2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Merhaba kızlar,

Ben galiba bu topikte sizlerle birlikte haziran annesi olamıycam.

bir saat önce dr geldik. Dr kanda gebelikle bebeğimi takip ediyordu herşey normaldi ta ki bu güne kadar kandaki değer prşembe günü 740 a yükselmişken bu gün yaptırdımızda 730 dümüştü dr bunun normal olmadını söyledi. Kürtajla alıcaktı ama ben bi şans daha istedim çünkü bz bu bebği tam 7 sene bekledik ne drlara gittik aşılama tedavileri gördük. meleğim kendiliğinden gelmişti.

Daha ayrıntılı bi ultrason vardı ordan bakılınca kesesi gözüktü.

Dr madem çok istenen bi bebek çarş. kadar bekleyelim dedi. çarş. kan değerlerim yükselmesse bebeğimi kürtajla alıcaklar.:a015::çok üzgünüm:

Çok üzgünüz, eşimle. Bunun hakkın bir bigisi olan varmı? böyle bişey olduğunda normale dönmezi acaba hiç ?

canım inşallah bebeğin ve senin hakkında hayırlısı olur sakın canını sıkma ve üzülme bol bol dua et :Saruboceq: Allah ne derse o olur:Saruboceq: Rabbim meleğini sana sağlıklı bir şekilde bağışlasın inşallah.. :Saruboceq:

Merhaba kızlar,

bir saat önce dr geldik. Dr kanda gebelikle bebeğimi takip ediyordu herşey normaldi ta ki bu güne kadar kandaki değer prşembe günü 740 a yükselmişken bu gün yaptırdımızda 730 dümüştü dr bunun normal olmadını söyledi. Kürtajla alıcaktı ama ben bi şans daha istedim çünkü bz bu bebği tam 7 sene bekledik ne drlara gittik aşılama tedavileri gördük. meleğim kendiliğinden gelmişti.

Dr madem çok istenen bi bebek çarş. kadar bekleyelim dedi. çarş. kan değerlerim yükselmesse bebeğimi kürtajla alıcaklar.:a015::çok üzgünüm:

Çok üzgünüz, eşimle. Bunun hakkın bir bigisi olan varmı? böyle bişey olduğunda normale dönmezi acaba hiç ?

canım allah yardımcınız olsun.hayırlısını versin.ne mucizeler oluyo.inşallah herşey iyi olur senin ve bebeğin için de :Saruboceq:

selam arkadaslar bende aranıza yenı katıldım dun kontrolum vardı gecen hafta gıttıgımde kese gorunmemıstı ve haftasından emın deıldık ama dun ogrendık 5 hafta 2 gunluk hamıleyım 15 gun sonra kalp atısını duyacagız inş

bu gün haziran anneleri meşgul anlaşılann gelne giden yok..

ne tatlı gunler yaa,inşallah hepinizin bebekleri size sıkı sıkı tutunur..

canım ablamın da kanla ilgili sorunu vardı bebeğini almak istediler ablam aldırmadı moralini yüksek tuttu güçlü durdu 1 hafta sonra kan değerleri biraz düzeldi sorun hamileliği süresince sürdü şimdi maşallah 8 aylık kızımız var sen hiç sıkma canını güçlü ol herşeyin hayırlısı tatlım

Rayihacım kurban olurum bebeğine ben senin ya kıyamam sana da
Nolursun üzülme bol bol dinlenip dua et allahım size bağışlar inş. bebeğini
Her şerde bi hayr vardır inş. tutunur annişine sıkı sıkı bebeğin

Merhaba kızlar,

canim yaaa gercekten cok uzuldum,ama sen moralini bozma lutfen.dinlen,guzel beslen...insallah melegin tutunur sanaopuyorumnanaktan

Kızlar ben sizinle bi oturupp da kaynaşamadım şöyle yaaa

kizlar bugun nasilsiniz?
ben iyiydim bugun cok sukur sabah kalktigimda bulantim yoktu.gun boyu da istahim iyiydi.
ama her defasinda dedigim gibi gunumuz gunumuzu tutmuyor.bi iyiyiz,bi kotu...

