tesekkur ederiz canim,bizden de size opucukler:)))canım benim...valla insanın dakikası dakikasına uymuyor..şükür şimdi daha iyiyim...saolasın..sen ve bebişin iyisiniz maşallah..
siteye bişeyler olmuş galiba hiçbir mesaj kalmamış silinmiş hepsi...
canımbenimmm öpüyom o göbüşündeki mercimeği...
MERHABA KIZLAR. MEHTAP CANIM GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. EMEKLERİN BOŞA ÇIKMAZ İNŞALLAH. BİZİM YERİMİZE DE DİNLEN kaydirigubbakcemile5. SENİ GERÇEKTEN ÇOK MERAK ETTİK. HATIRLARSAN BİZİM SAT TARİHLERİMİZ AYNI. HANİ AYNI GÜN DOĞURCAZ DİYORDUM YA kaydirigubbakcemile5. BİR DE LEYLA VARDI YA EPEYDİR ONUN DA SES ÇIKMIYOR. BUARA BİR SÜRÜ LEYLAMIZ VAR. BENİM SÖZÜNÜ ETTİĞİM İLK LEYLAMIZ YURTDIŞINDA YAŞAYAN. ACABA O NASIL ?
ayy kızlar 12 gün yatınca oturmayı unutuyor insan..yere basamıyordum..eve çıkınca sadece tuvalete izin var ...yürümeye ancak alışıyorum....sürekli yatıyorum..ben bebek yapıcam derken bebek haline geldim valla...yattığım yerden yemek yemek nasıl bişey düşünemezsiniz....
şimdi de yatıp duruyorum..allahım emeğimi boşa çıkarmasın..bebeğimi sağlıkla hayırlısıyla kucağıma verir inşallah...
MERHABA KIZLAR. MEHTAP CANIM GEÇMİŞ OLSUN. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. EMEKLERİN BOŞA ÇIKMAZ İNŞALLAH. BİZİM YERİMİZE DE DİNLEN kaydirigubbakcemile5. SENİ GERÇEKTEN ÇOK MERAK ETTİK. HATIRLARSAN BİZİM SAT TARİHLERİMİZ AYNI. HANİ AYNI GÜN DOĞURCAZ DİYORDUM YA kaydirigubbakcemile5. BİR DE LEYLA VARDI YA EPEYDİR ONUN DA SES ÇIKMIYOR. BUARA BİR SÜRÜ LEYLAMIZ VAR. BENİM SÖZÜNÜ ETTİĞİM İLK LEYLAMIZ YURTDIŞINDA YAŞAYAN. ACABA O NASIL ?
ayseycim saol canım..şükür şimdi daha iyiyim..evet inatçı bir bebek olacak galiba...inşallah beni bırakmaz inat eder sıkıca tutunur....
özgecim dr daha önceki düşüklerin kan pıhtılaşmasından olduğunu düşünmüştü ve iğne vermişti..kanama olunca ultrasonda baktı ve bu kan pıhtılaşmasından olmuş gibi gözüküyor dedi...aşağıda falan demedi rahim ağzını gösterdi ara vardı...bende ama kanama var düşücek sonuçta dedim umutsuzlukla pazarlık yok beklicez dedi hala bekliyoruz..inşallah bırakmaz beni...
özgecim dr daha önceki düşüklerin kan pıhtılaşmasından olduğunu düşünmüştü ve iğne vermişti..kanama olunca ultrasonda baktı ve bu kan pıhtılaşmasından olmuş gibi gözüküyor dedi...aşağıda falan demedi rahim ağzını gösterdi ara vardı...bende ama kanama var düşücek sonuçta dedim umutsuzlukla pazarlık yok beklicez dedi hala bekliyoruz..inşallah bırakmaz beni...