2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

günaydın arkadaşlar.iyi haftalar herkese.oku oku ancak bitti.haftasonu olmayınca takip etmek zor oluyo.kızlar benim çok fazla mide bulantım yok ama hazımsızlığım var çok fazla.karnım hep tok gibi sanki.canım hiçbişey çekmiyo.herşeyi zorla yiyip içiyorum.süt içemez oldum.yoğurt ayran falan yiyorum zorla ama süt içemiyorum.çok üzülüyorum bu halime yaaa

kıslar bende çok feci hastayım ya yemek yiyemiyorum bogazlarım çok agrıyo gece öksürükten uyuyamıyorum

salgın var sanırım
kızlar bol C vitamini alın ve nar suyu iyi gelirmiş nar yiyin
bide bol sıvı alın

Grip olmayanlar daha cok dikkat etsinler arkadaslar,
cidden hamilelikte grip daha agir oluyor daha zor geciyor. :1no2:

günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonum pek iyi geçti sayılmaz sürekli halsizlik ve yorgunluk vardı kullandığım ilaçtan mı ne kalkmak bile istemiyorum progestan kullanıyorum bu ilacı kullanan var mı aranızda kızlar günde üç öğün ikişer tane atıyorum ilaçtan sonra çok kötü oluyorum birde benim bebeğim süpriz bir şekilde geldi tüp bebek ilaçlarını kullanıyordum meleğim geldi en son doktora gittiğim ultrasyona baktı bişey çıkmadı bir hafta sonra ilaçlara başla dedi ilaçlara başladıktan sonra ilişkide yasaktı zaten o bir hafta içinde meleğim galiba tutundu şu an içimde korku var ilaçlardan dolayı luckrin iğinesi kullanıyordum bu konuyla ilgili bilgi verirmisiniz kızlar. çarşamba günü doktora randevum var ona da soracağım ama dayanamıyorum işte

günaydın kızlar nasılsınız
hafta sonum pek iyi geçti sayılmaz sürekli halsizlik ve yorgunluk vardı kullandığım ilaçtan mı ne kalkmak bile istemiyorum progestan kullanıyorum bu ilacı kullanan var mı aranızda kızlar günde üç öğün ikişer tane atıyorum ilaçtan sonra çok kötü oluyorum birde benim bebeğim süpriz bir şekilde geldi tüp bebek ilaçlarını kullanıyordum meleğim geldi en son doktora gittiğim ultrasyona baktı bişey çıkmadı bir hafta sonra ilaçlara başla dedi ilaçlara başladıktan sonra ilişkide yasaktı zaten o bir hafta içinde meleğim galiba tutundu şu an içimde korku var ilaçlardan dolayı luckrin iğinesi kullanıyordum bu konuyla ilgili bilgi verirmisiniz kızlar. çarşamba günü doktora randevum var ona da soracağım ama dayanamıyorum işte

bende progestan kullanıyorum
günde 3 tane alıyorum
dediğin gibi çok uyku ve halsizlik yapıyor
ama kullandığın ilaçlarla ilgili bir bilgim yok
kötü düşünme sen inşallah bişeyi yoktur
çarşambaya bişey kalmamış hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

slm kızlar ben de 7 hafta 4 günlük hamileyim dün dr kontrole gittik ve kalp atışlarını gördüm bebeiğim daha küçük duyamayız dedi ancak görebiliriz daha minicik 11 mm ya gerçekten bu bir mucize rabbim görmeyenlere de nasip etsin inşallah içim rahatladı endişelerim azaldı biraz:ecrin_bebek:
canımm maşallahhhh çok sevindimmm:nazar:a.s.

Hamile oldğmu öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktım ben
sigaranın leş gibi pisliğini içimden sökene kadar akla karayı seçtm zaten
Ihlamur daha da söktürür ii olur ozman

canım bal da kat mutlaka ...

Canım progestan ben de kullanıyorum aynen üç öğün ikişer tane. Aynen beni de kötü yapıyor kalkasım gelmiyor yerimden. Bu arada bildiğim birşey var ki hamile olduğunu öğrendikten sonra dikkat etmek gerekiyor ilaçlara falan. Öncesinde aldığın ilaçların zararı yok diye biliyorum ama bu direk üreme ile ilgili bir iğne olduğundan ne desek yalan olur. Prospektüsünde -Hamilelerde veya ilacı alırken hamile olabilecek kadınlarda kontrendikedir.- tavsiye edilmez yazıyor ama en doğru yanıtı doktorun verir sanırım ve umarım bir sorun olmaz tatlım. Sen içini rahat tut bence....

salgın var sanırım
kızlar bol C vitamini alın ve nar suyu iyi gelirmiş nar yiyin
bide bol sıvı alın

ya taneli nar yemeyin diyorlar bilmiyorum taneler yüzünüzden biyere sıçrarsa bebekde leke yapıyormuş, batul inanç gibi ama korkudan ben alamadım ayva yiyorum ben. )

kızlar biizde yarın akşam tekrar gidiyoruz dr a kalp atışlarımızı duycaz inşallahh
birde bişey sorcam ben ilk gittiğimde dr kese için alttan bakmıştı şimdi artık gerek yok sanırım,
bu arada belki çok özel olacak ama özel bölge için ne yapıyorsunuz?? ben hep ağda ile alıyordum
dünde aldım ama korkuyroum da bi sakıncası olurmu acaba?? iler ki zamanlarda çok zorlancaz ya
:KK43:(

ben az önce doktorumu aradım
rahatsızlıklarımı anlattım
bol sıvı al dedi, C vitamini almamı söyledi
ilaç olarakta burnum için deniz suyu satılıyor onlardan kullanabilirsin dedi
boğazım için bepanten pastil önerdi
bide minoset alabilirsin dedi

teşekürler canım inşallah sen de görürsün nasılsın miden hala kötü mü inşallah biran önce mide bulantıların geçer

midem yanıyor bulantım yok şuan çok şükür daha iyiyiym
bizde yarın kalp atışlarımızı duymaya gitcez inşallahhhh

X