2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

günaydın kılzar tum gun uyuacaktım ancak berabt bı ruya gordum ve uyandım kan ter ıcınde.. cok kotgu bı ruyaydı yaaaa:KK43:

günaydın kılzar tum gun uyuacaktım ancak berabt bı ruya gordum ve uyandım kan ter ıcınde.. cok kotgu bı ruyaydı yaaaa:KK43:

canım hayır olsun diyelim de hayır olsun.hayır olsun deyip suya anlat.bizde öle derler.
bu aralar hem heyecanlı hem de tedirginiz ya ondan bilinçaltımız etkileniyo sanırım.bende garip garip çok rüyalar görüyorum.

ya esımın baska bırıyle dugun hazırlıgı yaptıgını gordum. ustelık ablam ve annem ılgılenıyorlardı.. herks gayet memnundu gecırdıgım onca sınır krızıne kımse bısey dıyemedı. balayınada new yorka gıdıyolar.. ayy berbat durumdayım ya

sevgili deamon, şimdi verdiğin linkten girdik yeni sayfamıza ama sıfırdan kadınlar külübüne girdiğimizde nasıl giricez hangi başlıktan yani? onu tam anlamadım?

canım konuya abone ol azaman kullanıcı panelinden girersin
herkeslere günaydın
gunaydin.jpg

zeyhat inşallah bebeğinin sağlıkla kalp atışını duyarsn ve bize qüzek müjdeni verirsim canım :hulya:

inşallah canım hamile kalmak için çok uğraştım ama hamile kalınca asıl herşey başlıyormuş sürekli ya bişey olursa korkusuyla yaşıyorsun

inşallah canım hamile kalmak için çok uğraştım ama hamile kalınca asıl herşey başlıyormuş sürekli ya bişey olursa korkusuyla yaşıyorsun

evet yaaa.allah hepimize sağlıklı,huzurlu hamilelikler nasip etsin.hele de benim gibi biraz pimpirik ve aceleci bir insansan herşeyi takıyosun

merhaba kızlar bende dün gittim kana tekrar baktırdım çok şükür 460 çıktı.pazartesi 80di.artık haftaya keseyi görmeye gidicem.yeni gelen anne adaylarınada hoş geldiniz diyorum.inşallah bu yolda hep birlikte ilerlerizkaydirigubbakcemile2

evet canım çok haklısın.. inşallah hayırlısıyla bebişimizi kucağımıza almak nasip olur...:1hug:

merhaba kızlar bende dün gittim kana tekrar baktırdım çok şükür 460 çıktı.pazartesi 80di.artık haftaya keseyi görmeye gidicem.yeni gelen anne adaylarınada hoş geldiniz diyorum.inşallah bu yolda hep birlikte ilerlerizkaydirigubbakcemile2

daha çok ufacıkmış bebeğin cnm :1rolleyes: 3 buçuk haftalık falan sanırım a.s haftaya minicik bi kese qörünür 3 hafta sonrada kalp atışını duyarsın inşallah canım

ben 5+5 oldum midem bulantım öyle yok sadece tavuktan çok tiksindim böyle tadı aklıma gelince kendimi çok kötü hissdediyorum midem kıylıyor gibi oluyor. sizlerin başladımı

daha çok ufacıkmış bebeğin cnm :1rolleyes: 3 buçuk haftalık falan sanırım a.s haftaya minicik bi kese qörünür 3 hafta sonrada kalp atışını duyarsın inşallah canım

evet canım sanırım geç döllenme oldu.inşallah o atışları biran önce duyarız.günler biran önce geçsin istiyorumm:dance:

merhaba arkadaşlar ben de aranıza geldim perşembe günü doktora gittim kan tahlilinde gebelik çıktı pazartesi tekrar gidicem inşallah keseye bakıcak beni de listeye ekler misiniz son sat 10 eylul

Merhaba kızlar,

Ben galiba bu topikte sizlerle birlikte haziran annesi olamıycam.

bir saat önce dr geldik. Dr kanda gebelikle bebeğimi takip ediyordu herşey normaldi ta ki bu güne kadar kandaki değer prşembe günü 740 a yükselmişken bu gün yaptırdımızda 730 dümüştü dr bunun normal olmadını söyledi. Kürtajla alıcaktı ama ben bi şans daha istedim çünkü bz bu bebği tam 7 sene bekledik ne drlara gittik aşılama tedavileri gördük. meleğim kendiliğinden gelmişti.

Daha ayrıntılı bi ultrason vardı ordan bakılınca kesesi gözüktü.

Dr madem çok istenen bi bebek çarş. kadar bekleyelim dedi. çarş. kan değerlerim yükselmesse bebeğimi kürtajla alıcaklar.:a015::çok üzgünüm:

Çok üzgünüz, eşimle. Bunun hakkın bir bigisi olan varmı? böyle bişey olduğunda normale dönmezi acaba hiç ?

Merhaba kızlar,

bir saat önce dr geldik. Dr kanda gebelikle bebeğimi takip ediyordu herşey normaldi ta ki bu güne kadar kandaki değer prşembe günü 740 a yükselmişken bu gün yaptırdımızda 730 dümüştü dr bunun normal olmadını söyledi. Kürtajla alıcaktı ama ben bi şans daha istedim çünkü bz bu bebği tam 7 sene bekledik ne drlara gittik aşılama tedavileri gördük. meleğim kendiliğinden gelmişti.

Dr madem çok istenen bi bebek çarş. kadar bekleyelim dedi. çarş. kan değerlerim yükselmesse bebeğimi kürtajla alıcaklar.:a015::çok üzgünüm:

Çok üzgünüz, eşimle. Bunun hakkın bir bigisi olan varmı? böyle bişey olduğunda normale dönmezi acaba hiç ?

çok üzüldüm inşallah geri herşey yoluna girer allahın izniyle bebeğin senle kalır

Merhaba kızlar,

öncelikle geçmiş olsun sakın kendini üzme allah yeterki istesin bazen lab sonuçlarına da güven olmuyor başka lab da da yaptır mutlaka ne gelirse tabi allahtan inş hayırlısı olur hakkında ama sen kendini yıpratırsan bu da iyi olmaz şimdi biraz sabır göstermeye çalışarak bir kaç gün daha bekle allah yardımcın olsun canım:Saruboceq::nazar:

arkadaşlar bende doktordan geldim karından yapılan ultrasonla kesemizi gördük çok şükür haftası ile uyumlu ve normal olduğunu söyledi bir 10 gün sonra da kalp atışları için gidicem allahım o mutluluğu da yaştır inş hepimize:nazar:

evet canım sanırım geç döllenme oldu.inşallah o atışları biran önce duyarız.günler biran önce geçsin istiyorumm:dance:

seni çok iyi anlıyorum canım çünkü bende bebişimin kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum qünleri iple çekiyorum opuyorumnanaktan çok qüzel bi duyqu yaa Allah bütün herkese bu qüzel duyquları yaşatsın inşallah.. opuyorumnanaktan

arkadaşlar bende doktordan geldim karından yapılan ultrasonla kesemizi gördük çok şükür haftası ile uyumlu ve normal olduğunu söyledi bir 10 gün sonra da kalp atışları için gidicem allahım o mutluluğu da yaştır inş hepimize:nazar:

amiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: senin adına sevindim canım.. :CüvCüv:

X