D
daemon
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi daemon
- #1.201
ya kızlar bende bı usume ardındanda tıtreme oluyor bırde anlamıyorumkı usuttum desem yok epeydır bole bı terlıyıp cıkarıyorum ustumdekılerı bı anda ıcın tıtremeye baslıyor anlamdım gıttı.. ayy b ıde cenem kopacak esnemekten
zor oluyo hiç işe gelmek istemiyorum zaten iş de yapmıyorummm canım istemiyorrr oturuyorum kimsede ne yapıyosun diye sormuyor haftaya işler yoğun olcak ozaman ne yapcam bilmiyorummmm :hulya:alah yardımcınız olsun güzelim ya iyi dayanıyosnuz:gitme:
eve gidince direk yatagın içine gir dinlen...umarım ugrasman gereken baska birsey yoktur
bende de oluyor canım üşüme ama normaldirrr hamileliklerde olurmuşşş şu an bende titriyorum ama üstüm kalın içten bişeyya kızlar bende bı usume ardındanda tıtreme oluyor bırde anlamıyorumkı usuttum desem yok epeydır bole bı terlıyıp cıkarıyorum ustumdekılerı bı anda ıcın tıtremeye baslıyor anlamdım gıttı.. ayy b ıde cenem kopacak esnemekten
off tadilat işi zor yaa kolay gelsin tatlım Allahtan yardımcı eşlerimiz varrrcanım cozum degılkı.. cumartesı pazar evden dısarı adım atmadım sadece yattım bı ara yemek yaptım bu kadar ama yok yetmıyor.. aksam eve gıdıp ıs yapmam gerek banyoda tadılat vardı ufak capta temızlık ısı bırde yemek sonra yıne uyuycamallahtan kocısım yardım edıyo bısey yaptırmıyo saolsun ama benı bıraksalar aralıksız gunlerce uyurum :tomato:
hem hamilelik hem çalışmak çok zor gerçekten allah yardımcınız olsun kızlar..hiç hali olmuyo insanın
vallahi iyi dayanıyosunuz haa.bn sabahtan beri elimi hiç bşiye sürmüyom evde kıvranmaktan baska....siz bide calısıyosunuz yaa tebrik ettim kıslar siziii emin olun herkes kaldıramaz bunu..tabi cocougun gelecegi için katlanıyosunuz..eminim cocouklarınızda sizinle gurur duyacak..öpüyorum yüreginizden..
güle güle canım,kızlar ben çıkıyorum. işleri toparlamam lazım. sonra eve gidip uyuyacam. Allaha şükür yemeğim var. öpüyorum hepinizi. yarın görüşürüz.