2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ben zaten bebeğiminde benim gibi hayvanlarla büyümesi için kedi aldım
kısırlaştırdım, aşılarını vurdurdum, şu an da zaten kumuna temas etmiyorum eşim ilgileniyor bakımıyla
zaten netten de çok araştırma yaptım kedi konusunda ,toxoplazmamın pozitif çıkacağından da çok emindim ki negatif çıktı.
doktorda dikkat et diyinde iyice kafama takıldı.

ben zaten bebeğiminde benim gibi hayvanlarla büyümesi için kedi aldım
kısırlaştırdım, aşılarını vurdurdum, şu an da zaten kumuna temas etmiyorum eşim ilgileniyor bakımıyla
zaten netten de çok araştırma yaptım kedi konusunda ,toxoplazmamın pozitif çıkacağından da çok emindim ki negatif çıktı.
doktorda dikkat et diyinde iyice kafama takıldı.

canım bence birkaç kişiye daha sor öyle karar ver.böyle özel hastanelerin web sitelerinde doktora danışma bölümleri var, memorial, acıbadem bunların var mesela.. oralardan bazı doktorlara soru sorabilirsin, yine netten cevap yazıyorlar sana..
sor bunu bakalım farklı farklı doktorlara ne diyecekler..

ben de istiyorum çocugum hayvan sevgisiyle büyüsün.. o zaman daha sevgi dolu oluyorlar..

ya kızlar sabah uyandığımda ağzımın içinde yani damağımda kabarıklıkla uyandım hem acıyor hemde sürekli dilime dokunuyor..ne şimdi bu yaaa..bide hasta olmayayım....tuzlu suyla gargara falan mı yapsam acba??

canim icinda sadece su mu var yoksa kizarik bisey mi?bende de olmusdu ama icinde yalnizca su vardi,ellerimi yikadim siktim patladi ve icinden sadece su cikti.onemli bisey degildi hemen de iyilesdi.ama dogru soyluyorsun tuzlu suyla gargara iyi gelir.
kızlar eşim beni aldatıyor sanırım 3 haftadır kardeş gibiyiz yanıma oturduğu zaman sigortalarım atıyor bulantılarım başlıyor sakinleştiğim zaman özürdiliyorum benim için sorun değil diyo rahatına bak diyo BUKADAR RAHAT OLMASI BENİ KORKUTUYOR ALDATIYOR MU mafoldumben

siz 3 haftadir kardes gibisiniz bizde 20 eylulden beri.yani 1.5 aydir hic birlikteligimiz olmadi.o zaman benim esim coktan aldatiyor beni :))) boyle seyler dusunme canim.
afedersin ben de bazen diyorum 1 kereden 1sey olmaz ama o istemiyor bisey olur diye.ilk cocuk tabi cok korkuyor.endiselenme aldatmaz ama sakin adama beni aldatiyormusun falan bisey sorma tamammi?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım toxoplazmanın negatif çıkması archimim e bu virüsün bulaşabilme olasılıgı oldugunu gösteriyor. eğer pozitif olsaydı daha önce geçirmiş ve bağışıklık kazanmış demek olacaktı.
toksoplazma da kedilerden ve çiğ etten bulaşan bir hastalık. kedilere de çiğ etten bulaşıyor. sokağa çıkan ve çiğ et yiyen kedilerden geçebiliyor.

archimim canım benim de kedim var ama cins kedi. chinchilla. resimleri var profilimde hatta. benimki sokak mokak bilmez, çiğ et bilmez. kuru mamadan başka bişi yemez.
sormuştum dr.a, o şekilde sokağa fln çıkmıyorsa çiğ et yemiyorsa bulaşma ihtimali olmaz demişti. senin de öyleyse uzaklaşman gerekmez ki..
bu arada bizim de çiğ et. işte çiğ köfte, salam vs. yiyemememizin nedeni yine bu namussuz toxoplazma.

