2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

mafoldumbenmafoldumben
anladıgım kadarıyla uzucu bır haber olmus...

boz085 gecmıs olsunmafoldumbenmafoldumben
senı anlayabılıyorum....
ıcını ne kadr acıttıgını..bende yasadım o duyguları bılıyorum.
rabbım ınsallah bırdaha gostermesınmafoldumbenmafoldumben

herkese meraba..zemuszemus
sanırım en son gelen benım..turkbayragi
maasallah mınıklerınız..buyumusler...
allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın.:Saruboceq:
benıde lıstenıze alınn.:CüvCüv:
son adet tarıhım 20 eylulzemuszemus

hoşgeldin
bebeğin haırlı uğurlu olsun
sağlıkla kucaklarsın umarım

çok teşekkür ederim kızlar...enazından hamile kalabiliyorum bunu öğrenmiş oldum...8.ayımda 1 hafatılık hamilelik heycanı yaşadım....7 ay kafayı yedim neden olmuyor diye...demek herzaman hayırlısı demeliymişim...

cnmm her doktor farklı oluyor benim doktorumda 3lü ve 4lüye gerk yok dedi mesela. şunuda belirteyim size şimdi biraz zaman sonra hepinizin 2li yada 3lü test heyecanı saracak aranızda test sonuçları kötü çıkan arkadaşlarınız olacak ki inşallah olmaz:Saruboceq: üzülmeyin kızlar. bizde oldu çünkü kimseye vermesin rabbim. cinsiyet olayına gelirsek aslında doktorlar anlıyor yani sen 15. haftada gittiğinde sana çok net söyleyebilir leylacımopuyorumnanaktan
insallah canim
ama 2.li testin yaklasik yarim saat falan surdugunu bilmiyordum ben.
ultrason gibi 5dk-lik bisey saniyordum.
bilgilendirdigin icin tesekkurler.

sen de sonlarda yakaladin bizi.
hosgeldin :)

teşekkür ederim dimpless.. inşallah kimsede kötü sonuçlar çıkmaz bebişlerimiz sağlıklı olur umarım

hoşgeldin:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
erkek ,inf.topiğinden birileri geldikçe daha bi mutlu oluyorum dilerim sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

evet cnm doya doya seyrediyorsunuz bebeğinzin kuş bakışı beynini görüyorsunuz büyük ekranda, hareketlerini izliyorsunuz. kalbini damarlarını gsteriyor doktorunuz. çok güzel ve heyecan verici birşey. rica ederim cnm merak ettiğiniz herşeye seve seve yardımcı olurum. sudan çıkmış balık gibiydim ben başımıza ne geleceği hakkında bilgimiz yoktu. yaşayarak bizden tecrübeli annelere bakarak öğrendik.opuyorumnanaktan

tsk.ler canim.aklima takilan birseyler olursa sorarim sana.

Herkese gunaydinlar.
Nasiliz bugun bayanlar?

günayın taze annişleropuyorumnanaktan

günaydınnnnn canım benimmmmm :)
en erkenci biziz sanırım :))))))
yaaa bende hamişimmmm benide ekleyin listeye yaaaaa :)))))sat 14 eylülll kesemizide gördük:)))))
yahu benim midemmm bulanmıyooo:)))hamile değilim sanki :))))ama feci yorgunluk oluyor orası ayrı :))))böyle bütün gün yatıyımmm:)))
nasıllarrrr bakalım anne adayları ve bebişleri? :))))

zemuszemus

Günaydın kızlar
bozo canım çok geçmiş olsun, dilerim rabbim bidaha yaşatmaz

benim hastalığım son gaz artarak devam ediyor
uyuma problemi yaşıyorum
zaten burnum tıkalı zor nefes alıyorum
başım zonkluyor
geçse bir an önce

bu arada "Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekliyor" diye bir kitap var
geçen sene işyerindeki arkadaşım hamileydi ilk ondan görmüştüm doktoru önermişti
zaten almak istiyordum, dünde eşim almış sağolsun
herkes güzel bir kitap diyor
aklınızda bulunsun

günayın taze annişleropuyorumnanaktan
gunaydin canim
günaydınnnnn canım benimmmmm :)
en erkenci biziz sanırım :))))))
yaaa bende hamişimmmm benide ekleyin listeye yaaaaa :)))))sat 14 eylülll kesemizide gördük:)))))
yahu benim midemmm bulanmıyooo:)))hamile değilim sanki :))))ama feci yorgunluk oluyor orası ayrı :))))böyle bütün gün yatıyımmm:)))
nasıllarrrr bakalım anne adayları ve bebişleri? :))))

zemuszemus

hosgeldin canim.tebrikler.insallah saglikli sekilde kucagina alirsi n

s

Günaydınnnnnn kızlarr.. dün doktora qittik bebişimi qördükk kalp atışlarını daha net dinledik Allaha çok şükür yaa hihoyyyt

bozocum, Allah sabır versin, kolay değil yaşadığın. Bak, burdaki bütün hamişler en kısa zamanda tekrar hamile kalman için dua ediyorlar, hamişlerin duası kabul olurmuş derler, bozma sen moralini...

gözde0034 arkadaşım ben de aynı senin gibiyim.Hiç midem bulanmıyor. Hamile değilimişim gibi. Ama yorgunluk, halsizlik hissi hat safhada. Olsun, buna da şükür... Daha kötü olmayalım da.

Günaydınnnnnn kızlarr.. dün doktora qittik bebişimi qördükk kalp atışlarını daha net dinledik Allaha çok şükür yaa hihoyyyt

Canim benim gozun aydin cok sevindim, darisi bizlere insAllah. opuyorumnanaktan

Gunaydin kizlar nasilsiniz, sizlere birsey sormak istiyorum ya sizde de sac dokulmesi var mi bende sanki son zamanlarda biraz var gibi de.

Canim benim gozun aydin cok sevindim, darisi bizlere insAllah. opuyorumnanaktan

Gunaydin kizlar nasilsiniz, sizlere birsey sormak istiyorum ya sizde de sac dokulmesi var mi bende sanki son zamanlarda biraz var gibi de.

benim 2-3 haftadır var canım
acayip dökülüyor
artan östrojen hormanu neden oluyormuş
doğumdan sonraki 3-4 ayda normale dönüyormuş

Gunaydin kizlar nasilsiniz, sizlere birsey sormak istiyorum ya sizde de sac dokulmesi var mi bende sanki son zamanlarda biraz var gibi de.[/FONT][/B][/QUOTE]

Bende de var saç dökülmesi. Özellikle doğumdan sonra daha da artıyormuş. Şimdilik mevsimseldir inşallah....

Canim benim tebrik ederim cok sevindim canim,
Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insAllah. opuyorumnanaktan:emir_bebek:

X