Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde junior diyoz ufaklığa. eşim beni gaza getiriyor daha çok.
geçen gün pc de resim yaptım anne baba bide çocuk çizdim. çocuk annecim babacım sizi çok seviyorum diyordu. masaüstü yaptım resmide. eşim gördü çok beğendi. bende junior resim yapmak istedi yaptık dedim.
ondan öncede bi kağıda babacım seni çok özledim minik junior un yazdım. zarfa koydum kocişime verdim. okuyunca duygulandı bunu hep cüzdanımda saklıcam dedi.
kızlar resmi koymak istedim. çok komik oldu. ama daha 7 haftalık bi bebiş yaptı bunu kusura bakmazsınız artık teyzeleri.
aaa gerçekten vücut şekli gibi olmuş pembe yer. ben onu atkı diye yapmıştım. hayal gücün süper ozgecay teyzesi
buarada izmire yakın bi yerde yaşıyorsunuz galiba.ben izmirdeyim
ıyı aksamlar kızlar ne kadar cok yazmıssınınz hepsını okuyamadım valla .. yenı arkadaslar gelmısler hoşgeldınınz.. bu arada bı uyarı yapayım domuz grıbı denılen sey bıldıgımız grıp fakat yaslılarda cocuklarda ve hamılelerde daha rısklıymıs daha agır oluyormus bu yüzden dısarı cıktıgınınzda hastaneye gıderken maske kullanın bı sekılde koruyun kendınızı..