2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ay gerçektenmi valla istisna olduğmu düşünüyodum ne olur benim gibi olan varsa yazsın öyle karnımı sevme durumları bi heyecan filan yok bende

cakacım alışırsıınn merak etme, hele bir içerde hareketlensin..
hem sen böyle benimseyemiyorum diye düşündükce hiç benimseyemezsin ki.. oluruna bırak, içindeki o hızla çalışan fabrikayı düşün, içinde senden bir parçadan bir can oluştuğunu ve içinde iki kalbin birden attığını düşün.. akşamları yatagına uzan ve bu mucizeyi düşün..

bu arada takvimi de yanlış yapmışsın canım, 46 hafta 3 günlük görünüyor şu anda kaydirigubbakcemile3

bizde junior diyoz ufaklığa. eşim beni gaza getiriyor daha çok.
geçen gün pc de resim yaptım anne baba bide çocuk çizdim. çocuk annecim babacım sizi çok seviyorum diyordu. masaüstü yaptım resmide. eşim gördü çok beğendi. bende junior resim yapmak istedi yaptık dedim.
ondan öncede bi kağıda babacım seni çok özledim minik junior un yazdım. zarfa koydum kocişime verdim. okuyunca duygulandı bunu hep cüzdanımda saklıcam dedi.

geçen gün pc de resim yaptım anne baba bide çocuk çizdim. çocuk annecim babacım sizi çok seviyorum diyordu. masaüstü yaptım resmide. eşim gördü çok beğendi. bende junior resim yapmak istedi yaptık dedim.
ondan öncede bi kağıda babacım seni çok özledim minik junior un yazdım. zarfa koydum kocişime verdim. okuyunca duygulandı bunu hep cüzdanımda saklıcam dedi.

ben de ilk öğrendiğimde babacım biz seni çok seviyoruz diye msj atmıştım.. hemen panikle tel açmıştı konusamıyorsu telde artık..
çok güzel şeyler bunlar yaa. allah herkese yaşatsın

kızlar resmi koymak istedim. çok komik oldu. ama daha 7 haftalık bi bebiş yaptı bunu kusura bakmazsınız artık teyzeleri.

30ekim.png

kızlar resmi koymak istedim. çok komik oldu. ama daha 7 haftalık bi bebiş yaptı bunu kusura bakmazsınız artık teyzeleri.

30ekim.png

hahahah ay kıyamam yaaa çok şeker olmuşş.. özellikle saclar ve senin vucut şekline bayıldım..
bide bebişin her yanakta birer tane çiline kaydirigubbakcemile3

aaa gerçekten vücut şekli gibi olmuş pembe yer. ben onu atkı diye yapmıştım. hayal gücün süper ozgecay teyzesi

buarada izmire yakın bi yerde yaşıyorsunuz galiba.ben izmirdeyim

aaa gerçekten vücut şekli gibi olmuş pembe yer. ben onu atkı diye yapmıştım. hayal gücün süper ozgecay teyzesi

hhahahahaha süper yaaa.. ben de onu direkt böle bi bacagını kaldırmış kolunu uzatmış mutlu bi kadın gibi gördümm..
ama doğru hayal gücüm geniştir çok :roflol: :roflol:

benim eşim izmirli.. babaanne ve amca orada yaşıyor. biz de arada gidiyoruz..
izmir harika bir yer bayılıyorum ben

buarada izmire yakın bi yerde yaşıyorsunuz galiba.ben izmirdeyim

denizlide yaşıyorum. 1,5 aya kadar izmire taşınacağız. oraya tayin istedim oldu çok şükür. zaten 1,5 sene öncesine kadar izmirdeydik. çiğliye taşınacağım

ıyı aksamlar kızlar ne kadar cok yazmıssınınz hepsını okuyamadım valla .. yenı arkadaslar gelmısler hoşgeldınınz.. bu arada bı uyarı yapayım domuz grıbı denılen sey bıldıgımız grıp fakat yaslılarda cocuklarda ve hamılelerde daha rısklıymıs daha agır oluyormus bu yüzden dısarı cıktıgınınzda hastaneye gıderken maske kullanın bı sekılde koruyun kendınızı..

oo ne güzel bende karşyaka dayım.2 ay öncede denizlideydim.üniv.den arkadaşlarda .güzel bi şehir orasıda.bol bol gezdik

benimde tayinim konak olacaktı. ben çiğli istedim. orda eşimin teyzesi filan var çocuğa bakabilirler. bide konakta işyerime yakın ev tutmam imkansız. çiğlide hemen 2 dk mesafede evler var.hatta iş yerimin tam karşısında bi ev beğendim. kirası 600 tl. biraz pahalı geldi. bakalım daha uygun buluruz inşallah.

ıyı aksamlar kızlar ne kadar cok yazmıssınınz hepsını okuyamadım valla .. yenı arkadaslar gelmısler hoşgeldınınz.. bu arada bı uyarı yapayım domuz grıbı denılen sey bıldıgımız grıp fakat yaslılarda cocuklarda ve hamılelerde daha rısklıymıs daha agır oluyormus bu yüzden dısarı cıktıgınınzda hastaneye gıderken maske kullanın bı sekılde koruyun kendınızı..

evet yaaaa.benim de son zamanlarda kafama takılıyo çok domuz gribi olayı.yarın hastaneye gitcem mesela,maske aldım kendime.mümkün olduğu kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama.allah korusun yaa :Saruboceq:

memursun sanırım hangi kurumda çalışıyorsun.bence biraz daha araştır ev olayını.o fiyatlarda belki daha iyilerini bulursun.yada daha uygun evler bulabilirsin bence çiğlide

X