2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

benim meleklerin de kalp atışları duyuldu eklerseniz sevinirim

şimdi listeye baktım beni eklememişsiniz oysaki geçen hafta söylemiştim pıtpıtlar duyuldu diye beni de eklermisiniz

cosmopoli amin canım...allahım emeğimi boşaçıkarmaz inşallah....

merhaba bayanlar
bende hastaneden yeni geldim
kan testlerimi yaptırdım
tsh toxoplazma eliza testleri derken 120 tl ya bayıldık geldik.
allah parası olmayanlara yardım etsin valla.
birde sigortalı olduğumuz halde bu fiyatı verdik yoksa 600 tl gibi bir fiyatı var testlerin
sizde bu testleri yaptırdınız mı??

selam kızlar ben de cuma günü duydum pıt pıtları, 10,8 mm olmuş boyu, doktor çok iyi dedi herşey normal dedi, ya bu testler ne ya benden test falan istemedi, 3 hafta sonra kontrole çağırdı o kadar????

canım bende yaptırdım bu testleri.doktor ilk olarak bunları istiyor zaten.kan ve idrar testleri.tam kan sayımına,tiroid e,bazı hormonlara vs.. ya bakıyorlar.bebek için önemliymiş.bence doktoruna bir danış

benimde çok artıyordu tek bebek çıktı 2 günde 2 kat artacakken benimki 4 kattan fazla artıyordu. Fazla artması düşük ihtimalinin az olduğunu gösteriyormuş. Benim şu an kanamam bel ağrım var progestronun iğne ve ilaçlarını kullanıyorum. Bazen düşünüyorum değerimin böyle artması sayesinde düşük yapmıyorum herhalde

cosmopoli amin canım...allahım emeğimi boşaçıkarmaz inşallah....

mhtpcığım benimkide çok kötü geçiyor bebek tam rahim ağzına yerleşmiş bu hafta hep evdeydim yarın iş var bakalım nasıl bir hafta geçireceğim

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik valla benim acayip bulantım var halsizlik var inanın bende hamile değilde hastayım sanki ben dün gittim kontrole kalp atışlarını duydum 6 + 3 çıktı doktor herşey normal dedi bendende kan ve idrara istedi ama üzerimde para yoktu yaptıramadım 3 hafta sonra gün verdi o zaman yaptırsam olurmuki

herkese merhabaa..

kızlar lıstede eksıklerımız var herkes bı kontrol edıp eksıklerı tamamlayınca duzenlıycem lısteyı ılk dogun yapacaklardan sona dogru sıralıycam.. lutfen eksıkl lanlar ozelden mesaj atsınlar...

Selam kızlar nasıl gidiyor hamilelik.Ben akşamları çok kötü oluyorum ya midem yanıyor bir de çok gazım oluyor:))Allaha şükür yine hafif atlatıyorum.Benim doktorumda o testleri yapmadı bana en son 6haftalıkken kalp atışını duymak için gitmiştik.Ayın 23ünde gidicem bakalım o zaman ense kalınlığını ölçücez demişti belki yapar o testleri.

deomoncum gel kusumm bugün yemekler kocişimden..o yapıyo şimdi:)

arci anacıgım o ne testleri öyle..bide biraz pahalı tutmus..bana öyle geldikıslar siz bebeginizin pıt pıtlarını duymak için özelemi gidiyorsunuz sigortaya mı?

ne yemek var ay benımde canım ayıptır solemesı mangalda kuzu şiş istiyo

kocişim yapacaktı zor engel oldum olmasamıydım acaba:S

ay niye engel oluyon bırak yapsınnn sende keyfini sür kusum:)

bizdede sebzeli tavuk-pilav birde patlıcan-kabak kızartması pişiyor..birde sarmısaklı yogurt döktümmüü parmaklarımızı yeriz valla:)

mhtpcığım benimkide çok kötü geçiyor bebek tam rahim ağzına yerleşmiş bu hafta hep evdeydim yarın iş var bakalım nasıl bir hafta geçireceğim

canım sana da geçmiş olsun...
ben 12 gün hastaneden sonra 4 hafta yatak istirahati verildi..bende işe giderim diye korktum...
senin kanaman devam ediyorsa dr rapor verir..kanaman varken gitme işe bence...allahım inşallah bebeklerimizin bize sıkıca tutunmasını sağlayacak...

selam kızlar nasılsınız
inşllh bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız bebekleriniz size sıkıca tutunur

iişallah bozocum.. sen nasılsın..umarım morelin düzelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…