benim de kedim vardi.birini turkiyeden getirmisdiler bana gozleri baska baska renk olan van kedisi.ama o zamanlar cocuktum hasta bu kedi gozleri farkli renk istemiyorum diyordum :)))
sonra da siam kedim vardi.onla beraber uyuyorduk,dudaktan opusuyorduk kaydirigubbakcemile3 yani bende de toxoplasma pozitif cikabilirdi ama negatif cikti.
benim kedim cig et yemez,disari cikmazdi.ona bismis ciger,hamsi ve mamalar verirdim...ne guzeldi o gunler yaaa

benim de kedim vardi.birini turkiyeden getirmisdiler bana gozleri baska baska renk olan van kedisi.ama o zamanlar cocuktum hasta bu kedi gozleri farkli renk istemiyorum diyordum :)))
sonra da siam kedim vardi.onla beraber uyuyorduk,dudaktan opusuyorduk kaydirigubbakcemile3 yani bende de toxoplasma pozitif cikabilirdi ama negatif cikti.
benim kedim cig et yemez,disari cikmazdi.ona bismis ciger,hamsi ve mamalar verirdim...ne guzeldi o gunler yaaa

hasta bu kedi gözleri başka renk :roflol: hehehe ay çok güldüm..
ben de kedoşumla öyleyim valla..
banyoya girsem çıkana kadar kapısında bekliyor beni.. yemek yapıyorum mutfakta yanimda yerde oturuyor beni seyrediyor.. yatıyorum yanıma geliyor o da yatıyor..
bir de nankör derler kediler için..
ben de valla içime sokasım geliyor pofudugumu, o kadar seviyorum..
kedi sevmeyen insan bizim eve gelse, kediyi mıncıklayarak cıkıyor evden kaydirigubbakcemile3

kizlar bi de sizlere birkac onerim var gazla ilgili belki de biliyorsunuz ama paylasmak istedim.
burda arkadaslar da soylemisler aktiviayi yazmadan edemedim,gercekten cok yararli bisey.karnim sanciyla gazla doluyken 10 dk icinde acimi onemli olcude aldi yaa.
sonra eczaneden "nane-cevher" (turkcesi de boylemi bilmiyorum) diye bi karisim aldik.onu biraz avuca dokup karnima masaj yaptim.kalan sancim da onunla gitti.
bi de dereotu cayi var.onu alip demleyip biraz iciyorsunuz.accayip iyi geliyor hemen gazi dagitiyor.ayrica hicbir zarari yok cunku burdaki butun hamileler kullaniyor.eczanedeki de en iyi o cay dedi. hatta yeni dogan bebege de veriyorlar.

hasta bu kedi gözleri başka renk :roflol: hehehe ay çok güldüm..
ben de kedoşumla öyleyim valla..
banyoya girsem çıkana kadar kapısında bekliyor beni.. yemek yapıyorum mutfakta yanimda yerde oturuyor beni seyrediyor.. yatıyorum yanıma geliyor o da yatıyor..
bir de nankör derler kediler için..
ben de valla içime sokasım geliyor pofudugumu, o kadar seviyorum..
kedi sevmeyen insan bizim eve gelse, kediyi mıncıklayarak cıkıyor evden kaydirigubbakcemile3

evet oyle diyordum :))) ama simdi saylari onemli olcude azaldi onlarin.tv-de seyretmisdim.
ben de tuvalete girince hemen kapida miyavliyordu siam kedim.kapiyi aciyordum iceri girip kucagimda oturuyordu beraber tuvalet yapiyorduk :))) hatta orda kucagimda yani dizimin uzerinde uyuyordu hemencecik yaa...cok tatliydi.

kizlar bi de sizlere birkac onerim var gazla ilgili belki de biliyorsunuz ama paylasmak istedim.
burda arkadaslar da soylemisler aktiviayi yazmadan edemedim,gercekten cok yararli bisey.karnim sanciyla gazla doluyken 10 dk icinde acimi onemli olcude aldi yaa.
sonra eczaneden "nane-cevher" (turkcesi de boylemi bilmiyorum) diye bi karisim aldik.onu biraz avuca dokup karnima masaj yaptim.kalan sancim da onunla gitti.
bi de dereotu cayi var.onu alip demleyip biraz iciyorsunuz.accayip iyi geliyor hemen gazi dagitiyor.ayrica hicbir zarari yok cunku burdaki butun hamileler kullaniyor.eczanedeki de en iyi o cay dedi. hatta yeni dogan bebege de veriyorlar.

