2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bebiş hg ...
daemon canım eline sağlık...

benı lıstenıze almmaısnız ama..mafoldumben
yazmmısıtım lıstenıze ekleyıın dıye
son sat tarıhımı vereyım 20 eylul
beklenen tarıh 27 hazıran
kese gorunduhihoyyyt

mhtap merhaba tebrık ederım gecmıs oolsun..sanırkm pıhtılasma soz konusu
bendede var dr bana aspırın yada ıgne dedı..ama bana aspırın verdı...
suna o kadr karasızım kı....
ne kullacagımı bılmıyorum..
senın pıhtılasma oranın ne canım..
bende mthfr heterozıgot var dusuk ornada pıhtılasma dedıler bana..

RAPUNZEL CANIM SUREKLI BURDA OLAMIYORUM HERZAMNDA GERIYE DONUK OKUYAMIYORUM O YUZDEN RICMA OZELDEN ATILMASI..

diğer bılgılerınıde verırımısın eklıyorum lısteye

deomoncum listeeye baktımda eksikler tamamlanmış gibi tamamlanmayanlarda benim takip ettiğim kadarıyla ismini yazdırıp coğu gelmeyenler

rapunzel canım benimki tahmini yani tahlil yapılmadı 0,6 lık iğne kullanıyorum ..kollar bacaklar morardı artık bide serum takıldı sürekli iğne yerini değiştirdiler delik deşiğim valla kevgirim ...
aspirin kullan bence dr sölediyse yap derim..

merhaba arkadaşlar mikro enjeksiyon yöntemi ile 6 hft lık ikizlerime hamileyim. ve beklenen doğum trh haziran . bende sizinleyim inşallah artık.

yas 27
kılo 64
ozel mesajda sanırım sorun var atamıyorum canım

oleyy benim de pıtpıtlarım yanlışlıkla silinmişti geri gelmişşşşş hihoyyyt

benide eklermisiniz listenize

yaş 28
kilo 60
sat 21 eylül
tahmini doğum 20 haziran
keseler görüldü

mner hayırlı olsun canım ama doğum tarihinde yanlışlık var herhalde benim sar 22 eylül doğum 29 haziran seninkide28 haziaran olması lazım canım

mner tebrikler canım...ayy ne güzel ikişzmiş..bi seferde hallet ama allah kolylık versin..bakımı zor olsada harika birşeydir mutlaka...

yaa offf kızlarr benim içimden hiç çalışmak gelmiyo yaa, valla zorla geliyorum işeee.. ne olacak böyle yaaa

aynen özgecım bende ısten nefret eder oldum evımde ayaklarımı uzatıp manadalına yemek ıstıyorum

aynen özgecım bende ısten nefret eder oldum evımde ayaklarımı uzatıp manadalına yemek ıstıyorum

ay ne olacak böyle bilmiyorum.. ben de öyle meyve yiyeyim böyle başla şeyler de yiyeyim ama hep yiyeyim delikafadulden kaydirigubbakcemile3
tv seyredeyim yatayım kalkayım offf...
valla ara ara doğum iznim gelse biran önce de çıksam diye düşünüyorum..
ay o kadar sıkıldım yani, her gece yatarken bile of yarın yine iş var diye yatıyorum

canım bende 84 kiloyla hamile kaldım 7 haftalık hamişim. inşallah fazla kilo almayız. benimde mide bulantım yok

iyi akşamlar kızlar
bende nasip olursa haziran annesi olucam
sat 7 eylül ama sanırım geç döllenme çünkü geçen salı 4 haftalıkla uyumlu kese gözüktü
yani şimdi 5 haftalık olduk çok şükür ayın 16.da kalp atışları için çağırdı inş.pıt pıtlarınıda duyarız mucizemizin

canım bende 84 kiloyla hamile kaldım 7 haftalık hamişim. inşallah fazla kilo almayız. benimde mide bulantım yok

bende 83 ile hamile kaldım canım 15 günde 1 kilo aldım amaaaaan aldıysam aldım canım bebişim için değer evet ya benimde midem bulanmıyo gerçi içimden bulanmıcak gibide geçiyo ama henüz erken genelde 6 haftada başlıyomuş bulantılar

eeeeeeeeeeeeeeee kızlar sesiniz soluğunuz kesildi nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…