2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ben de iyiyim kızlar kanamam devam ediyor Allaha şükür çok sancım olmuyor çok hafif karın ağrısı oluyor yarın dr gidicem bakalım kaç ay korunma vericek inşllh içimde bişey kalmaz...gebelik çok yeni olduğu için kürtaj yapmazlar heralde..inşllh yapmazlar çok korkuyorum

çok geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın, en kısa zamanda hamiş olarak müjdeyi verirsin bize inşallah, kendine çok dikkat et, iyi akşamlar...

herkes hemen hamile kalırsın diyor bakalım hayırlısı
ama hamile kalabiliyorum bi sorunumuz yokmuş bunu öğrenmiş olduk iyi akşamlar

archimim senin adını listede göremedim senin bebiş kaç haftalık?

feridecim ben en son katılanlardan biriyim hanüz listede adım yok.
son adet tarihim 7 eylül ama geç döllenme olduğu için 6. haftanın içindeyim
kese göründü geçen hafta, bu hafta tekrar gideceğim.

slmm kızlar bende 22 eylül sat benide alın aranızaa ve dualarınıza ihtiyacım vvar geçen yıl bi düşük yaptım inşalah bu sefer saglıkla tutunsun anecine

archimim takviminden istiyom:KK70: nası yapılıyo

ben de iyiyim kızlar kanamam devam ediyor Allaha şükür çok sancım olmuyor çok hafif karın ağrısı oluyor yarın dr gidicem bakalım kaç ay korunma vericek inşllh içimde bişey kalmaz...gebelik çok yeni olduğu için kürtaj yapmazlar heralde..inşllh yapmazlar çok korkuyorum
cok cok gecmisolsun canim,tez zamanda tekrar güzel haberlerini aliriz insaallah.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
zeyhat canım geçmiş olsun. böyle durumlarda yatmak gerçekten yararlı oluyormuş. sen dinlen. kafana da birşey takma. ve dua et. kızlar ben bugün yarım gün çalışacam. yarında tam gün izinliyim. çok şükür dinlenecem. bende bugün gidip evimi dip köşe temizlemeyi düşünüyorum. 8+3 oldum. dikkatli hareket edersem bişey olmaz dimi?

günaydın kızlar.
zeyhat canım geçmiş olsun. böyle durumlarda yatmak gerçekten yararlı oluyormuş. sen dinlen. kafana da birşey takma. ve dua et. kızlar ben bugün yarım gün çalışacam. yarında tam gün izinliyim. çok şükür dinlenecem. bende bugün gidip evimi dip köşe temizlemeyi düşünüyorum. 8+3 oldum. dikkatli hareket edersem bişey olmaz dimi?
gunaydin canim.
Dikkat edersen 1sey olmaz.isleri yaptikca arada dinlen

sağol leylacım. ara vererek yaparım. yarın da dinlenirim. ya benim hiç sevmediğim şey kışlıkları çıkar yazlıkları kaldır faslı. onu akşam eşimle hallederiz. ben hurçları tek çıkaramam.

Kızlar günaydın işyerinde fazla giremiyom foruma bide hasta oldğmdan akşamlarıda anca yatıp dinleniyom
Nasılsınız? Umarım bi aksilik yoktur
Bozo cum kıyamam çok üzüldüm ben sana Ama Allahım sana sağlık versin
inş. daha sağlıklı hamilelikle tekrar gelip haberini vericeksin bize

benide eklermisiniz:))
bebişim 7 haftalık Allah' ın izniyle tahmini doğum günü ise 9 Haziran hemde evlilik tarihim:))

Ya ben bişey yazamıyom deneme bir iki
sitede problem var

Anahhhh yazabildim nihayet
Özlemcim sağol canım benim
Bulantım geçmedi ama haptanmıdır bilmem eskisi gibi sık sık istifra etmiyom en azından
Ama tiksinti bulantı tam gaz devam
sEn nasılsın bidenem?

Canim benim sen kimyasal gebelik gecirmis olmayasin,
doktora gittiginde sor butun kafana takilanlari icin da rahatlasin.
Umarim en kisa zamanda hayirlisi ile tekrar hamile kalirsin.

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Bu donemde salam yeme konusunda bilgisi olan var mi?

X