2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Leylacık peki sizde aşerme gibi bi olay varmı? hihoyyyt
Benim canım bişey istemiyo ama çekirdeksiz tatlı üzüm ve balı acayip yiyorum aşağı yukarı 20 gündür her gece üzüm yiyom hemen hemen akannehir
bugün de elimde bal kavanozuyla dolaştım bu mudur acaba aşerme dedikleri akannehir

Bunu annemlerde yaaprmış çok eskiden
bayılırım ben böle şeylere
kociş gelsn yaptırım

bilmiyorum ki,ben herzamanki istahimdayim sanki.
ama psikolojik olarak da ekileniyoruz tabi aserme diye.
ben de peynir sevmeye basladim,bi de elma.

Aşağdakiler niye konuşmuyonuz
Yazıverin gariiii

Bunu annemlerde yaaprmış çok eskiden
bayılırım ben böle şeylere
kociş gelsn yaptırım

yap ta haberdar et bizi tamam mi?ben de merak ediyorum boyle seyleri
bi de dun arkadaslarim gelmisdi bize.
alyansimla karnimin uzerinde, bi de dikis ignesiyle su dolu bardakta baktilar.ikisinde de erkek cikti.cin takviminde de erkek cikti.ben de erkek hissediyorum hep,insallah Allah gonlumuze gore verir.

iyi aksamlar kızlar gecen sene bu zamanlar 5 haftalık hamileydim:kedi:hiç geçmeyecek gibiydi 9 ay.... ama çok şükür çok güzel bi gebelik geçirdim biricik kızım kollarımda :ecrin_bebek:ama hala herşey bir rüya gibi...inş. hepiniz saglıklı bi şekilde kucagınıza alırsınız yavrularınızı....inanın çok çabuk geçiyo tadını çıkarın, aman hormonların gazabına ugramayınkaydirigubbakcemile3

Yaaaaa dikiş iğnesini dmedin ya bana nasıl oluyo
Çin takvimine inanmıyom kimseye tutmadı çevremde ama kan yenileme olayı var bak o tutuyo çoğunlukla onu da dene sen o bende erkek çıkmıştı

tebrikler canim,,,gozunaydin,melegini kucagina almissin,darisi basimiza insallah.ama bana da bu 8 ay gecmiycekmis gibi geliyor nedense.....insallah dedigin gibi olur,cabuk gecer:))

rahiya cım geçmiş olsun canım dilerim 7 yıldan sonra gelen mucizen bırakmaz seni
dua edicem canım inşallah burda bizimle kalır ve haziran annesi olursun
canını sıkma moralini yüksek tut ve dua et
Allahümme ya mübdiü diye 33 kere okumak düşüğe engel oluyomuş ben okuyorum bazen ve ççok inanıyorum dene bence
üzme kendini hayırlısı olsun ama umudunu kaybetme

Valla o gıcık hormonlardansa eğer ben 2 gündür herşeye ağlıyom çok çabuk kırılıyom
alınıyom hiç sebepsiz yere, kimseye katlanamıyom terör estryom işyernde
duana canı gönülden amin cnm

kızlar benim kan yenileme olayına göre kız
çin takvimine göre erkek çıkıyo
etrafımdaki herkes erkek diyo
eşimin bi tahmini yok ama
ben taaaaaa öncelerden beri kız diye düşünürüm
bence kız ama yine de hayırlısı
sağlıklı ve hayırlı evlat olsun hepimizin minikleri

Yaaaaa dikiş iğnesini dmedin ya bana nasıl oluyo
Çin takvimine inanmıyom kimseye tutmadı çevremde ama kan yenileme olayı var bak o tutuyo çoğunlukla onu da dene sen o bende erkek çıkmıştı

arkadaslarin yaptigini bilmiyorum canim ben,anlamadim hic.
ama kan olayi nedir?

Kızlar hepinize gönülden tek tek teşekkür ederim. Rabbim yardımcımız olsun inş. moral verdiniz. Sizin sıkıntılı anlarınızdada size moral verenler, hatır soranlar çok olsun inş.

Canım bu yazdığın bana acayip moral oldu. Eşimede okudum oda mutlu oldu. O'na hiç ama hiç kıyamıyorum zaten hayatımın anlamı.

İnş. bizde bursada iyi bi tüp bebek merkezine gidicez. İyi bi dr var. Öncedende aşılamalarımı o yapmıştı. Aslında şimdide özel bi hastaneye gidiyordum artık gitmiycem.Bu gün gittiğim doktor resmen felaket tellalıydı. Ne deyim Rabbime havale ediyorum onlarıda

Tüp bebek merkezine gidicez pazartesi inş. eşimle. Moralimi yüksek tutucam inş. hiç bişey için olmasa bile dünyalara bedel eşim için.Ben üzülünce o daha çok üzülüyor.

En azından 7 yıl sonunda hamilede kalabildiğimi gördüm elh. buda bizim için çok büyük gelişme. bu hamileliğim olmassada yine ve daha iyi hamile kalma ümidim var nasıl derseniz biz tatile çıkmadan önce yarım yamalakta olsa bi ay bitkisel tedavi gördük. İlk adet olduğum günden beri düzensiz olan adetim ilk defa düzene girdi. Dr bile verdiği ilaçlar düzenlememişken günü gününe adet olmanın keyfine varmıştım. Ü;stelik tatilde adet olmayayım die ilaç içmiştim. Rabbim herşeye kadir. Napalım dilerse yaşatır, dilerse alır. Zaten o yoktan var etmedimi. Bunada bin şükür diyorum.

a_ilçin kardeşim tekrar verdiğin bilgi için teş. ederim. Ve diğer değerli arkadaşlarım sizlerede inş. her daim duacınızım:Saruboceq:

tebrikler canim,,,gozunaydin,melegini kucagina almissin,darisi basimiza insallah.ama bana da bu 8 ay gecmiycekmis gibi geliyor nedense.....insallah dedigin gibi olur,cabuk gecer:))
geçer gecer canım hele büyüsün biraz daha, bide hareketlerini hissetmeye basla, öyle bi bütünleşiyosun ki... sanki ömrüm boyunca hamileydim öyle hissediyordum, dogmayacak hep içimde kalacak sanıyodumkaydirigubbakcemile3

Leylacım dur bulayım sana linki vereym

insalah rayihacim,morelini hep boyle yuksek tut.dua et...ben de dua edyorum senin icin...

Rayi,hacım Allah yar ve yardımcın olsun bol bol dua et bizimde dualarımız senle
Geç bulmuşsun umarım rabbm size bağışlar bebişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…