2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

herkese günaydıııııııııııııın!

öğretmen arkadaşlara sesleniyorum, ben de öğretmenim; bilgisayar öğretmeni. akla karayı seçiyorum okulda. yorgunluk diz boyu. nasıl çözüm bulacağız bu duruma? şimdiden rapora başlarsak bitmek bilmez ki 9 ay? rapor almak da istemiyorum hem. Allah yardımcısı olsun bebek bekleyen herkesin..

Günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Ben pazartesi işe başladım salı günü gene ağrılar ve kanamam arttı. Dr a gittim tekrar bu hafta rapor verdi işte itibarım artık sıfıra inmiştir :)

Günaydın kızlar
progestanı doktorunuz kahverengi akıntı başladıktan sonramı başlattı size
ben yumurta takibi yaptırıyordum
yumurtlamamın olduğu gün yani adetime 2 hafta kala başlattı bana doktorum
günde 2 tane alıyordum
hamileliğim kesinleşincede 3 e çıkardı
çok şükür lekelenmem falan olmadı şimdiye kadar

ben progesteron içerikli bir jel kullanıyorum. crinone jel diye bişey. hap içmiyorum

slm kızlar herkese sağlıklı günler...
ikizlerim 6+3 günlük ve inanılmaz bir bel ağrısı var. hatta o kdr kötü ki bazen hareket kısıtlaması bile oluyor. acaba diyorum progynex iğne oluyorum transferden beri yani 1.5 aydır ve iğne yerlerim bayaa kötü. onun sancısıda vuruyor olabilir. bu sorunu yaşayan var mı aranızda ? bide bende hala bulantı yok normal mi sizce???

kızlar ayrıca kabızlık konusunda bende sizi bilgilendirmek istedim. bende aynı sorundan sürekli müzdariptim hatta tüp bebek tedavi sürecimde hergün hap içtim kabız olmamaz adına. sonra doktorumla şu çözümü bulduk. akşamları activa yiyiyorum sabahlarıda kalkar kalkmaz bir bardk sıcak suca 3 kuru kayısı 2 incir atıyorum 10 dk sonra onları hem yiyiyorum hemde suyunu içiyorum. Allah a çok şükür düzenli olarak çıkarıyor. Tavsiye ediyorum...

merhaba kizlar gecmisi okuyamadim henuz,bu mesajimdan sonra okuyacam :)
ben bugun felaket bi gun gecirdim.
sabah kalktim bulantiyla,hemen de cikardim.
sonra okula gittim,derste cok fena oldum cikaracak gibi hemen disari ciktim.Allahdan cikarmadim,rezil olurdum yoksa.
sonra eve geldim oyle bi halsizdim ki,anlatamam.midem de bulaniyordu.ac yatmiyim diye biseyler atistirmak istedim ama yemek yoktu.ben de kuck ekmek arasina peynir ve maydanoz koyup yedim.birazdan uyudum.inanin kalkinca oyle bir gaz olusmus ki bende maydanozdan simdi yeni gecti,zorla gecirdim,ayrica gaz-sanci konusunda uzman oldum :))
sonra da bulanti ve kusmaaaa.....ohooo
dr.u aradim folik asiti kes dedi.12, haftadan sonra yine baslicam.midem yaniyor onu da icince.boylece yine damardan igneye devam 1 hafta.o igne yapilinca iyi oluyorum,ignem bitmisti 3 gundur bende 2 gundur fenalardayim.....
cok yazdim farkindayim ama napiyim kalbim dolu :))sizlerle paylasmak istedim.okudugunuz icin tskler
arkadaslar söylemek istiyorum,bilmeyeniz vardir belki.maydonoz ,nane yemek ,adacayi icmek benim bildiklerim bunlar ,bunlar düsüge sebep oluyor.

günaydın herkese .evet canım bende duydum bunların zararlı olduğunu.birde çamaşır suyu kullanmamaya çalışın.kokusu etkiliyormuş.eltime dr.u söylemiş

günaydın kızlar nasılsınız...

eşlerinize yaklaşamadığınızı yazmışsınız valla adamla bacı kardeş olduğumuzdan yan yana bile nadiren uyuduğumuz için adamın koktuğunu falan bilmiyorum...:p

pprogestanı hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum..lekelenmelerle 3 e çıkardık...

rapor alamyı konuşmuşsunuz valla ben çoktan başladım bakalım 9 ayı nasıl tamamlıcam böyle...

kabızlık problemim başladı benimde bana hergün birkaç kayısı yemek iyi geliyor...

ya kızlar sabah uyandığımda ağzımın içinde yani damağımda kabarıklıkla uyandım hem acıyor hemde sürekli dilime dokunuyor..ne şimdi bu yaaa..bide hasta olmayayım....tuzlu suyla gargara falan mı yapsam acba??

kızlar eşim beni aldatıyor sanırım 3 haftadır kardeş gibiyiz yanıma oturduğu zaman sigortalarım atıyor bulantılarım başlıyor sakinleştiğim zaman özürdiliyorum benim için sorun değil diyo rahatına bak diyo BUKADAR RAHAT OLMASI BENı KORKUTUYOR ALDATIYOR MU mafoldumben

kızlar eşim beni aldatıyor sanırım 3 haftadır kardeş gibiyiz yanıma oturduğu zaman sigortalarım atıyor bulantılarım başlıyor sakinleştiğim zaman özürdiliyorum benim için sorun değil diyo rahatına bak diyo BUKADAR RAHAT OLMASI BENİ KORKUTUYOR ALDATIYOR MU mafoldumben

o zaman ben kesin aldatılıyorum canım...1,5aydır yaklaşık olarak uzağız birbirimizden...:)))))))

kız paranoya yapma senin hormonlar fırlamış bu ara kesin....serbest bırak kendini....kız bebeğini düşüneceğin zamanda böyleşeylerle yorma kafanı..adam nie aldatsın seni...

o zaman ben kesin aldatılıyorum canım...1,5aydır yaklaşık olarak uzağız birbirimizden...:)))))))

kız paranoya yapma senin hormonlar fırlamış bu ara kesin....serbest bırak kendini....kız bebeğini düşüneceğin zamanda böyleşeylerle yorma kafanı..adam nie aldatsın seni...

mafoldumben AMA ESKİDEN ÇOK TEPKİ GÖSTERİRDİ şimdi ise rahatına bak diyo ya akşam gelsin sorcam kesin aldatıyorsa ya aldatıyorsa aha ben naparım :uhm:

mafoldumben AMA ESKİDEN ÇOK TEPKİ GÖSTERİRDİ şimdi ise rahatına bak diyo ya akşam gelsin sorcam kesin aldatıyorsa ya aldatıyorsa aha ben naparım :uhm:

eskiden hamile değildin de ondan canım...:KK70:

hem ısrarcı olsa bu seferde beni anlamıyo bebeği önemsemiyor diceksin...

kız ciddi ciddi yazıyon he hormonlar tavan olmuş....sakın sorma adama böyle bişey bence...

kızlar lütfen günde en azından 8 bardak su tüketelim bebişlerimizin yuvaları (kese)kurumasın

X