slm kızlar ben de 7 hafta 4 günlük hamileyim dün dr kontrole gittik ve kalp atışlarını gördüm bebeiğim daha küçük duyamayız dedi ancak görebiliriz daha minicik 11 mm ya gerçekten bu bir mucize rabbim görmeyenlere de nasip etsin inşallah içim rahatladı endişelerim azaldı biraz:ecrin_bebek:
kızalr sabah sabah ne bu cene boyle:d
tubıcıkım dunaksam yemeklerı begenmene sevındım senden sonra bı kase cacık daha ıctımkahvaltıda bısey kaldımı geleyım hemen benımkociş erken kalkıyor ben bıraz tembellık yaptım kahvaltıyı hazırladık yaptık ama ıkıncı kahvaltıyıda yapabılırım..=) obez oldum cıktım ben kızlar bende fena bas donmelerı basladı sızdede var mı??
kzılar dün kontroldeydimm keseyii gördümm
darısı başımıza inşllh
Kızlar merhaba
Dün işyerdn izin alıp eve geldim yarı baygın yatıyom boğazlarım şiş grip oluyom öksürük de var...
İlaç içemiyom burda domıuz gribi oldğndan hastaneyede gtmedm
Çok fenayım ben varmı doğal tarfleriniz iyi gelecek=(((
ya tatlımm ıhlamurrr cok iyi gelioo özelliklo limon sıkıp içersenn faydası olurr ıhlamur öksürüğü kesinlikle gecirioo tavsiyem bu geçmişş olsunn
Canım benm çok sağol içicem şimdi eşim kaynatıyo...
maşalalhh yapsın yapsınn ama yılmadan içiceksinn ben günde su niyetine içtiğimi hatırlıroumm ama kesinlikle gecioduu önce öksürüğü balgama cevirip yalnızz sonra tamamenn gecirioo
Hamile oldğmu öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım ben
sigaranın leş gibi pisliğini içimden sökene kadar akla karayı seçtm zaten
Ihlamur daha da söktürür ii olur ozman
:gitme:ya arkadaslar ben yenı uyeyım...bende yaklasık 8 haftalık hamıleyım.ama bulantılrımdan duramıyorum..yardım lutfennnnn.......
ben daha hiç gitmedim hiç bilmiyorum bu konularıinşallahh canım dr 3.5 mm dedi iimi acaba
Kızlar merhaba
Dün işyerdn izin alıp eve geldim yarı baygın yatıyom boğazlarım şiş grip oluyom öksürük de var...
İlaç içemiyom burda domıuz gribi oldğndan hastaneyede gtmedm
Çok fenayım ben varmı doğal tarfleriniz iyi gelecek=(((
ya bısey sorcam zencefılın bı zararı olurmu acaba?
kahverenqi qeliyor.. bazende vişneçürüğü renqinde falan ama sık sık olmasada her qün biraz biraz qeliyor. doktorum olabilir 3 aya kadar qelebilir yeter ki taze kan qelmesin dedi. ama ben yinede tedirqin oluyorum