2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

gunaydin canim,nasilsin?

Iyim canim benim bu hafta hafif bulantilarim oldu az az sik sik
yemeye calisiyorum insAllah cogalmaz bulantilarim 8inci haftamdan sonra.
Cok fazla istahim yok, iyicene kesildi onu duzetlmeye calisiyorum.

Sen nasilsin canim, nasil gidiyor hamileligin.

bu arada arkadaşlar benim kan tahlillerim daha ilk gittiğim zaman yapıldı.kese bile görünmemişti henüz.sonrasında çok şükür kese,kalp atışları hepsi göründü.hatta perşembe günü kontrole bile gittik.her doktor farklı zamanlarda yaptırıyo sanırım.beni tekrar 12.haftada çağırdı.ikili test için.

Iyim canim benim bu hafta hafif bulantilarim oldu az az sik sik
yemeye calisiyorum insAllah cogalmaz bulantilarim 8inci haftamdan sonra.
Cok fazla istahim yok, iyicene kesildi onu duzetlmeye calisiyorum.

Sen nasilsin canim, nasil gidiyor hamileligin.
ben de cok sukur iyiyim.artik 2 gun sonra 10. haftamiza girecez.buyuyoruz.bulantilar da azaliyor yavas yavas.sen kac haftaliksin?yeni bir takvim hazirlasana kendine:)) takip emek acisindan,hem de biz bakinca gorebilelim dimi?sositososito
kızlar k.i.b a.e.o ben cıkıyorum

gule gule canim,sen de kib aeo

ben de cok sukur iyiyim.artik 2 gun sonra 10. haftamiza girecez.buyuyoruz.bulantilar da azaliyor yavas yavas.sen kac haftaliksin?yeni bir takvim hazirlasana kendine:)) takip emek acisindan,hem de biz bakinca gorebilelim dimi?sositososito

Bende cosmopoli ile ayniyim canim yarin 8inci haftamiza girecegiz ins.
Cok sacma ama biraz korkuyorum sanki eklersem bisi olacakmis gibi. :çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar nasılsınız ben cok ıyıyım 1 bucuk saat once melegımın kalp atıslarını duyduk.cok mutlu olduk.nasılda atıyor kucucuk kalbı canım yaa.darısı butun bekleyenlerın basına.daemon cum bunuda eklersen sevınırım canım.sımdıden tesekkurler.:teytey::dance::nazar:

HEMEN EKLIYORUM PITPITLARINIZI :d günaydın kılzar ya ben bugun evdeyım ısyerınde delı gıbı yemek yıyen ben evde tembellıkten yerımden kalkıp yemek yıyemıyorum ve canım evde bısey ıstemıyor ne tuhaf bişi oldum ben yaa

cosmocum ınsallah pıtları duyarda gelırsın bende eklerım hemen..

kızlar bendende kalp atısları duyuldugunda alınmıstı kan testı 8 tup kan vermıstım.

bır dahakı doktora gıdısım 26 kasımda. ikili test ıcın o gune randevu aldık.

ayy benım bebgım 9+1 olmus buyumustur sımıd ben 1 ay goremıycekmıyım bebgımı bı kacakla gıdeyım ultrasona dımı ama

Ya valla ben hasta mıyım yoksa hamile mi anlayamadım henüz. Bu bulantı ve uyku hali bi de keyifsizlik mahvetti beni :KK43:((((((

günaydın kızlaaaarrr
benim kalp atışı duyulunca yapıldı testlerim sonra 1 ay sonra gel dedi tam 11.haftaya denk geliyo testi de o zaman yapar heralde

aynen ya hamılelıkten once hep derdımkı kadınlar hamılelıgı hastalık olarak gorup kendılerını sıkıntı yapıolar dıyordum ama yasamadan bılınmıyomus ıste.. bende sankı kronık hasta gıbıyım. sureklı bı duygu degısıklıgı tuhaf haller yoruldum ya

