2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

bozocum inşallah canm...
ben hastanede olduğum sürede yazılanları okuyamadım hayırdır nie morelin bozuk?

saolun kızlar iyiyim ilk gün çok kötüydüm ama kendime geldim hayırlısı böyleymiş böyle oldu...insanlar evlatlarını mezara koyuyor....demek ki hamile kalabiliyorum inşllh yine hamile kalırım yakın zamanda...yarın dr gidicem bakalım rahim duvarım inceldi mi?kanamam bitti sayılır...herkes şimdi daha kolay hamile kalabilceğimi söylüyor...

bendende 2 hafta önce bir sürü test istedi
benim özel sağlık sigortam gebelikle ilgili şeyleri ocakta karşılamaya başlayacağı için sadece 4 ünü şimdi yaptır dedi
onları yaptırdım ssk dan ödedim 70 TL tuttu

canim mehtapim basina neler gelmis oyle yaa...cok gecmis olsun canim.
zaten senden ses cikmayinca icime kurt dustu.sana ozelden mesaj da attim,cevap gelmeyince de endiselendim.megerse hastanedeymissin canim yaaa...
insallah emegin bosa cikmaz bebegin iyice tutunur sana ve hepimiz haziranda meleklerimizi kucaklariz...

kizlar en pahali bende tuttu sanirim tahliller.510 tl bayildim ben de siz iyisiniz yine :))

Kızlar bu dedğnz tahliller acaba anti toxoplazma ıgm gibi bişeyler yazıyo onlarmı?
ben sadece 5 Tl verdim acaba bahsettğniz testler bunlarmı?
ben neden okadar az verdm öleyse?
Şeker testini sonraya bıraktı sadece bide idrar almadı idrarımda yanma yok dedim diye sanırım

mb kızlar bende Allah kısmet ederse haziran annesi olucam son adet tarihim 12 eylül doğum 19 haziran 2010. şuan 7+1 deyim cuma günü doktora gittik bebeişimin kalp atışlarını duydum çok şükür dün akşam kanamam geldi biraz kortum ama sonra devam etmedi. inş. sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız

Canım doktor bana 6-7 tane test saydı sadece 4 ünü şimdi yaptırdım
bu yaptırdıklarımda hepatit, cinsel yolla bulaşan hastalık falan testlerini şuan yaptırdı
diğer 2 si tam olarak ne bende bilmiyorum
bu perşembe sonuçları aldığımda yazarım size

Valla stellam aklım karıştı benımki ucuza olunca acaba dedim o testler bu testlermi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tam 7 tane şimdlk yaptrdğm testler

bendede şeker testini 2-3 ay önce tedavi esnasında istemişti
gebe kalmaya engel teşkil ediyor diye şükür temiz çıktı
senin gerçekten çok ucuz tutmuş kaydirigubbakcemile5

Yani hakkatten ucuza yırtmışım ben ya kaydirigubbakcemile3

geçmişi şimdi okuyabildim gene hastaneye gittik
kahverengi lekelenmem oldu .geçen günde olmuştu acile gittik bu akşam
progesteron ilacı verdi şimdi ona başladım
asıl sevindiğim bebeğim büyümüş kalbide atmaya başlamış.
ama kistimde 5 cm den 7 cm e çıkmış
sanırım kistle bebeği aynı anda doğuracağım

valla en çok test parası da ben vermişim sanırım
hıv testi falan da yapılıyor bana niyeyse
sanırım her hamile ye yapılmıyor o testler

cosmopoli sen özelde mi yaptırdın testleri yoksa ssk da mı ??
çok uyguna yaptırmışsın gerçekten

Son düzenleme:
hepinize slm bende2009 haziran annesiyim meleğim 5 aylık oldu şu anda biraz okudum yazdıklarınızı aynı heyecanları yaşadığımı hatırladım hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum inş. herşey yolunda gider hepinizi tebrik ediyorum

canım kalp atışlarını gördün demek ne güzelopuyorumnanaktan
kistide kafana takma bence 11 cm kadar zararlı değil biliyorsun

canım üzüldüm okuyunca amma nası bi şaka yaaa allah allah sinir edici bende gıcık olurum böle soğuk şaka yapanlara neyseki normalmişüzülme artıkkkk
inşallah sağlıklı olur benimde belim ve kasılklarıma giren kramplardan başka bişeyim yok çok şükürrr bişey sölicem bilmem doğruluk oranı nedir kızımda akıntıyla karışık kanamam hep geldi kızda olur dediler iç çamaşırım batmasada afedersiniz tuvalet kağıdına hep kırmızımsı akıntıyla karışık kan geliyodu şimdilik bunda hiç yokkkk kızlar bilmiyorum bakıcaz eğer buda erkekse doğru tahmiinn olabilirr

teşekür ederim canım darısı bize inşallah

canım benim...valla insanın dakikası dakikasına uymuyor..şükür şimdi daha iyiyim...saolasın..sen ve bebişin iyisiniz maşallah..
siteye bişeyler olmuş galiba hiçbir mesaj kalmamış silinmiş hepsi...
canımbenimmm öpüyom o göbüşündeki mercimeği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…