2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

selam kızlaarrrrrrrr
nasıl gidiyoooo
iyisinizdir inşallahhhh

bu arada cosmopoli seninle aynıyız
bende 8+2 deyim bu gün

mavermis dün bana da dinletmedi doktor
kalp atışlar var her şey yolunda dedi
tahlil istedi sabah 4 tüp kan verdim ya
ve idrar ama ne tahlilleri bilmiyorum
sonuçları cuma günü alacağım hayırlısı inşallahhh

bende kalp atışlarını gördüm. dinletmedi. daha çok küçük olduğu için galiba. ayın 18 inde kontrole gitcem. o zaman dinleriz inşallah.

bende kalp atışlarını gördüm. dinletmedi. daha çok küçük olduğu için galiba. ayın 18 inde kontrole gitcem. o zaman dinleriz inşallah.

inşallahhhh
o sesi duymak çok güzel
insan çok farklı duygulara kapılıyor
ben oğlumdan dolayı biliyorummm
inşallah bununda duyarızzz
hiç kesilmesin o pıtpıtlar
bide beni 15 gün sonra zeka testi için çağırdı

bizde perşembe gideceğiz, inşallah hayırlısıyla duyarız pıt pıtları

Ay aynı günmü gebe kalmışsız yani kaydirigubbakcemile3
Sende de bulantı var mı?
selam kızlaarrrrrrrr
nasıl gidiyoooo
iyisinizdir inşallahhhh

bu arada cosmopoli seninle aynıyız
bende 8+2 deyim bu gün

slm kızlar..ay ne çok yazmışsınız ya okumadım daha..önce merhaba diyeyim dedim...
nasılsınız bakalım...benim karnım çok şiş patlıcam sanki...

Mehtapcım hoşgeldn nasılsın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ay aynı günmü gebe kalmışsız yani kaydirigubbakcemile3
Sende de bulantı var mı?

sanırım öyle olmuş
bulantılarım var tabi ama
2 gündür biraz azaldı gibi
geçen hafta ölüyodum ya
her sabah yataktan kendimi tuvalete zor atıyodum valla

ya kızlar sormayın ben de 3 gün dıs agrısı cektım en sonunda aglattı benı doktora gıttık cektırsende dolgu yaptırsan da bısey olmaz dedı.. korkuyorum ama bu agrıyada dayanamıyorum ... dolgu yaptırmasam 9 ay dıs sancısıyla gecmez.. hıc agrımıyordu aksılık işte ((

cozmommm şükür canımmm sen ve mercimek nasıl....kızz benim için okşa göbüşü...

slm kızlar ay ne çok yazmışınız oku oku bitmedi bugün zeytinim 9 haftalık:CüvCüv: 2 gündür mide bulantım yok çok şukur ya ama açım mutfağıma 3 haftadır giremiyorum sadece simit ve su geçiyor boğazımdan 3 hafta sonra bulantı bitti şerefine kısır partısı vericam eşimle çünkü batmanda kimseyi tanımıyorum:çok üzgünüm: ve karar verdik eşimle 4.5 aylık olunca bebeğimizi o taşıyıcak:roflol:ee midesi kalkan var mı sodayı denedim çok iyi geldi

bebişcim anlaşmayı yapmışsınız..bende diyom eşime sadece benim mi bebek sende taşı,iğneleri bir gün ben birgün sen vurul diyorum kaçıyo...

h.g. özbekcim miniğin nasıl gittin mi dktr'a inşallah iyi haberler le gelimişsindir bitanesi:Saruboceq:

bebişcim anlaşmayı yapmışsınız..bende diyom eşime sadece benim mi bebek sende taşı,iğneleri bir gün ben birgün sen vurul diyorum kaçıyo...

canım taşıma yı orda bırak 8 haftadır neye uğradığımı şaşırdım dengem altüst oldu ki yinede şükür rabbim olmayana da bu mutluluğu versin beni doğum korkusu sardı şimdiden ama hamiş olduğumu hala hissetmedim hayırlısı artık:çok üzgünüm:

sagol bebişcim simdi geldim dr dan minişim 11.6mm 2 hafta sonra yeniden cagırdı çok güzel rahime yerleşmişdedi

çin takvimine inananlar var mı benim erkek çıkıyor ama annem kız doğuracan diyo hem kız diyo hemde erkek olsun diyo bende yat kalk du a ette eli kolu düzgün olsun dedim ben herşeyi mavi alacam ama kız gelecek diye tutturdu annem verem etti beni

sagol bebişcim simdi geldim dr dan minişim 11.6mm 2 hafta sonra yeniden cagırdı çok güzel rahime yerleşmişdedi

maşallah rabbim sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin pıt pıtlar duyuldu demi cvs tahlilinin ne olduğunu biliyor musun 9 -11 hafta arası yapılması gerekiyormuş haftalık gebelikte öyle yazıyor merak ettim benCADIARZU

bebişim doğuma çok var düşünme şimdiden...doğum sırasında ağrılar bitince dünyanın en muhteşem varlığına kavuşacağını düşündüğün zaman herşey biraz daha kolaylaşır...

merhaba anneler....
herkeze sağlıklı mutlu kolay hamilelikler we doğumlar diliyorum.

özbek merhaba... bizim sat ımız aynı sennle. bu durumda gebelik haftamızda aynı oluyo.
bana doktor geçen hafta gebelik testi yaptırmaya gittimde, görünmez kesen 3 hafta sora gel dedi. ama listede sennki görünmüş diye yazıyo. zaten ben şimdi asıl doktoruma gidicem ama bende bekliyodum görüneceği tarih gidimde boşa endişelenmim die.
gidimmi ozaman ben şimdi? kalp atışıda duyuldumu senn bebeğinin? bide biz şimdi
6 haftalık mı hamileyiz. yoksa 4 mü? çünkü yine bu doktor geçen hafta bugün bana 3 haftalıksın dedi(21 günlük dedi)....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…