- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- Konu Sahibi daemon
- #1.181
ye ekşiyi doğur ayseyi ukla kız kız gliyor
bilmiyorum içimden erkek geçiyorr, çin takvimine görede erkek
kısmet artık Rabbim sğalıklı versinde kız erkek farketmez artık :1rolleyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ye ekşiyi doğur ayseyi ukla kız kız gliyor
tubicik canım galeta, çubuk kraker, havuç, badem, ceviz, bunlar bana iyi geliyor. sende dene istersen
tubicik nbr seker.. napalım hıc bısey yapamıyoruz mide bulantısı ıcın:S
kıslar acayıp midem bulanıyo yazarken bişle zorlanıyorum sizde durumlar nasıl..mide bulantısını gecirmek için napıyorsunuz
bende normalde hep kızz isterdim ilk hamile oldugumu ögrendiğim de içime oğlan doğd tabi hersetden önce allahm saglıklı hayırlı evlatlar versin
aramızda baska bu halde calısan var mı ya((aglıcam şimdii sinirlerim bozuldu..ayakta zor duruyoz be((
kızlar dr um dediki sonbahar gebeleri diğerlerine göre şanslıdır. çünkü kusmaları üst düzeyde olmazmış. sebebi de sıcak aylarda daha kötü oluyormuş metabolizma. benim bir arkadaşım haziranda gebeliğini öğrendi. ve öğrendiği günden beri hergün hastanede serum takılıyor. aşırı kusmadan vücudu susuz kalıyormuş. ama yaklaşık bir buçuk aydır azalmış. serum takviyesine gerek kalmıyormuş.
canım benimde midem çok bulanıyor hatta çıkartıyorum çok afedersin dr söledim metpamid verdi günde 2 kez alıyorum pekde işe yaramıyor ama midemi bastırmak için çubuk kraker,galate,beyaz leblebi,ekşi elma ,mandalinayı yanımdan ayırmıyorum dolabım doluu tıka basa bunlar çok iyi geliyor hele mandalina iyi bastırıyor, mutlaka atıştır bunları çok ani hareketler yapma benim ozamanda midem bulanıyor, kokulu şeylerden uzak dur.. dr ara birde söyle durumunu..
ah canımm ahhh çalışıyoruz birde sen sabahları serviste gör ölüyorum işyerine gelene kadarrr 5 dk bir wc deyim millet artık alıştı halime odadan fırlayarak çıkıkyorumm valla
calısyoruz canım napalım.. evde olmayı cok ıstıyorum ole ısteksız ve halsızımkı:S
ama napalım bırde bızım alt katta pastane var aksama kadar kokular olduruyo benı ben cıkaramıyorumkı ama sankı cıkarcakmıs gıbı olup nefessız kalıyorum bu daha beter yapıyo
8. haftada daha sıklasıyormus 12. haftaya kadar doktorlar 4ay ıdare edeceksınız dyorlar. ama ınanılmaz skeılde benım ıstahım arttı sımıdden uc kılo aldım benım durumum bı tuhaf:S
Uklacım erİk deĞİl. Erİk var bİr Çok yerde. Kİrazzzzzzzzzzz
kızlarr benimde bulantım hep oluyodu ama kusamıodum..6.haftamdayım bugün kusmalarım başladı o kadar şiddetliki boğazımdan kan geldi,çok korktum ama damar çatlamış ve farenjit olmuşum, kötü bişi yokmuş..böyle bi durum yaşarsanız korkmayın bebekle ilgili bi durum değilmiş çok şükür