Leyla can ben de iyiyim ama GRıP OLUYOM hapşırık aksırık tıksırıık var :eek:lmaz:
ballı limonlu ıhlamur içiyom en doğalından :kahve:
bide midem bi garip bulanıyo ama afedersnz kusturacak kadar diil :eek:klava:

Leyla can ben de iyiyim ama GRİP OLUYOM hapşırık aksırık tıksırıık var :eek:lmaz:
ballı limonlu ıhlamur içiyom en doğalından :kahve:
bide midem bi garip bulanıyo ama afedersnz kusturacak kadar diil :eek:klava:

ayy grip cok kotu yaaa.
benim grip icin sogan suyum meshurdur.:))
kokusundan tiksinmezsen bi de onu dene hayatim.
aninda etkisini gosteriyor.dogal antibyotiktir.
sicasuya sogani koy 1-2 dk kalsin ve suyunu ic.
ben de grip oluyordum az kalsin,o kurtardi beni
sicak suya 1 tatli kasigi bal ve limon suyu kat onu ic,o da iyi geliyor.
ihlamuru cok fazla icme,dusuye neden olabiliyormus bitki caylari.
varsa yesl biber ye onda c vitamini cok fazla.
gecmis olsun insallah cabuk iyilesirsin.

ay canıma minnet leylam ya vereliniortak
Kociş nerde senin benmki dışarda kankalarıyla beraber :hulya:
Siz hayal falan kuruyonuzmu ben gayet sanki karnımda bebek yok gibi davranıuyom :bbo:
cinsim galiba kaydirigubbakcemile3
hadi gel kaynasalim cosmo :)

Anacım hasta olmayım da içerim burnumu tıkayıp napimm
Ihlamuru dedğin ii oldu daha içmem
dedğni uygularım sabah şimdi popomu burdan kaldırmak çok zor geliyo kaydirigubbakcemile3

ayy grip cok kotu yaaa.
benim grip icin sogan suyum meshurdur.:))
kokusundan tiksinmezsen bi de onu dene hayatim.
aninda etkisini gosteriyor.dogal antibyotiktir.
sicasuya sogani koy 1-2 dk kalsin ve suyunu ic.
ben de grip oluyordum az kalsin,o kurtardi beni
sicak suya 1 tatli kasigi bal ve limon suyu kat onu ic,o da iyi geliyor.
ihlamuru cok fazla icme,dusuye neden olabiliyormus bitki caylari.
varsa yesl biber ye onda c vitamini cok fazla.
gecmis olsun insallah cabuk iyilesirsin.

kizlar cinsiyet tahmini olan bi fal biliyorum sizle de paylasayim dedim....haydi cabuk yapin...
gerekli olan malzemeler:2yastik,makas,bicak
esiniz ve ya baska biri size yardimci olacak.
soyle yapacak: yastiklarin birinin altina makas,digerine de bicak koysun.dogal olarak siz bakmiyorsunuz:)))
sonra o yastiklardan birinin uzerine oturun....
yastigin altindan makas cikarsa kiziniz
bicak cikarsa oglunuz olacak.
ben yaptim.............bicak ciktiiiiiiiiiii,oglum olacak sanirim...

Leylacık peki sizde aşerme gibi bi olay varmı?
Benim canım bişey istemiyo ama çekirdeksiz tatlı üzüm ve balı acayip yiyorum aşağı yukarı 20 gündür her gece üzüm yiyom hemen hemen
bugün de elimde bal kavanozuyla dolaştım bu mudur acaba aşerme dedikleri

Anacım hasta olmayım da içerim burnumu tıkayıp napimm
Ihlamuru dedğin ii oldu daha içmem
dedğni uygularım sabah şimdi popomu burdan kaldırmak çok zor geliyo kaydirigubbakcemile3

simdi yapman lzim,yarina kadar hastalik ilerleye bilir.
sogani soy,sicak suya koy ve suyunu ic.bu kadar basit iste.

X