2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ben giderek kilo kaybediyorum serumlarda olmasza hepten yok olacam 55 den 52 ye düştüm bulantılarım oluyo ama onunla kalsa bide ardından kusuyorum çok sık kusmaya başladım kasıklarımda acıyor yarın dktra gidicam bakalım artık çok açım ya yediğim tek şey çubuk kraker kısır yemek istiyorum dolma yemek istiyorum açım aççç
açç
mafoldumben

selamlar hamişler
bende 8+1 deyim 78 kiloydum
2 ayda 2 kilo almışım
kilonun önemi yok demeyin
bebek için sakıncalı olmasın da
doğumda bizi zorlamısn da gerisi önemli değil

bu arada benide lstenize alırsanız sevvinirim yaş24 kilo 52 sat 1 eylül t.d. 8 haziran genelde yorgun ve bitkin oluyorum serum bitince kalakar arada bir uğrarım

:sinifsinif:bu arada benide lstenize alırsanız sevvinirim yaş24 kilo 52 sat 1 eylül t.d. 8 haziran genelde yorgun ve bitkin oluyorum serum bitince kalakar arada bir uğrarım:enbuyukkk:turkbayragi

kızlar bulantıya soda iyi geliyormuş doğrumu acaba içsem zeytinime zarar verir mi

ben bugün hamiş pantalonu aldım kızlar. bi kot bide kumaş

8 kayıtlı kullanıcı ay benmi yanlış görüyorum acaba CADIARZU

maden suyu faydalıymış okuduğum bilgilere göre. ama günde 2 şişeden fazla içmemek gerekiyormuş. tuzlu kraker bulantıya iyi geliyormuş.

ben de geçenlerde baktım, sonra cok erken davranıyorum dedim korktum bıraktımm..
ya karnım kocaman şiş sürekli hiçbişi olmuyor valla..
ya ne güsel tişörtler var komik komik onlara bayılıyorum ben.. bide elbiselere böyle jile gibi

ya daha erken değilmi
[/COLOR]

84 kiloyum.zaten lastikli pantalon giyiyordum.hamilelik de isabet oldu. hemen koştum aldım.
dünde bi kadın bana 7 aylık varmı dedi. bende yok teyze 7 haftalık dedim eşim koptu

kızlar susmu geldi nolduuuuuuuuuuuu

hepinize iyi akşamlar bol sohbetler byyyyyyy

kocişime söylemde bana çıtır simit alsın limonlu çayla yiyeyim umarım midemde durur

h.b benimde mide bulantım yok şimdilik.neden yok bi sorun mu var diye düşünüyorum bazen saçma ama insan endişeleniyor.gerçe anneminde hiç olmamış.galiba ona benzeyecek

BebıŞÇım
allah yardımcın olsun.sımıt ıyı plabılır haklısın

h.b benimde mide bulantım yok şimdilik.neden yok bi sorun mu var diye düşünüyorum bazen saçma ama insan endişeleniyor.gerçe anneminde hiç olmamış.galiba ona benzeyecek

canım benim de yok çok şükür.. olanlar bin dertli, zor bişimiş tabi..
benim de annemde olmamış 2 hamileliğinde de.. ben de ona benzemişim herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…