2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Ayyy ne sıkıntılı bi dönemmiş bu yaaaa hepimizin illa bi sıkıntısı var
Allahımmm yardımcımız olsun
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Benim bulantidan cok midemde yanma ve eksime var saglik ocagindaki doktorum gaviscon tablet yazdi
ama kadin dogum doktoruma sormadan almaya korkuyorum ama bazen cok fena yaniyor ve eksiyor dayanilmaz gibi bazen,
daha once de mide sorunlarim vardi pantozol kullanirdim hamileyim diye doktor gaviscon yazmisti.
Bu sabah ta ilk defa cikarttim bulantidan cok eksimesinden dolayi istifar ettim sanirim cunku cok fazla bulanti yok. mafoldumben

Evet ya iste insanin icinde ister istemez kusku oluyor acaba ilac bebege zarar verir mi diye.
Hamile olmayinca bi sorun yasadiginda ilaci al gecsin ohhh, neyse cocuklarimizi saglikli sihatli kucagimiza alalim da
onlar icin deger bukadarcik sikinti da zaten sirf o dusunce ile dayaniyoruz hepimiz sanirim. :emir_bebek::asigim:

Kizlar ben anneme gidiyorum canim birsey cekti onu yapacagiz burda soylemeyim simdi. zemuszemus herkese iyi gunler, sonra gorusuruz. opuyorumnanaktan

günaydıınnnn herkeslereee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım benim saol...şükür bu halime de..

senin minik kelebek nasıl??inşallah sorunsuz geçiyordur hamişlik....leyla da iyiymiş bak o da mesaj yazdı...

canım benim kelebeğim iyi çok şükür. gerçi her muayene de bizi korkutuyor ama. sol kasığımda 27 mm bir su kisti var. 4 ayda kaybolmasını bekliyor dr. tabi aksilik olmazsa.

en son gittiğimde de yuvarlak bir halka gördük. kordon mu? başka birşey mi anlaşılamadı. 15 gün sonra tekrar bakılacak. doktorum panikletmiyor beni. bende artık tevekkül ediyorum. rabbime emanet. bu arada benim kelebeğim tamamen sağ tarafımda. sizinkiler nerde dikkat ettniz mi? kaydirigubbakcemile3

leylacım galiba sen o leylasın kaydirigubbakcemile3. fotoğrafını değiştirmişsin ya. bende başka leyla olarak düşündüm. kardeşin nasıl? mide bulantıların geçti mi?

kızlar ben yemek yerken acaip şişkinlik oluyor. sofradan doymadan kalkıyorum. :bbo:
dün eşime bebeği senin karnına nakledelim birazda sen taşı. sen aç kal ve sersemle dedim. tabi ağlayarak. onu da gülme krizi tuttu. sonradan bende güldüm ama. o an çok sinirlendim.

Slm tatlımmmm iyidir bulantılarla kaynaşmaya çalışıyoz napalım
sen nasılsın?

iyiyim bende çok şükür.benim mide bulantım az.ama hazımsızlık ve iştahsızlık çekiyorum çok fazla.canım hiçbişey çekmiyo,herşeyi zorla yiyip içiyorum :sinifsinif:

arkadaşlar doktorlar ve etrafımdaki çoğunluk bu mide bulantılarının,hazımsızlığın falan 3 ayın sonunda birden geçeceğini sölüyor.inşallah geçer hepimizin sıkıntıları.benim 2 haftam kaldı yaklaşık 3 ayı bitirmeme.gün sayıyorum resmen.
iştahla şöle doya doya yemek yemeyi özledim yaaaa

Allah allah ya
Bende çok yedğmi düünüyorum kilo alıcam diye de tırsıyorum
Yedikten sonra bulantı vs yemeği yapana kadrda akla karayı seçiyom bulantıdan
iyiyim bende çok şükür.benim mide bulantım az.ama hazımsızlık ve iştahsızlık çekiyorum çok fazla.canım hiçbişey çekmiyo,herşeyi zorla yiyip içiyorum :sinifsinif:

Offff desene bi ay daha çekicemm amanınnnn 2 aylığım ben daha akannehir

arkadaşlar doktorlar ve etrafımdaki çoğunluk bu mide bulantılarının,hazımsızlığın falan 3 ayın sonunda birden geçeceğini sölüyor.inşallah geçer hepimizin sıkıntıları.benim 2 haftam kaldı yaklaşık 3 ayı bitirmeme.gün sayıyorum resmen.
iştahla şöle doya doya yemek yemeyi özledim yaaaa

günaydın herkese, ne kadar çok denizli'de yaşayan varmış burada alkisalkisalkis. ben de denizliliyim, istanbul'da yaşıyorum ama... bugün kalp atışlarımızı gördük, dinletmedi ama doktor. bir de bir sürü tahlil verdi. sağlıcakla kalın...

X