denizlide yaşıyorum. 1,5 aya kadar izmire taşınacağız. oraya tayin istedim oldu çok şükür. zaten 1,5 sene öncesine kadar izmirdeydik. çiğliye taşınacağım
yaa offf kızlarr benim içimden hiç çalışmak gelmiyo yaa, valla zorla geliyorum işeee.. ne olacak böyle yaaa
10 gün önce hamile olduğumu bilmiyordum tabi. izmirde mideye yemiştim kızlar hemde kocaman bi tabak. eşim tazeydi bişey olmaz diyo. midye zarar verirmi. eğer vermezse 2 hafta sonra yine gitcez izmire yine yemeyi düşünüyorumda.
midem okadar geniş ki bulanmıyo malesef benim 87 kiloyum 2ç ayımda off vallahi ne olcam kimbilircanım bende 84 kiloyla hamile kaldım 7 haftalık hamişim. inşallah fazla kilo almayız. benimde mide bulantım yok
evet 1 doğum yapmış bayan olarak kilo direk bize kalıyo kızlar ilkinde yaptığım hataları yapmıcam ekmek 1 dilim geçmiyo kola hayatta içmicem çünki kızımda çok canım istedi kola habire içtim urfadaydık o zaman allahım sıcak bi yandan bide hamişlik mahfetti beni kızım doğdu kabız hala kabız neler çektik fitiller lavmanlar şimdi biraz normale döndüselamlar hamişler
bende 8+1 deyim 78 kiloydum
2 ayda 2 kilo almışım
kilonun önemi yok demeyin
bebek için sakıncalı olmasın da
doğumda bizi zorlamısn da gerisi önemli değil
çok içme ama soda saç dökülmesine iyi geliyo demir var içinde günde 1 tane içilmeli bencekızlar bulantıya soda iyi geliyormuş doğrumu acaba içsem zeytinime zarar verir mi
allah seni gene sana hamileyken demişler bana ilk evlendiğimde mağzaya gittik kadın direk hamile reonumuz yok dedi ayyy 2 günlük evliydim heeee güleyimmi ağlayayımmı84 kiloyum.zaten lastikli pantalon giyiyordum.hamilelik de isabet oldu. hemen koştum aldım.
dünde bi kadın bana 7 aylık varmı dedi. bende yok teyze 7 haftalık dedimeşim koptu
benim anemle kaynanam aynı yerde oturuyo ayyy 9 ay ördüklerini birbirine göstercem diye 2 hurç dolusu örgü geldi hemde o zamanlar urfada ve mayıs ayında doğurdum örgü pantolon giydircekmişim :))) komikti valla bunu daha sölemedim 4 aylık olsun öle sölücem izne gidelim aralıkta o zaman öğrenirler heraldekızlar bizim anneler arasında çok komik dialoglar geçiyor.güldüreyim sizi biraz.
kayınvalidem hemen hesaplamış. sen ayın 20 si civarında hamile kalmışın dedi. 20 sinden önceyse kız sonraysa erkek olacak diyor. şimdi sinek kadardır. 1 hafta sonra arı kadar olur diyo. annemi aradık sonra annemde yorumunu yaptı. arı kadar olur haftaya dedi. bende hayvan ettiniz çocuğumu yaaaa diye isyanlardaydımeşimde tamam tamam fasulye kadar bizimki diye yorumda bulundu hehehhehe herşeye benzetiyolar valla.
bişey olmaz ya ama çok yeme iyi olur ben ilk kızımda canım çiğ köfte istiyodu haftada 1 yiyodum napayım canım istiyodu okadar kasmayın ay kendinizi10 gün önce hamile olduğumu bilmiyordum tabi. izmirde mideye yemiştim kızlar hemde kocaman bi tabak. eşim tazeydi bişey olmaz diyo. midye zarar verirmi. eğer vermezse 2 hafta sonra yine gitcez izmire yine yemeyi düşünüyorumda.
çok deişik bi şey ya anne olmak sen hele mamaya geçince gör yumurta sarısı pekmez ekmek süt peynir hepsini karıştır yedir bide kusunca üstüne tam gezmeye giderken kıyafetin batar başka kıyafet dene ömür törpüsü çocuklarbende yavaş yavaş benimsiyorum.tam anlamıyla anne olmak ve ben yan yana gelmiyor.
hala bebeğin altını hayatta değiştirmem diyorum mesela. eşimde ben yerim bile diyor. ıyyy o daha çok benimsemiş durumda :ecrin_bebek:
evet yaaaa.benim de son zamanlarda kafama takılıyo çok domuz gribi olayı.yarın hastaneye gitcem mesela,maske aldım kendime.mümkün olduğu kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama.allah korusun yaa :Saruboceq:
mhtap merhaba tebrık ederım gecmıs oolsun..sanırkm pıhtılasma soz konusu
bende de var pihtilasma ama Cardiolipin M tahlilinde cikti.dr da pihtilasma var aspirin yazdi ama 5 gun ictim simdi icmiyorum,cunku midemi rahatsiz ediyor,dr.u aramadim hic icmiyorum diye...
8, haftaya girince oyleydim canim ben de.hatta o hafta rapor aldim ben,surekli bulanti,halsizlik,uyku...simdi daha iyiyim sanki,halsizligim biraz duzeldi.yaa offf kızlarr benim içimden hiç çalışmak gelmiyo yaa, valla zorla geliyorum işeee.. ne olacak böyle yaaa
soda hazma iyi geliyor,hazimsizlik cekiyorsan deneyebilirsin.kızlar bulantıya soda iyi geliyormuş doğrumu acaba içsem zeytinime zarar verir mi
ben de almak istiyorum,bi 10 gun falan gecsin,gecengun Mothercare-ye gittim ay oyle sirin bebek kiyafetleri var ki,bayildim bayildim.bi de anneler icin bolume baktim,pantalonlari hic begenmedim,hem de cok pahaliydi.zaten hamile kiyafetleri cok pahali,dusunun bi pantalon 180 lira. bi de normal coraplar karnimi sikiyor diye ordakilere baktim,42tl bir corap.napiyim,,,,alicam.ben bugün hamiş pantalonu aldım kızlar. bi kot bide kumaş
ama hic boyle komik guzel tshirtler filan yoktu.
nasılsınız hanımlar beni bu bulantılar öldürecek birde bişey sormak istiyorum bebişlerinizi benimsedinizmi ben hala benimseyemedimde niye öyle oluyoki kalp atışınıda duydum oysaki
canim bende benimseyemedim,karnimi sevmek falan oyle hisler yok bende.zaten tabiatim oyle:)))) cok soguk kadinim ben :umursamaz: ben kendim icin ona bagliyorum,zamanla belki bakalim.
pıhtılaşması olan orkadalar mutlaka ilaçlarınızı alın bu benim 3 hamileliğim ikinci bebeğimi haybettikten sonra yapılan testlerde öğrendik şimdi hergün karnımdan iğne yapıyor ve bir coraspirin içiyorum çok şükür şimdilik iyi gidiyor diğerlerinde şimdiye çoktan kahverengi lekelenmeler başlamıştı aman dikkat edin derim ben size acı tecrübelerime dayanarak mide ağrısına falan takılmayım yada doktorunuza sorun onun için birşey tavsiye edebilir benim karnım şimdiden mosmor ama hiç umrumda değil yeter ki meleğim benimle olsun:CüvCüv:
Özbek cim hayırlı haberlerle gel inşallah kuşummmm