- 28 Mart 2009
- 5.761
- 7
-
- Konu Sahibi daemon
- #1.861
[QUOTE
Meraba canım.Mutfak havluları var selpaktan onları 2ye katlanıp kullanabikirsin ama her wcye giderken değiştirirsin.Bu arada bende 1leri okutuyorum vee çok yoruluyorum.Bebiş düşecek diye korkuyorum dün bendende lekelenme oldu istirahat verdiler.Ama ben okuldaki çocukları düşündüğüm için yarında dinlenip perşembe okula gidecem.Ah şu meslek.Bebişi bile tam düşünemiyoruz.delikafadulden
merhaba kizlar gecmisi okuyamadim henuz,bu mesajimdan sonra okuyacam :)
ben bugun felaket bi gun gecirdim.
sabah kalktim bulantiyla,hemen de cikardim.
sonra okula gittim,derste cok fena oldum cikaracak gibi hemen disari ciktim.Allahdan cikarmadim,rezil olurdum yoksa.
sonra eve geldim oyle bi halsizdim ki,anlatamam.midem de bulaniyordu.ac yatmiyim diye biseyler atistirmak istedim ama yemek yoktu.ben de kuck ekmek arasina peynir ve maydanoz koyup yedim.birazdan uyudum.inanin kalkinca oyle bir gaz olusmus ki bende maydanozdan simdi yeni gecti,zorla gecirdim,ayrica gaz-sanci konusunda uzman oldum :))
sonra da bulanti ve kusmaaaa.....ohooo
dr.u aradim folik asiti kes dedi.12, haftadan sonra yine baslicam.midem yaniyor onu da icince.boylece yine damardan igneye devam 1 hafta.o igne yapilinca iyi oluyorum,ignem bitmisti 3 gundur bende 2 gundur fenalardayim.....
cok yazdim farkindayim ama napiyim kalbim dolu :))sizlerle paylasmak istedim.okudugunuz icin tskler
artik biz 10cu haftanin icindeyiz tatlim yaaa,ben 2 gundur felaket bulanti ve kusmadayim.azaldi deyil de artti diyebilirim,ama 2 hafta daha sabredeyim,dr 12. haftaya duzelmen lazim dedi.selam annecikler nasılsınızz =) benim miğde bulantılarımda azalma var .. benim qibi 9uncu haftanın içinde olan arkadaşlar sizin miğde bulantılarınızdada azalma varmı???
qeçen hafta p.tesi kontrole qittim dr bidahaki hafta perş qününe randevu verdi . çok meraklanıyorum inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde bana sıkı sıkı tutunuyordur.. Allah hepimize hayırlısıyla minik kuşlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh :Saruboceq:
hayir canim,benim suyla hic aram yok gune 1 bardak anca iciyorum.kızlar bol bol su tüketiyorsunuz demifisfisfis
normal canim,bende de sari ve kivamli bir akinti var.Kizlar normal midir bende bilmiyorum ama bende de sari ve beyaz akinti var.
Bende doktora gittigim zaman bunu sormayi dusunuyordum,
ama bukadar kiside olduguna gore sanirim normaldir, ne dersiniz?
cok yemiyorum onun icin endiselenmiyorum,hem ben ilk defa bu forumda duyuyorum maydanozun dusuk riski olusturdugunu.maydanozdan dusen bebek duymadim hic.cnm gecmiş olsun maydonaz yediğini okudum bence yeme maydanoz ilk haftalarda düşük riski taşıyo diye duymuştum uyarmak istedim bende haziran annesi olucam inş. şu ana kadar kusma derecesinde bulantım olmadı arada içim karışıyo okadar
leylacım geçmiş olsun canım....sabah uyanınca daha yataktan kalkmadan tuzlu kraker ye birazve yatakta biraz bekle ..mide bulantının azalmasına faydası olur...
akıntı krem,beyaz sarımtırak olabilir kızlar..akıntı hamileliklerde normal bişey sıkıntı yapmayın boşuna...
mehtapcım sağol canım selpak denicem artık
kahorima sen de sağol canım meslek aşkı işte zaten çocukları yarım bırakıp gidicez((
lekelenme dediğiniz de kahverengi mi ya iyice paronayak oldum sarı akıntı rahatsız ediyo beni bu lekelenme değildir dimi??????sana da geçmiş olsun Allah tan öğrenci sayım az tek tesellim:))))))))))
sakın lekelenmelerini ihmal etme
bende de aynı problem var 5 gün raporluyum
iş güç umrumda değil valla atarlarsa atarlar ne yapayım.
tabi her lekelenme tehlikeli olacak diye birşey yok ama, sen gene de tedbirini al derim
kahorima ben sınıfıma toplasan 1 hafta ders veremedim ..bende izin rapor alamam öğrencilerim kalır diyenlerdendim..düşük yaptım önce okuldaki işlerimi hallettim sonra dr gittim...diz kapağımda iltihap birikti ağlama durumunda ayakta bile duramıyordum öğrencilerim yalvarıyodu uslu durucaz iyi değilsiniz dr gidin diye dersi bitirmeden gitmedim..raporumun yarısını kullanmadım...lekelenmem oldu raporumu kullandımgeçmedi dr söz dedim okulda hep oturucam rapor verme..okula devam ettim...
daha birsürü ama bu sefer bebeğimi öğrencileri düşünürken kaybetmek istemiyorum açıkcası...
Gunaydin cosmom bugun nasilsin canim?
günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben bu sabah sersem gibiyim. Tüm vücudum sızlıyor. Hasta olmam inş. Kendinize iyi bakın. Daha sonra görüşürüz. Işler yoğunnn
gÜNAYDIN sENSı CıM Bugün iyi başladık hamdolsun güne :sm_cool:
Ama dün gece eve zor yetiştim bulantıdan :çok üzgünüm:
Bide hala eşime yaklaşamıyom ben Sensim ya kokuyo gibi geliyo bana :çok üzgünüm: