2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

benimde testlerim iyi çıktı ama kızlar siz hangi aralıklarda dktra gidiyorsunuz ben 12. heftayı tamamlayıp öyle gitsem diyorum olurmu acaba dktrum gel demedi bana CADIARZU

canım ben 3 günde 1 gidiyorum kaydirigubbakcemile3
tabi benim hamilelik zorlu geçiyor o yüzden sürekli doktordayım
ama bir problem yoksa ayda 1 çağırıyorlar zaten.

uklacım o günden sonra rapor aldım zaten pazartesiye kadar evdeyim.
ama şu lekelenme belasına çözümü bulamıyorum ne zaman ayaklansam devam ediyor kanamam

ben babür kaleliye gidiyorum canım.üniversitenin doktoru.tahliller,testlerde üniversitede yapılıyor.allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza :Saruboceq:

evet o doktorunda methini çok duydum birde benim sağlık sigortam var o hastahanede geçerli olduğu için de onu tercih ettim.. ama aslında babür kaleli de anlaşmalı muyaeneye ona gitsem testlerimi falan ya da doğumu nerde yapacağım bilmiyorum ki nasıl olur??

merhabaaa haziran anneleriiii nasılsınız bebişler büyüyüyormu bakalımmmm. arasıra gelin mayıs anneleri topiğinede

ayyy dimplesss..
bana hiç 14. hafta gelmeyecekmiş vakit geçmeyecekmiş gibi geliyoo..
ya bide 14. haftada o kadar büyüyor mu karın ya resminden gördüm de maaşallah.. ne güzel..
bizde o günleri görürüz inşallah kızlar :)

bizide geçen akşam abimler yemeğe çağırdı çiğ köfte yapmış bu arada benim abimde dr
4 tane yememe izin verdi ama başka yedirmedi abartma dedi patlıcanda az tüket çok fazla nikotin içeriyormuş.

ay kocama söyledimm. bizim orada süper yapan bir yer var, etsiz alsın banaa

ayy cok güzel canım yaa..
evet evet darısı başımıza inşallahh..

benim de çok gazım var o yuzden karnım şimdiden büyümüş gibi geliyoo kaydirigubbakcemile3 elliyorum fln karnımı kaydirigubbakcemile3

benim canımda kısır istiyor bulantılarım azlsa yapıp yiycam da geçmiyorki birtürlümafoldumben

ben acıktım sanırım acaba kociş ne getircek yemek olarak bari yaprak sarması getirse

benim canımda kısır istiyor bulantılarım azlsa yapıp yiycam da geçmiyorki birtürlümafoldumben

offf kısır demeyin banaaa.. benim de her gün canım kısır istiyor..
şimdi buna bir de çiğ köfte isteği eklendi..
ohh şöle limonlu limonlu..
ben herhalde 62 den 100 kiloya çıkacam kızlar bu iştahla..
neyse boyun 1,74, yuvarlanmam bari kaydirigubbakcemile3

sanırım ilk defa aşeriyorum kısır istiyorum özgeceay hemde senin limonlu kısırından mafoldumben

benı lıstenıze almmaısnız ama..mafoldumben
yazmmısıtım lıstenıze ekleyıın dıye
son sat tarıhımı vereyım 20 eylul
beklenen tarıh 27 hazıran
kese gorunduhihoyyyt

rapunzelim seni burda görmek ne güzel canım hoşgeldin tekrar tebrikler
hepimiz için de inşallah herşey güzeel gider canım

benide eklememişsiniz listeye ya
sat 01 eylül 2009
yaş 24
tdt 08 haziran 2010kaydirigubbakcemile

sanırım ilk defa aşeriyorum kısır istiyorum özgeceay hemde senin limonlu kısırından mafoldumben

ay ay ay evet bol limonlu..

ben gecen hafta grip oldum, tavuk suyuna çorba yaptım, allahımm o çorbaya nasıl limon sıktımm, tavuk suyu tadı sıfır, sanki limon içtim kaydirigubbakcemile3
o kadar istiyo canım limon :kedi:

evet canım bende senin gibiyim aynı çoğu şeyi bol limonlu yiyiyorum hatta bazen limonu dilimleyip bile yediğim oluyor. birde acı istediği çok artıı bende yemeklerde hep pulbiber döküyorum artık normalde pek sevmem aslında.. tatlıyla da hiç aram yok birde mandalina şimdi yeni çıktığı için ekşi oluyor..

tamam ben de bugün ilk defa etsiz çiğ köfte yicem.. beni bir süre götürür bu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…