2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

slm kızlar ben de 7 hafta 4 günlük hamileyim dün dr kontrole gittik ve kalp atışlarını gördüm bebeiğim daha küçük duyamayız dedi ancak görebiliriz daha minicik 11 mm ya gerçekten bu bir mucize rabbim görmeyenlere de nasip etsin inşallah içim rahatladı endişelerim azaldı biraz:ecrin_bebek:

darısı duymayanlara, görmeyenlere (aynı zamanda bana da :sm_cool:) ben de salı gitcem inşallah bakalım...

selam kızlarr pazar pazarr kimse yok ben geldimm

ben de görmek istiyorum meleğimi.....ben görünce kesin ağlarım bide kalp atışlarını duyunca.....

kzılar dün kontroldeydimm keseyii gördümm

cabuk benim cacıgımıda ayırrr içmessem kaynanam küser sonra içimde ükte sızlımlar kalırrsırnaşık şey

afiyet olsun cnm benim..kavhvaltı bitti aksam yemegine artık mucksssositososito

Kızlar merhaba
Dün işyerdn izin alıp eve geldim yarı baygın yatıyom boğazlarım şiş grip oluyom öksürük de var...
ılaç içemiyom burda domıuz gribi oldğndan hastaneyede gtmedm
Çok fenayım ben varmı doğal tarfleriniz iyi gelecek=(((

ya tatlımm ıhlamurrr cok iyi gelioo özelliklo limon sıkıp içersenn faydası olurr ıhlamur öksürüğü kesinlikle gecirioo tavsiyem bu geçmişş olsunn

Canım benm çok sağol içicem şimdi eşim kaynatıyo...
ya tatlımm ıhlamurrr cok iyi gelioo özelliklo limon sıkıp içersenn faydası olurr ıhlamur öksürüğü kesinlikle gecirioo tavsiyem bu geçmişş olsunn

Canım benm çok sağol içicem şimdi eşim kaynatıyo...

maşalalhh yapsın yapsınn ama yılmadan içiceksinn ben günde su niyetine içtiğimi hatırlıroumm ama kesinlikle gecioduu önce öksürüğü balgama cevirip yalnızz sonra tamamenn gecirioo

Hamile oldğmu öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım ben
sigaranın leş gibi pisliğini içimden sökene kadar akla karayı seçtm zaten
Ihlamur daha da söktürür ii olur ozman
maşalalhh yapsın yapsınn ama yılmadan içiceksinn ben günde su niyetine içtiğimi hatırlıroumm ama kesinlikle gecioduu önce öksürüğü balgama cevirip yalnızz sonra tamamenn gecirioo

Hamile oldğmu öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım ben
sigaranın leş gibi pisliğini içimden sökene kadar akla karayı seçtm zaten
Ihlamur daha da söktürür ii olur ozman

aynı kaderi paylaşıoruz bende sigarayı bıraktımm doğuruncada başlamıcamm zaten 1 senedir içiodumm ohh kurtuldumm :teytey:

:gitme:ya arkadaslar ben yenı uyeyım...bende yaklasık 8 haftalık hamıleyım.ama bulantılrımdan duramıyorum..yardım lutfennnnn.......

:gitme:ya arkadaslar ben yenı uyeyım...bende yaklasık 8 haftalık hamıleyım.ama bulantılrımdan duramıyorum..yardım lutfennnnn.......

hoşgeldin aramızaa tatlımm bende aynı durumdayımm maleseff :gitme:

inşallahh canım dr 3.5 mm dedi iimi acaba
ben daha hiç gitmedim hiç bilmiyorum bu konuları

geçmiş olsun canım ballı limonlu birazda karabiberli ıhlamur iç

kahverenqi qeliyor.. bazende vişneçürüğü renqinde falan ama sık sık olmasada her qün biraz biraz qeliyor. doktorum olabilir 3 aya kadar qelebilir yeter ki taze kan qelmesin dedi. ama ben yinede tedirqin oluyorum

Benimde öyle kahverengi banada aynısını söyledi kırmızı olmadığı sürece rahat ol diye. Ama ben kırmızıya dönecek diye çok korkuyorum. Dün çok kötü bir bel ağrım oldu saatlerce geçmedi hatta böbreğime vurdu. Hergün kahverengi leke azda olsa geliyordu ama dün gece çok arttı halende geliyor. Moralim çok bozuk. Yarın kontrolüm var.

Ne geliyorsa iş yüzünden geliyor başıma yakında cinnet geçirttirecekler bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…