geçmişi şimdi okuyabildim gene hastaneye gittik
kahverengi lekelenmem oldu .geçen günde olmuştu acile gittik bu akşam
progesteron ilacı verdi şimdi ona başladım
asıl sevindiğim bebeğim büyümüş kalbide atmaya başlamış.
ama kistimde 5 cm den 7 cm e çıkmış
sanırım kistle bebeği aynı anda doğuracağım
canım üzüldüm okuyunca amma nası bi şaka yaaa allah allah sinir edici bende gıcık olurum böle soğuk şaka yapanlara neyseki normalmişüzülme artıkkkkkızlar ya esım abısıyle aynı yerde calısıyor abısıde sımdı hastanedeymıs domuz grıbı omus bızımkıde ıkı gundur grıptı sımdıde arkadasınıın dugununde eve gelemden hastaneye gıt dedım.. ya o dadomuz grıbı olmussa:S ya dua edın kızlar nolurr..
inşallah sağlıklı olur benimde belim ve kasılklarıma giren kramplardan başka bişeyim yok çok şükürrr bişey sölicem bilmem doğruluk oranı nedir kızımda akıntıyla karışık kanamam hep geldi kızda olur dediler iç çamaşırım batmasada afedersiniz tuvalet kağıdına hep kırmızımsı akıntıyla karışık kan geliyodu şimdilik bunda hiç yokkkk kızlar bilmiyorum bakıcaz eğer buda erkekse doğru tahmiinn olabilirrbenimde çok artıyordu tek bebek çıktı 2 günde 2 kat artacakken benimki 4 kattan fazla artıyordu. Fazla artması düşük ihtimalinin az olduğunu gösteriyormuş. Benim şu an kanamam bel ağrım var progestronun iğne ve ilaçlarını kullanıyorum. Bazen düşünüyorum değerimin böyle artması sayesinde düşük yapmıyorum herhalde
hepinize slm bende2009 haziran annesiyim meleğim 5 aylık oldu şu anda biraz okudum yazdıklarınızı aynı heyecanları yaşadığımı hatırladım hepinize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum inş. herşey yolunda gider hepinizi tebrik ediyorum
canim mehtapim basina neler gelmis oyle yaa...cok gecmis olsun canim.
zaten senden ses cikmayinca icime kurt dustu.sana ozelden mesaj da attim,cevap gelmeyince de endiselendim.megerse hastanedeymissin canim yaaa...
insallah emegin bosa cikmaz bebegin iyice tutunur sana ve hepimiz haziranda meleklerimizi kucaklariz...