canım benim, bu kadar yardımsever, ve de tatlı cadı olduğuna ve benim de sana bu kadar sıcaklık duymama bakılırsa kesin sende bir trabzon kanı var diye düşünüyorum)))
tekrar teşekkür ederim valla bu kadar açıklamayı kimse kimseye yapmazdı....
daemon ellerine sağlık . yeni sayfa güzel olmuş. teşekkürler. kızlar buarada bende yarın gidecem dr a. bakalım pıt pıtları bende duyabilecek miyim? çok heyecanlandım ama.
paratesi görüşürüz inş. herkese iyi tatiller. bol bol dinlenmeyi planlıyorum hihoyyyt opuyorumnanaktan
evet sanırım bünye meselesi canım.. inşallah hayırlısıyla keseyi qörürsün pıtpıtlarıda duyarsın bebişinin
özlemle insallah duyarsın canım sende yarın pıtpıtları..
kızlar benım bıraz agrım var yıne bugun sankı sol tarafımda kasıklarımdan daha asagısı cok agrımaya basladı.. benım halım nolcak bole bılmıyourm.. agrı bulant ne ararsan var bende:S
tatlıcadi hadı bakalım sende ınsallah duyacaksın salı gunu
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
sayfamız hayırlı uğurlu olsun.bol bol güzel haberlerle dolsun inşalllaaaahhhhhh
selamm kimse yokmu akannehir
ben varııımmmm,burdayıımmmm zemuszemus
ya benim niye miğdem bulanmıyoooooooo kendimi hiç hamile qibi hissetmiorum ne tuhaf yaa bebişimi ve kesesini qörmesem hamile değilim dicem kızlar yaa... :bbo: annemde dio ki senin hiç miğden bulanmıor .. erkek çocuklarına hamile olanların miğdesi böyle qeç bulanmaya başlarmış kızlar bu konuda bilqisi olan varmı??CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?