- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.706
- 36
- Konu Sahibi daemon
- #1.381
slm kıslarrrrr bi kacgündür yataktan kalkamıyordum..sürekli midem bulanıyor kusuyorum..hiç birsey yiyemiyorum iki gündür ya salatalık yada marulla günümü geciştirdim..cok zorluyorum ama yemek yiyemiyorum.bugün doktora gittim bebegimin ne kadarlık oldugunu ögrenmek için..daha 6 haftalıkmıs teyzişleri..cuma günüde testler için gidicem bakalım durumlar nasıl..bu arada devlet hastanelerinden nefret ediyorummm insanı cileden cıkartıyorlar birde suratsızlarki sormalmaz:
kıslar sanıyordumki her ultroson cektiren kadın hamilelik için cektiriyor.:)bugün sonucları beklerken yaslı yaslı kadınlar giriyordu doktorun yanına..ay içimden dedimki masallah nasılda hamile kalmıslarr ne cesaret:)sonradan anladım baska rahatsızlıkları varmıs güldüm sonra kendi kendime:)ay ne bileyim sanki 10 kere ultrosona girdimde herseyini biliyorum:)
2 gün öncede kocamı iş dolayısıyla ist. gönderdim sanırım 1 hafta tek basıma idare edicem cok sinir bozucu ya
kıslar sanıyordumki her ultroson cektiren kadın hamilelik için cektiriyor.:)bugün sonucları beklerken yaslı yaslı kadınlar giriyordu doktorun yanına..ay içimden dedimki masallah nasılda hamile kalmıslarr ne cesaret:)sonradan anladım baska rahatsızlıkları varmıs güldüm sonra kendi kendime:)ay ne bileyim sanki 10 kere ultrosona girdimde herseyini biliyorum:)
2 gün öncede kocamı iş dolayısıyla ist. gönderdim sanırım 1 hafta tek basıma idare edicem cok sinir bozucu ya