canım bu önerilerini hemen uygulayacam. şimdiden teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5. inan o kadar güç durumdayım ki. inş. işe yarar. nane cevher acaba türkiyede var mıdır? neyse araştıracam. :1hug:

evet oyle diyordum :))) ama simdi saylari onemli olcude azaldi onlarin.tv-de seyretmisdim.
ben de tuvalete girince hemen kapida miyavliyordu siam kedim.kapiyi aciyordum iceri girip kucagimda oturuyordu beraber tuvalet yapiyorduk :))) hatta orda kucagimda yani dizimin uzerinde uyuyordu hemencecik yaa...cok tatliydi.
ayy kıyamam yaaa..
bizimki de bizimle uyuyor yatakta, bööle yanına gelip kıvrılıyor, sen kalkmadan da o yataktan kalkmıyor.. bazen pazarları 12.00de fln kalkıyoruz, bu zavallım da yatıyor o saate kadar.. kaydirigubbakcemile3
çok güzel bir duygu yaa.. hayata bakışını değiştiriyor insanın

Merhaba arkadaŞlar
bende aranıza katılmak ıstıyorum sat:9 eylÜl yaŞ:25 hamıle kaldıĞım kılom:60 muhtemel doĞum tarıhı 16 hazıran pıt pıtları da duyduk bebıŞımın.. Benı de lısteye eklersenız sevınırım.. Aslında 3 gÜndÜr okuyorum yazdıklarınızı 1. Sayfadan ıtıbaren hepınızı tanıyorum sayılır yanı :) ama sıtede problem olduĞu ıÇın az Önce kayıt oldum..

Merhaba arkadaŞlar
bende aranıza katılmak İstİyorum sat:9 eylÜl yaŞ:25 hamİle kaldıĞım kİlom:60 muhtemel doĞum tarİhİ 16 hazİran pıt pıtları da duyduk bebİŞİmİn.. Benİ de lİsteye eklersenİz sevİnİrİm.. Aslında 3 gÜndÜr okuyorum yazdıklarınızı 1. Sayfadan İtİbaren hepİnİzİ tanıyorum sayılır yanİ :) ama sİtede problem olduĞu İÇİn az Önce kayıt oldum..

hoşgeldin canım

hoşbulduk..
ya ben profil resmi ekledim fakat burada neden görünmüyor acaba??fisfisfis

Merhaba arkadaŞlar
bende aranıza katılmak İstİyorum sat:9 eylÜl yaŞ:25 hamİle kaldıĞım kİlom:60 muhtemel doĞum tarİhİ 16 hazİran pıt pıtları da duyduk bebİŞİmİn.. Benİ de lİsteye eklersenİz sevİnİrİm.. Aslında 3 gÜndÜr okuyorum yazdıklarınızı 1. Sayfadan İtİbaren hepİnİzİ tanıyorum sayılır yanİ :) ama sİtede problem olduĞu İÇİn az Önce kayıt oldum..
hosgeldin canim,umarim kolay ve keyifli bi hamilelik donemi gecirirsin.
ayy kıyamam yaaa..
bizimki de bizimle uyuyor yatakta, bööle yanına gelip kıvrılıyor, sen kalkmadan da o yataktan kalkmıyor.. bazen pazarları 12.00de fln kalkıyoruz, bu zavallım da yatıyor o saate kadar.. kaydirigubbakcemile3
çok güzel bir duygu yaa.. hayata bakışını değiştiriyor insanın
evet,dinlendiriyor da insani.ama ben malesef 6-7 senedir kedim oldukten sonra biraktim.kus almisdim ama onlar da kafesi acip elimden kactilar :)))
canım bu önerilerini hemen uygulayacam. şimdiden teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5. inan o kadar güç durumdayım ki. inş. işe yarar. nane cevher acaba türkiyede var mıdır? neyse araştıracam. :1hug:

evet cok yararli bisey nane cevher.dairevi masaj yaptiktan sonra karnin serinliyor.nanenin etkisiyle.sonra bi 10 -15 dk icinde sancilari aliyor.
ama eczanede en etkili dereotu cayi dediler.onu bi sonraki sancimda deneyecem.
ama annem hep ben kucukken icirirmis bana.cocukluktn beri gazliyim ben :))))))))kaydirigubbakcemile3

bir profil resmini değil de, avatarını değiştirden değiştireceksin canım..
ama yine de mesaj sayına göre cıkacak olabilir

X