2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

MERHABA KIZLAR. MEHTAP CANIM GEÇMıŞ OLSUN. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. EMEKLERıN BOŞA ÇIKMAZ ıNŞALLAH. BıZıM YERıMıZE DE DıNLEN kaydirigubbakcemile5. SENı GERÇEKTEN ÇOK MERAK ETTıK. HATIRLARSAN BıZıM SAT TARıHLERıMıZ AYNI. HANı AYNI GÜN DOĞURCAZ DıYORDUM YA kaydirigubbakcemile5. BıR DE LEYLA VARDI YA EPEYDıR ONUN DA SES ÇIKMIYOR. BUARA BıR SÜRÜ LEYLAMIZ VAR. BENıM SÖZÜNÜ ETTıĞıM ıLK LEYLAMIZ YURTDIŞINDA YAŞAYAN. ACABA O NASIL ?

Mehtap gecmis olsun canim hastanede yatmisin galiba, gecmisi simdi okudum bitirdim.
Allahim yardimcin olsun bebegini sag saglim kucagina alirsin insAllah.

Kizlar ben cosmopoli ile ayni gidiyorum 8+1'im ve 2 hafta once ogrendim hamileligimi
onda da doktorum sadece karnimdan ultrasonla bakti okadar, bu hafta kalp atislarini dinlemeye gidecegim.
Yani bana hastanede hic bir test yapilmadi, nede kan veya idrar testi.
Saglik ocagina mide ilaci yazdirmaya gitmistim oradaki doktum hamile oldugumu ogrenince
sadece 1 tane kan testi yapti ama bu ne testi bilmiyorum sonuclar hakkinda da iyi dedi okadar.
Kan degerim falan da hic olculmedi bugune kadar. Bende mi bir yanlislik var?

Herkese merhaba ,

Benide listeye eklermisiniz ;
Benimde sat :14 eylul 63 kilo ile hamile kaldım simdilik iyi gidiyor kalp atıslarını duyduk daa dogrusu gorduk .
baska bilgi gerekli mi ?

Testlerimi persembe gunu yaptırıcam .

tesekkur ederiz canim,bizden de size opucukler:)))

merhaba canim,acaba o Leyla ben miyim diye dusunuyorum sabahtan beri:))))

bi de kizlar benim testlerim coktu.
tum enfeksiyonlar iste hepatit b,c,herpes genital,rubella,toxoplasma,hiv,chlamidia,sitomegalavirus ve s bunun gibi(isimlerini yanlis yazmis olabilirim ozur)
kanda hemoglobin falan,kanin pihtilasmasina da bakildi.
hormonlardan da verdim,progestonun seviyyesi filan..
ama bu kadar ayrintili test olmasini ben kendim istedim.onun icin pahali tuttu diye sikayet etme hakkim yok,bebisime feda olsun,yeter ki o saglikli olsun

deamon sen güncelliosun heralde benide eklermisinn yas 28 sat 14 eylül tahmini doğum 21 hazirann kilo 63

canım çok geçmiş olsun.merak ettik seni çok.dualarımız seninle.inşallah bebeğin sağlıkla devam edecek yoluna.maşallah inatçı bir bebek belli kaydirigubbakcemile3
allaha emanet hepsi :Saruboceq:

bu arada kızlaaaarrr herkese selam olsun.haftasonu açamıyorum ben.birikmiş yine sayfalar onları okudum,geldim.

canım benim saol...şükür bu halime de..

senin minik kelebek nasıl??inşallah sorunsuz geçiyordur hamişlik....leyla da iyiymiş bak o da mesaj yazdı...

sensi canım saol..
senide tebrik ederim sağlıkla kucağına almanı ddilerim maşallah kuzuna...

ayseycim saol canım..şükür şimdi daha iyiyim..evet inatçı bir bebek olacak galiba...inşallah beni bırakmaz inat eder sıkıca tutunur....

ayseycim saol canım..şükür şimdi daha iyiyim..evet inatçı bir bebek olacak galiba...inşallah beni bırakmaz inat eder sıkıca tutunur....

canım sorun neymiş neden o kadar kanama yapmış dr. söyledi mi..

benim bi arkımda da oldu, aşırı kanama, gebeliğinin 10. haftasında falandı.. 4-5 gün sürdü..
doktor bebeğin olması gerekenden daha aşağıda geliştiğini söylemiş.
şimdi 24 haftalık hamile, bebek hala normalden aşağıda fakat bir sorun yok çok şükür..

özgecim dr daha önceki düşüklerin kan pıhtılaşmasından olduğunu düşünmüştü ve iğne vermişti..kanama olunca ultrasonda baktı ve bu kan pıhtılaşmasından olmuş gibi gözüküyor dedi...aşağıda falan demedi rahim ağzını gösterdi ara vardı...bende ama kanama var düşücek sonuçta dedim umutsuzlukla pazarlık yok beklicez dedi hala bekliyoruz..inşallah bırakmaz beni...

selam kızlar şimdi doktordan geldim
bebişim gayet iyiymiş
bazı tahliller yazdı yarın kan ve idrar vericem
8+1 deyiz herkese sağlıklı hamilelikler

slm arkadaşlar bende haziran anne adayıyım zeytinim 8+7 a.s.

canım inşallah en sıkısından tutunur.. ki bence bu kadar dayanmış bundan sonra da dayanacaktır bebişin..
umarım daha fazla sorun ve sıkıntı yaşamadan alırsın kucağına bebişi..

canım benim ya umutsuzluğa kapılma
beklemek ve dua etmek lazım
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
belki klasik bir kelime olucak ama
yiyecek lokması varsa doğacaktır.
allah yardımcın olsun.....

kızalr merhaba özelden mesaj atan arkadaslarım lısteyı guncelledım. yenı arkadaslarımızda var sanırım lutfen hereks ozelden bılgılerını versın lıstemızı duzene sokalım artık dımıı

esmercim öyle canım yiyecek ekmeği yoksa ne yapsan boş....dua ediyorum nolur sizde dua edin...birlikte bebeklerimizi kucağımıza almayı allahım nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…