ben giderek kilo kaybediyorum serumlarda olmasza hepten yok olacam 55 den 52 ye düştüm bulantılarım oluyo ama onunla kalsa bide ardından kusuyorum çok sık kusmaya başladım kasıklarımda acıyor yarın dktra gidicam bakalım artık çok açım ya yediğim tek şey çubuk kraker kısır yemek istiyorum dolma yemek istiyorum açım aççç
açç
mafoldumben
selamlar hamişler
bende 8+1 deyim 78 kiloydum
2 ayda 2 kilo almışım
kilonun önemi yok demeyin
bebek için sakıncalı olmasın da
doğumda bizi zorlamısn da gerisi önemli değil
bu arada benide lstenize alırsanız sevvinirim yaş24 kilo 52 sat 1 eylül t.d. 8 haziran genelde yorgun ve bitkin oluyorum serum bitince kalakar arada bir uğrarım
:sinifsinif:bu arada benide lstenize alırsanız sevvinirim yaş24 kilo 52 sat 1 eylül t.d. 8 haziran genelde yorgun ve bitkin oluyorum serum bitince kalakar arada bir uğrarım:enbuyukkk:turkbayragi
ben de geçenlerde baktım, sonra cok erken davranıyorum dedim korktum bıraktımm..
ya karnım kocaman şiş sürekli hiçbişi olmuyor valla..
ya ne güsel tişörtler var komik komik onlara bayılıyorum ben.. bide elbiselere böyle jile gibi
84 kiloyum.zaten lastikli pantalon giyiyordum.hamilelik de isabet oldu. hemen koştum aldım.
dünde bi kadın bana 7 aylık varmı dedi. bende yok teyze 7 haftalık dedim eşim koptu
h.b benimde mide bulantım yok şimdilik.neden yok bi sorun mu var diye düşünüyorum bazen saçma ama insan endişeleniyor.gerçe anneminde hiç olmamış.galiba ona benzeyecek
h.b benimde mide bulantım yok şimdilik.neden yok bi sorun mu var diye düşünüyorum bazen saçma ama insan endişeleniyor.gerçe anneminde hiç olmamış.galiba ona benzeyecek