:eek: Canlarım GELDıM
KALP ATIŞLARINI DıNLETMEDı UYUZ DOKTOR :eek:lmaz:
SADECE GÖRDÜK ULTRASONDAN KALP ATIŞLARINI PIT PITDI kaydirigubbakcemile3 ONADA ŞÜKÜR AMA... :Saruboceq:
ıYıYKı VARSINIZ CONCONLAR Şeniz

DUYMADIM AMA GÖRDÜM ANACIMM EKLE BENİ BAKALIM BAKALIM hihoyyyt
cosmocum ınsallah pıtları duyarda gelırsın bende eklerım hemen..

kızlar bendende kalp atısları duyuldugunda alınmıstı kan testı 8 tup kan vermıstım.

bır dahakı doktora gıdısım 26 kasımda. ikili test ıcın o gune randevu aldık.

ayy benım bebgım 9+1 olmus buyumustur sımıd ben 1 ay goremıycekmıyım bebgımı bı kacakla gıdeyım ultrasona dımı ama

BUGÜN KALAABALIĞIZ KIZLAR MAŞALLAH BİZE
(cosmopoli, daemon, lovfun, morticia, Nergis33, ozgecay, reblid )

:eek: Canlarım GELDİM
KALP ATIŞLARINI DİNLETMEDİ UYUZ DOKTOR :eek:lmaz:
SADECE GÖRDÜK ULTRASONDAN KALP ATIŞLARINI PIT PITDI kaydirigubbakcemile3 ONADA ŞÜKÜR AMA... :Saruboceq:
İYİYKİ VARSINIZ CONCONLAR Şeniz

gözün aydın canım allah doğduğunda ağlama seslerini duymayı nasip etsin hepimize inş
bu arada kızlar benim kan tahlillerim gebelik testi için gittiğimde hem kan hem idrar yapıldı dün tekrar kan verdim kontrol amaçlı benim hipotroidim var onu sürekli kontrol altında tutmam lazım ben bu nedenle sürekli test yaptırıyorum eğer öncedeb bildiğiniz bir problem varsa bunları ihmal etmeyin birde idrarda yanma olursa mutlaka idrar testi yaptırın enfeksiyon ihtimaline karşı herkese bulantısız güzel zinde bir gün dileği ile...
bu arada bende rüyamda hep bebeğimi görüuorum dün gece rüyamda erkek olduğunu öğrendim ve babası adını sarp koymuştu ki hiç düşünmemiştik ama isim hoşuma gitti düşünebilirim demi...:nazar::nazar::CüvCüv:

Sağolun cümleten hepinizden allah razı olsun
gözün aydın canım allah doğduğunda ağlama seslerini duymayı nasip etsin hepimize inş
bu arada kızlar benim kan tahlillerim gebelik testi için gittiğimde hem kan hem idrar yapıldı dün tekrar kan verdim kontrol amaçlı benim hipotroidim var onu sürekli kontrol altında tutmam lazım ben bu nedenle sürekli test yaptırıyorum eğer öncedeb bildiğiniz bir problem varsa bunları ihmal etmeyin birde idrarda yanma olursa mutlaka idrar testi yaptırın enfeksiyon ihtimaline karşı herkese bulantısız güzel zinde bir gün dileği ile...
bu arada bende rüyamda hep bebeğimi görüuorum dün gece rüyamda erkek olduğunu öğrendim ve babası adını sarp koymuştu ki hiç düşünmemiştik ama isim hoşuma gitti düşünebilirim demi...:nazar::nazar::CüvCüv:

Aşkım ultrasondan gördük üzerine dokununca böle pıt pıt atıyodu çok hoş bişeydi yaaa
Canim hayirdir neden dinletmedi ki, nasil gorebildin ki?

ekledım canım pıt pıtlarnızı hadı gozun aydın..

ya kzılar basım resmen catlıyoo... :uhm:

cosmo gözün aydın canım
darısı başımıza opuyorumnanaktan

X