2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ya kızlar bende bı usume ardındanda tıtreme oluyor bırde anlamıyorumkı usuttum desem yok epeydır bole bı terlıyıp cıkarıyorum ustumdekılerı bı anda ıcın tıtremeye baslıyor anlamdım gıttı.. ayy b ıde cenem kopacak esnemekten

yaaa erik dediniz dediniz canım yesil erik cektiiiiiiiiiiiiiiiii nerden bulcaz şimdiiii

eve gidince direk yatagın içine gir dinlen...umarım ugrasman gereken baska birsey yoktur

ya ben bu bulantıyla napıcam bilmiorum doktorum ilaçta vermiyo..devamlı bulantı halindeyim..açım ama yemek yemek istemiorum.. esmer bende senin gibi simitten ve sevdiğim herşeyden midem bulanıyo

benimde baş ucumda çubuk kreker duruyor
bazen bulantıdan uyuyamıyorum o zaman yiyorum

kızlar ben cıkıyorum azcık basımı masaya koyup gözlerimi dinlendircem

alah yardımcınız olsun güzelim ya iyi dayanıyosnuz:gitme:
zor oluyo hiç işe gelmek istemiyorum zaten iş de yapmıyorummm canım istemiyorrr oturuyorum kimsede ne yapıyosun diye sormuyor haftaya işler yoğun olcak ozaman ne yapcam bilmiyorummmm :hulya:

eve gidince direk yatagın içine gir dinlen...umarım ugrasman gereken baska birsey yoktur

canım cozum degılkı.. cumartesı pazar evden dısarı adım atmadım sadece yattım bı ara yemek yaptım bu kadar ama yok yetmıyor.. aksam eve gıdıp ıs yapmam gerek banyoda tadılat vardı ufak capta temızlık ısı bırde yemek sonra yıne uyuycam allahtan kocısım yardım edıyo bısey yaptırmıyo saolsun ama benı bıraksalar aralıksız gunlerce uyurum:tomato:

bende de oluyor canım üşüme ama normaldirrr hamileliklerde olurmuşşş şu an bende titriyorum ama üstüm kalın içten bişey

tamam canım sen koy kafayı dinlen biraz..aksamda evde cok yorma kendini

off tadilat işi zor yaa kolay gelsin tatlım Allahtan yardımcı eşlerimiz varrr

hem hamilelik hem çalışmak çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun kızlar..hiç hali olmuyo insanın

vallahi iyi dayanıyosunuz haa.bn sabahtan beri elimi hiç bşiye sürmüyom evde kıvranmaktan baska....siz bide calısıyosunuz yaa tebrik ettim kıslar siziii emin olun herkes kaldıramaz bunu..tabi cocougun gelecegi için katlanıyosunuz..eminim cocouklarınızda sizinle gurur duyacak..öpüyorum yüreginizden..

Son düzenleme:
tubicik aynen sana katılıorum..ben bu halde işe gittiğimi düşenemiorum..allah güç kuvvet versin kızlar size..

kızlar ben çıkıyorum. işleri toparlamam lazım. sonra eve gidip uyuyacam. Allaha şükür yemeğim var. öpüyorum hepinizi. yarın görüşürüz.

hem hamilelik hem çalışmak çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun kızlar..hiç hali olmuyo insanın

saolun kızlarrr zor oluyor ama ne yapalımmm bizim beişlerde bizimle çalışcak artık kaydirigubbakcemile3

güle güle özlem iyi uykular:)

evet hazzel halimize bin şükredelim..sende evdesin sanırım

kızlar ben çıkıyorum. işleri toparlamam lazım. sonra eve gidip uyuyacam. Allaha şükür yemeğim var. öpüyorum hepinizi. yarın görüşürüz.
güle güle canım,
benim yemeğim yok maalesef annecimi aradım bize gelip yemek yapcak inşallahhhhhhhh

ya gerçekten çok zor geliyo çalışmak
benim bir de 8 yaşında oğlum var başımda
yaramazmı yaramaz
ama hamileyim diye bana işlerimde yardım ediyo
annesi kurban olsun ona
oğluma bir kardeş geliyo herşey onlar için
bundan daha güzel ne var
rabbim herkese nasip etsin inşalahhhhhh

ben geldimm..

ohh ne guzel annenı arıyosun yemek yapıyo. bızım yakınızmızda kımsede yok:S

esım bugunde annesıne gıdecek orda yer yemegını. aksama yemek yapmıycam gıtmeden once atıstırırım dısrda bıseyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…