2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

geçer gecer canım hele büyüsün biraz daha, bide hareketlerini hissetmeye basla, öyle bi bütünleşiyosun ki... sanki ömrüm boyunca hamileydim öyle hissediyordum, dogmayacak hep içimde kalacak sanıyodumkaydirigubbakcemile3

aminnnn insallah gecer bu zaman. sen de haziran annesisin sanirim.haziran annesi olmak nasil?yani sorum cocugun bakimi acisindan.onumuz yaza gidiyor,tatil da yapamiyorsunuz belki,cocuk ufacik diye...ben bitek onu dert ettim:))) ama bosverdim bile:))))))

tesekkurler cosmo bakiyorum simdi...

Leyla bende haziranı duyunca aklıma ilk gelen tatil oldu
mayıs da işyernde yılım doluyo çünkü
bide saçlarımın boyası geliyo ozmaana yaaa

aminnnn insallah gecer bu zaman. sen de haziran annesisin sanirim.haziran annesi olmak nasil?yani sorum cocugun bakimi acisindan.onumuz yaza gidiyor,tatil da yapamiyorsunuz belki,cocuk ufacik diye...ben bitek onu dert ettim:))) ama bosverdim bile:))))))

evet canım 24 haziran dogumlu kızım benim için en güzel ay haziran ayıhihoyyyttatil aklına bile gelmeyecek merak etme gözün baska bişey görmeyecek...şakkıdı

Çok teş. ederim cosmopoli ve leyla. kaydirigubbakcemile5

Bana musade çıkıyorum. Sizlere hayırlı geceler hanımlar

biz 3. ayımızda çıktık tatile baya da gezdik uçak ,araba gemi yolculukları yaptık bi sorunda yasamadık...hersey olur kızlar yeterki saglıklı bi şekilde dogsunlar...sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım kızlar iyi aksamlar.

yaaa cosmo ben hesaplayamadim...sen hesaplasana beni nolur.
esim 85 ben 88...

Leyla cım şayet yanlış hesaplamamışsam kız çıkıyo
en son senın kan hücrelern yenilenmiş
birde sen yap ya

Leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ordamsn bacım

biz 3. ayımızda çıktık tatile baya da gezdik uçak ,araba gemi yolculukları yaptık bi sorunda yasamadık...hersey olur kızlar yeterki saglıklı bi şekilde dogsunlar...sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım kızlar iyi aksamlar.

sizinki 24 haziran dogumlu ama benimki 7 haziran.biraz erken olmasi iyi aslinda.ya bide bisey sorucam.bu netteki hesaplayicilarla sizin dogum tarihiniz uste uste dusdumu?ve ya yakin bi tarihmi oldu.?ve ya biraz erken mi oldu?en merak ettigim seylerden birisi bu

Kızlar ben kaçar öptm hepinizi ii gecelr
Leylacıkkk by

bende hesapladım benimde kız çıkıyo inşallah hayırlı ve sağlıklı bir kızımız olur... opuyorumnanaktan

Leyla cım şayet yanlış hesaplamamışsam kız çıkıyo
en son senın kan hücrelern yenilenmiş
birde sen yap ya

ben yapiyorum ama ikimizde de bu sene yenileniyor sanirim:)) ikimizde de 2009 cikti.eger yillar ayni olursa aylara gore hesaplicakmisiz.onun dogdugu ay ocak,benimki aralik.sanirim ilk onda yenilenmis ve erkek cikiyor.cunku simdi hatirladim 2 sene once teyzemin kizi yapmisdi bunu benim icin ve eger 2009 senin dogumgununden once hamile kalirsan erkek olacak demisdi. evet yaaaa dogru hatirladim...

inşallah yaa.. ben kız çocuklarını çok seviyorumm opuyorumnanaktan

ben ayrıca hem çin hem rus takviminede baktım onlara qörede benim bebişim kız çıkıyo yaa hihoyyyt

X