Merhaba kızlar,
Ben galiba bu topikte sizlerle birlikte haziran annesi olamıycam.
bir saat önce dr geldik. Dr kanda gebelikle bebeğimi takip ediyordu herşey normaldi ta ki bu güne kadar kandaki değer prşembe günü 740 a yükselmişken bu gün yaptırdımızda 730 dümüştü dr bunun normal olmadını söyledi. Kürtajla alıcaktı ama ben bi şans daha istedim çünkü bz bu bebği tam 7 sene bekledik ne drlara gittik aşılama tedavileri gördük. meleğim kendiliğinden gelmişti.
Daha ayrıntılı bi ultrason vardı ordan bakılınca kesesi gözüktü.
Dr madem çok istenen bi bebek çarş. kadar bekleyelim dedi. çarş. kan değerlerim yükselmesse bebeğimi kürtajla alıcaklar.:a015::çok üzgünüm:
Çok üzgünüz, eşimle. Bunun hakkın bir bigisi olan varmı? böyle bişey olduğunda normale dönmezi acaba hiç ?
amiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: senin adına sevindim canım.. :CüvCüv:
teşekkür ederim inş hepimiz sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz..:Saruboceq::CüvCüv:
Merhaba kızlar,
bir saat önce dr geldik. Dr kanda gebelikle bebeğimi takip ediyordu herşey normaldi ta ki bu güne kadar kandaki değer prşembe günü 740 a yükselmişken bu gün yaptırdımızda 730 dümüştü dr bunun normal olmadını söyledi. Kürtajla alıcaktı ama ben bi şans daha istedim çünkü bz bu bebği tam 7 sene bekledik ne drlara gittik aşılama tedavileri gördük. meleğim kendiliğinden gelmişti.
Dr madem çok istenen bi bebek çarş. kadar bekleyelim dedi. çarş. kan değerlerim yükselmesse bebeğimi kürtajla alıcaklar.:a015::çok üzgünüm:
Çok üzgünüz, eşimle. Bunun hakkın bir bigisi olan varmı? böyle bişey olduğunda normale dönmezi acaba hiç ?
Merhaba kızlar,
Kızlar ben sizinle bi oturupp da kaynaşamadım şöyle yaaa
Leyla can ben de iyiyim ama GRİP OLUYOM hapşırık aksırık tıksırıık varlmaz:
ballı limonlu ıhlamur içiyom en doğalından
bide midem bi garip bulanıyo ama afedersnz kusturacak kadar diilklava:
hadi gel kaynasalim cosmo :)
ayy grip cok kotu yaaa.
benim grip icin sogan suyum meshurdur.:))
kokusundan tiksinmezsen bi de onu dene hayatim.
aninda etkisini gosteriyor.dogal antibyotiktir.
sicasuya sogani koy 1-2 dk kalsin ve suyunu ic.
ben de grip oluyordum az kalsin,o kurtardi beni
sicak suya 1 tatli kasigi bal ve limon suyu kat onu ic,o da iyi geliyor.
ihlamuru cok fazla icme,dusuye neden olabiliyormus bitki caylari.
varsa yesl biber ye onda c vitamini cok fazla.
gecmis olsun insallah cabuk iyilesirsin.
Anacım hasta olmayım da içerim burnumu tıkayıp napimm
Ihlamuru dedğin ii oldu daha içmem
dedğni uygularım sabah şimdi popomu burdan kaldırmak çok zor geliyo kaydirigubbakcemile3