kizlar cinsiyet tahmini olan bi fal biliyorum sizle de paylasayim dedim....haydi cabuk yapin...
gerekli olan malzemeler:2yastik,makas,bicak
esiniz ve ya baska biri size yardimci olacak.
soyle yapacak: yastiklarin birinin altina makas,digerine de bicak koysun.dogal olarak siz bakmiyorsunuz:)))
sonra o yastiklardan birinin uzerine oturun....
yastigin altindan makas cikarsa kiziniz
bicak cikarsa oglunuz olacak.
ben yaptim.............bicak ciktiiiiiiiiiii,oglum olacak sanirim...
Leylacık peki sizde aşerme gibi bi olay varmı?
Benim canım bişey istemiyo ama çekirdeksiz tatlı üzüm ve balı acayip yiyorum aşağı yukarı 20 gündür her gece üzüm yiyom hemen hemen
bugün de elimde bal kavanozuyla dolaştım bu mudur acaba aşerme dedikleri
simdi yapman lzim,yarina kadar hastalik ilerleye bilir.
sogani soy,sicak suya koy ve suyunu ic.bu kadar basit iste.
Bunu annemlerde yaaprmış çok eskiden
bayılırım ben böle şeylere
kociş gelsn yaptırım
Temaaammmm peki yapıvereym 2 dk bari delikafadulden
yap ta haberdar et bizi tamam mi?ben de merak ediyorum boyle seyleri
bi de dun arkadaslarim gelmisdi bize.
alyansimla karnimin uzerinde, bi de dikis ignesiyle su dolu bardakta baktilar.ikisinde de erkek cikti.cin takviminde de erkek cikti.ben de erkek hissediyorum hep,insallah Allah gonlumuze gore verir.[/B]
iyi aksamlar kızlar gecen sene bu zamanlar 5 haftalık hamileydim:kedi:hiç geçmeyecek gibiydi 9 ay.... ama çok şükür çok güzel bi gebelik geçirdim biricik kızım kollarımda :ecrin_bebek:ama hala herşey bir rüya gibi...inş. hepiniz saglıklı bi şekilde kucagınıza alırsınız yavrularınızı....inanın çok çabuk geçiyo tadını çıkarın, aman hormonların gazabına ugramayınkaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar kızlar gecen sene bu zamanlar 5 haftalık hamileydim:kedi:hiç geçmeyecek gibiydi 9 ay.... ama çok şükür çok güzel bi gebelik geçirdim biricik kızım kollarımda :ecrin_bebek:ama hala herşey bir rüya gibi...inş. hepiniz saglıklı bi şekilde kucagınıza alırsınız yavrularınızı....inanın çok çabuk geçiyo tadını çıkarın, aman hormonların gazabına ugramayınkaydirigubbakcemile3
Yaaaaa dikiş iğnesini dmedin ya bana nasıl oluyo
Çin takvimine inanmıyom kimseye tutmadı çevremde ama kan yenileme olayı var bak o tutuyo çoğunlukla onu da dene sen o bende erkek çıkmıştı
canım ablamın da kanla ilgili sorunu vardı bebeğini almak istediler ablam aldırmadı moralini yüksek tuttu güçlü durdu 1 hafta sonra kan değerleri biraz düzeldi sorun hamileliği süresince sürdü şimdi maşallah 8 aylık kızımız var sen hiç sıkma canını güçlü ol herşeyin hayırlısı tatlım
geçer gecer canım hele büyüsün biraz daha, bide hareketlerini hissetmeye basla, öyle bi bütünleşiyosun ki... sanki ömrüm boyunca hamileydim öyle hissediyordum, dogmayacak hep içimde kalacak sanıyodumkaydirigubbakcemile3tebrikler canim,,,gozunaydin,melegini kucagina almissin,darisi basimiza insallah.ama bana da bu 8 ay gecmiycekmis gibi geliyor nedense.....insallah dedigin gibi olur,cabuk gecer:))