2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

eski günlerimi özlüyorum kısır yapardık arkadaşlarla ardından iyi demlenmiş çay pastalar ve okkalı bir kave eşliğinde sigaram of düşündükçe bile midem kalkıyor ama şükürler olsun ilk gebelik 15 aydan sonra geldi hamiş olmak çok güzel rabbim herkese nasip etsin ama bulantı vermesin

oyyy biri simit mi dedii...
bizim evin orada simitçi fırını var ay ben de eve giderken alsam mı..
bööle beyaz peynir simit çekti canım ya şimdi

evet ırsi olabiliyormuş bu mide bulantısı.folik asiti bütün içiyordum bugüne kadar ama dr.artık yarım iç dedi.bu haftadan sonra fazlasının zararımı var acaba yoksa artık bütüne gerek yokmu dersiniz

batmandan kimsecikler yok mu yaa
ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmafoldumben

canım o sigara denen zararlı şeyi hamilelikten sonrada içmezsin umarım.bi arkadaşım tiksinmiş bi daha içememişti

bütüne gerek yoktur canım, bir yerden sonra faydası olmuyormuş diye boşuna alma diye düşünmüştür.. yoksa bir zararı yok

ben hala bütün içiyorum folik asiti benim zeytinim8+7 ve vitamin olarak da elevit verdi senin bebiş kaç haftaCADIARZU

9,5 yıl içtim sigarayı naptıysamda bırakamadım şimdi kokusu gelince bunnuma iğğğğ iğrenç bunu içen benmiydim diyorum tövbe birdaha almıycam çünkü artım 3 kişi olucaz allahın izniyle

ben hala bütün içiyorum folik asiti benim zeytinim8+7 ve vitamin olarak da elevit verdi senin bebiş kaç haftaCADIARZU

zeytin hehe ne güsel..
canım ya 8+7 olmaz o, 7 gün zaten bir hafta ediyor, 8 hafta 7 günlük demek 9 haftalık demek zaten, 9 haftalık de sen :teytey:

ıyı akŞamlar kızlaarrrrrrrr
kendınıze ve bebıŞlere dıkkat edın

kızlar bizim anneler arasında çok komik dialoglar geçiyor.güldüreyim sizi biraz.
kayınvalidem hemen hesaplamış. sen ayın 20 si civarında hamile kalmışın dedi. 20 sinden önceyse kız sonraysa erkek olacak diyor. şimdi sinek kadardır. 1 hafta sonra arı kadar olur diyo. annemi aradık sonra annemde yorumunu yaptı. arı kadar olur haftaya dedi. bende hayvan ettiniz çocuğumu yaaaa diye isyanlardaydım eşimde tamam tamam fasulye kadar bizimki diye yorumda bulundu hehehhehe herşeye benzetiyolar valla.

ya yanlış yazıyorum bu 3 tür oldu 8+6 arkadaşlar şişşek yıldırım yağmur karma karışık burası ben pc kapatayım neme lazım çarpılırım belki herkese kolay gelsin

nasılsınız hanımlar beni bu bulantılar öldürecek birde bişey sormak istiyorum bebişlerinizi benimsedinizmi ben hala benimseyemedimde niye öyle oluyoki kalp atışınıda duydum oysaki

bizde fasulye diyoruz eşimle bebişe.daha 13 mm.fasulye kadar tabi

10 gün önce hamile olduğumu bilmiyordum tabi. izmirde mideye yemiştim kızlar hemde kocaman bi tabak. eşim tazeydi bişey olmaz diyo. midye zarar verirmi. eğer vermezse 2 hafta sonra yine gitcez izmire yine yemeyi düşünüyorumda.

biz de mercimek diyoruz, ilk öğrendiğimden beri mercimek.. artık büyüktür mercimekten ama kaldı yawrumun adı öyle:))
canım bişi istediğinde falan mercimek istiyo diye arıyorum kocamı kaydirigubbakcemile3
arkadaşlarım da bana mercimeğin annesi naapıyorsun diyolar kaydirigubbakcemile3

canım midye tam pişmemiş oldugu için yemeyin diyorlar, ben de çok severim ben de 2 hafta önce izmirdeydim yiyemedim içimde kaldı..
sen de birdahaki gittiğinde yeme istersen ne olur ne olmaz

nasılsınız hanımlar beni bu bulantılar öldürecek birde bişey sormak istiyorum bebişlerinizi benimsedinizmi ben hala benimseyemedimde niye öyle oluyoki kalp atışınıda duydum oysaki

bende yavaş yavaş benimsiyorum.tam anlamıyla anne olmak ve ben yan yana gelmiyor.
hala bebeğin altını hayatta değiştirmem diyorum mesela. eşimde ben yerim bile diyor. ıyyy o daha çok benimsemiş durumda :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…