben

sormayayım demi en iyisi bi kuaföre mi gitsem kendimi iyi hisseder miyim acaba hiçbir kıyafetim olmuyor bana eşofmanla geziyorum adam tabi ilgi göstermez bebişim bugün nasılsın diyo başka bişey demiyor mafoldumben

evet dolaş biraz kuaföre git...kıyafetine bakma ben yatalak biri olarak sürekli pijamalarlayım..:)) beni düşün şanslı olduğunu farket..:)

Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben pazartesi işe başladım salı günü gene ağrılar ve kanamam arttı. Dr a gittim tekrar bu hafta rapor verdi işte itibarım artık sıfıra inmiştir :)

bende birkaç haftadır sürekli doktor için izin alıyordum.
bu haftada rapor aldım tam oldu
ama hala kanamayı durdurabilmiş değilim
yürüdüğüm anda tekrar kanamam artıyor
işyerindekiler beni yakında kovalayacaklardır ama ne yapalım herşey bebeklerimiz için

bugünde test sonuçlarını aldım
benim gibi 28 yıldır kedilerle içiçe olan birinin toxoplazması negatif çıktı
evde de kedim var, doktor bir süre evden uzaklaştırmamı söyledi
ne yapacağım bilmiyorum çok üzüldüm

ya aksilik işte saçlarımı boyatacağım ay hamiş olduğumu öğrendim dip boyam geldi geçiyor bile çok çirkinleştim bebişe zarar gelmesin diye bakımı da bıraktık kullandığım urunlerin çoğu kimyasaldır diye kullanmıyorum uuuuuuuufffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım ayağa kalkmamamaya çalış çalışmadan nasıl olacaksa.Ben okulda sürekli ayaktayım 40 dk ders anlatıyorsam tenefüslerdede 10dk ancak dinlenebilşiiyorum.Şimdi evdeyim yarın okula gidecem ama gene lekelenme olursas diye çok korkuyorum.Zati ağlayıp duruyorum sulugöz oldum yarın allah bana kolaylık versin.Bide çok bağırıyorum bağırınca zati karnım felaket ağrıyo pazartesi zaten çok bağırdığım zaman geldi hissettim.Bide 1ler laftan anlamıyorki.Ben bebeğimi düşürmeden nasıl doğuracağım yaaamafoldumben

Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben pazartesi işe başladım salı günü gene ağrılar ve kanamam arttı. Dr a gittim tekrar bu hafta rapor verdi işte itibarım artık sıfıra inmiştir :)

Geçmiş olsun.Böyle durumlarda amirle aranda evet itibar sıfırlanıyor malesef.Allah kolaylık versin

Kızllaaaarrr benim midem çok bulanıyor bide bende iştah kaybı var canım hiçbirşey istemiyor.Çubuk yiyorum midemi tutsun diye ama oda bir yere kadar.Ne yapacağım benmafoldumben

az ben çıkam kuaföre belki bişeye benzerim size kolay gelsin hanımlar mucuk byyy

benim de herşeyimin beli şimdiden dar geliyorr.. düğmelerim açık geziyorum üstüne tunikler fin giyiyorum.. kaydirigubbakcemile3
hatta dun pantolonun üstüne yine uzun tunik giymiştim, görünmüyor diye fermuarı bile açtım artıkkk delikafadulden
naaapcam ben yaaa...
kilo da aldım herhalde, şimdiden alıyosam ilerleyen aylarda ne yapacam yaaa fisfisfis

kızlar yüksek belli ve lastikli erken hamilelik dönemi için pantalonlar var onlardan 1 tane siyah alın derim ben...1-2 ay idare eder sizi..hatta doğumsonrası da işe yarayacak emin olun...
hem siyah olunca herşey geider üstüne....

benimde belim çok kalınlaştı kavuşmuyor düğmeler modundayım
ama ilginçtir kilo almamışım
bende çok kilo aldım diye hayıflanıyordum

mehtapçım ya beni böyle yüksek belli şeyler de rahatsız ediyor, böyle belimi sıkıyormus gibi..
ama o lastik kısmı bol bir lastikse rahatsız etmeyen, olabilir belki..
valla ne güzel vucudum vardı ne giysem yakışırdı şimdi giydiklerimi hiç yakıştıramıyom yaa..
çirkin hamile olcam ben çirkiinnnn anlaşıldı..
bebiş sağlıklı gelsin gerçi razıyım ben herşeye de..
ama yine da fazla da yemediğim halde neden böyle oluyor anlamadımmm :sinifsinif:

bide 38 beden gömlekler de dar gelmeye başladı sanki bana, yine bel ve bu sefer de eskiden küçük olan şimdi pörtlemiş göğüslerim yüzündenn

canım neden uzaklaştır dedi negatif çıkmadımı sendede

kızlar cok şükür hiç bir rahatsızlığım yok sanki hamile degilim normal hayatttayım gibi allahım inşallah hep böyle gecer

canım neden uzaklaştır dedi negatif çıkmadımı sendede

canım toxoplazmanın negatif çıkması archimim e bu virüsün bulaşabilme olasılıgı oldugunu gösteriyor. eğer pozitif olsaydı daha önce geçirmiş ve bağışıklık kazanmış demek olacaktı.
toksoplazma da kedilerden ve çiğ etten bulaşan bir hastalık. kedilere de çiğ etten bulaşıyor. sokağa çıkan ve çiğ et yiyen kedilerden geçebiliyor.

archimim canım benim de kedim var ama cins kedi. chinchilla. resimleri var profilimde hatta. benimki sokak mokak bilmez, çiğ et bilmez. kuru mamadan başka bişi yemez.
sormuştum dr.a, o şekilde sokağa fln çıkmıyorsa çiğ et yemiyorsa bulaşma ihtimali olmaz demişti. senin de öyleyse uzaklaşman gerekmez ki..
bu arada bizim de çiğ et. işte çiğ köfte, salam vs. yiyemememizin nedeni yine bu namussuz toxoplazma.

ne güzel yazmışsın valla
benim kedim cins değil ama 3 aylıktan itibaren bende
sokağa çıkmaz kuru mama yer, çiğ et vermem, aşıları da tamdır.
zaten salam sucuk sosis bunları hamileliğimle beraber bıraktım.
doktor da haklı olarak uyarıyor ama bilmiyorum ne olacak.

kızlar cok şükür hiç bir rahatsızlığım yok sanki hamile degilim normal hayatttayım gibi allahım inşallah hep böyle gecer

aman maşallah de
bende aaaa ben hamile gibi hissetmiyorum kendimi diyordum ki başıma bir sürü iş açıldı.
herkese de böyle söyleme nazar değer

canım valla sen bilirsin ama bence sokağa çıkmıyorsa, çiğ et yemiyorsa hiçbir şekilde risk olusturmaz sende..
böyle bir inanış var eskiden beri.. kediyle hamile kadın olmaz, kediyle bebek olmaz..
valla yabancı ülkelerde bebekler de hamileler de kedilerle köpeklerke öpüşe koklaşa büyüyorlar..
benim doktorum da çok modern bir doktor ve böyle söyledi.
hatta onun üstüne ben internetten de araştırdım, aynı şeyler yazıyor..
sende bak istersen google a, hamilelik+kedi fln yaz, çıkar bişiler okursun..

ben valla kedoşumu da yavrum gibi sörüyorum yaa veremem onu kimselere.. canım o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…