benimde testlerim iyi çıktı ama kızlar siz hangi aralıklarda dktra gidiyorsunuz ben 12. heftayı tamamlayıp öyle gitsem diyorum olurmu acaba dktrum gel demedi bana CADIARZU
canım lekelenmen varsa neden rapor almıyorsun git drdan rapor iste
yada sağlık ocağına git en azaından 1 hafta yazsınlar dinlen benimde canım istemiyor işe gitmeyi
bende dr gittim iş yeri buz gibi doğalgazı yakmamışlar donacağıma evde otururum daha iyi dedim dr rapor istedim verdi 5 gün evdeyim p.tesiden beri...
ben babür kaleliye gidiyorum canım.üniversitenin doktoru.tahliller,testlerde üniversitede yapılıyor.allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza :Saruboceq:
merhabaaa haziran anneleriiii nasılsınız bebişler büyüyüyormu bakalımmmm. arasıra gelin mayıs anneleri topiğinede
bizide geçen akşam abimler yemeğe çağırdı çiğ köfte yapmış bu arada benim abimde dr
4 tane yememe izin verdi ama başka yedirmedi abartma dedi patlıcanda az tüket çok fazla nikotin içeriyormuş.
canım midye sakın yeme çok zararlı bebeğe dr um söledi benimde onlar katran içinde oldukalrından çok tehlikeliymiş birde bildiğim kadarıyla midye adet gören bir hayvan dinimizce caiz değil yenmesi ben çok severdim eskiden duyunca şok oldum deniz hamamböceği diye isimlendiriliyo ıyyyyyyyyyyyyyyy[/Q
bende bayılıyorum midyeye hatta eşim izmirde şimdi midye bulabilirsen al demiştim akşama getirirse yiyemeyecekmiyimarayayımda almasın bari
cnmm görüceksiniz tabiii banada hiç geçmicekmiiş gibi geliyordu ama şimdi yolu yarıladık bilekaydirigubbakcemile5. büyüdü karnım bebişimin cinsiyeti bugün 100% doğrulandı kızım geliyormuş. 14 cm boyunda 95 gr ağırlığında duru hnŞeniz.. darısı hepinize inşallahhh.
benim canımda kısır istiyor bulantılarım azlsa yapıp yiycam da geçmiyorki birtürlümafoldumben
benı lıstenıze almmaısnız ama..mafoldumben
yazmmısıtım lıstenıze ekleyıın dıye
son sat tarıhımı vereyım 20 eylul
beklenen tarıh 27 hazıran
kese gorunduhihoyyyt
ilerde bebiş büyüyünce rahmin eline gelicek top gibi daha güzel bir duygukaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
sanırım ilk defa aşeriyorum kısır istiyorum özgeceay hemde senin limonlu kısırından mafoldumben
bu arada bebeğin içinde yüzdüğü amniyos sıvısının tadını yedikleriniz belirliyor kızlar sakın unutmayın bunukaydirigubbakcemile5
ayy o zaman acı yemeyeliimmm,, yanmasın bebişimiizzz
ben 3 haftadır simit yiyorum bebişimin vay haline tatsız tusuz gelecek:1shok:
evet canım bende senin gibiyim aynı çoğu şeyi bol limonlu yiyiyorum hatta bazen limonu dilimleyip bile yediğim oluyor. birde acı istediği çok artıı bende yemeklerde hep pulbiber döküyorum artık normalde pek sevmem aslında.. tatlıyla da hiç aram yok birde mandalina şimdi yeni çıktığı için ekşi oluyor..ay ay ay evet bol limonlu..
ben gecen hafta grip oldum, tavuk suyuna çorba yaptım, allahımm o çorbaya nasıl limon sıktımm, tavuk suyu tadı sıfır, sanki limon içtim kaydirigubbakcemile3
o kadar istiyo canım limon :kedi:
acı ye ama çok değil. ben 8 haftalıkken etsiz çiğköfteleri yiyodum deli gibi ama bunu sürekli yapmayın tabi. bir test yapılmış bir anneye tatlı bir anneyede acı şeyler yemesi söylenmiş. tatlı yiyen annenin bebeği daha çok yutkunuyormuş içerde. o yüzden aslında herşeyin fazlası zarar. hamileliğin ilk başlarında limonu yiyodum resmen ama şimdi nutella kaşıklıyorum. yani garip birşey hamilelik. çok acı yemeyin tabi