çatlaklar için her banyoda bebe yağı sürüyorum karnıma
banyom bittikten sonra kurulanmadan önce nemli nemli sürüyorum ki vücudum emsin
şimdilik başkada birşey yapmıyorum.
meraba kıslar günaydınlar herkese bir şey sormak istiyorum ya gecen akşam acile kaldırdılar beni acaip ateş 38,5 sonrada bogazlarımda agrı tıkanıklık kadın doğum baktı bebekte bişey yok herşey iyi dedi dahiliye görsün seni dedi dahiliyedeki doktorumda bogazlarım toz sigara dumanından iltihap kapmış dedi vede ilaç yazdı 1000 mg gram antibiyotik var içinde gebe oldugumuda biliyor merak etme iç bunları rahatlayuınca kes dedi ama ben korkuyorum içmesemmi içsemmi of yaaaa bogazlarımda çok agrıyo bütün gece uyuyamadım o gece serum verdiler o iyi gelmişti ama zırt pırt serummu alıcam yaaa fikri olan varsa paylaşabilirmi benimle
kızlar bişi sorcam ya şimdiden erken değilmi çatlakları düşünmek için? yoksa şimdiden başlamalı mı bişeyler sürmeye bilgisi olan var mı??
kıslar günaydınlar ben gebe kalamayanlar bölümündeydim uzun zamandır ama bende şu an sizler gibi 5+3 hamileyim size bişey sormak istiyorum ben geç bebek sahibi oldum allahın izniylede sonuna kadar sağlıklı gider inşallah sizlerde bendede olduğu düşük yapma korkusu kalbi atmama korkusu varmı benmi abartıyorum ne dersiniz bide benim hiç bulantım ney yok sadece ara ara karnım ağrıyo bide bugün sağ kasığım belirgin bir şekilde ağrı yapıyo bana yardımcı olurmusunuz normalmi
evet canım aynen ben de senin gibi düşünüyorum daha keseyi de görmedik aklımda bir sürü soru var...bugün hem karnım hem rahmim ağırdı acaba diyorum rahim mi büyüyor
Canıım çok sevindim Allah tamamına erdirsin gözünüz aydın:1hug: Ayy ilk zamanlarımı hatırladım.Daha 4haftalıkken öğrenmiştim daha bir şey gözükmez demişti dr.2hafta sonra ultrasonda sadece kese göründü çok korkmuştum 2hafta sonra gittiğimizde yani 8haftalıkken görmüştük bebişi 1cm bile değildi 9.8 mm di.Beklemek çok zor çok iyi biliyorum.Ama sonunda çok seviniyorsun.Şuan 2000gr. oğlum ve 7-8haftamız falan kaldı kavuşmaya.Darısı sizlerin başınaopuyorumnanaktan
günaydın kızlar
dün gece rüyamda bir kız bebek emziriyordum çok güzel bi duyguydu Allah bize o günleri de gösterir inşllh bide ANNE dedi bana iyice bi tuhafım bu sabah
saol canım...seninde az kalmış inşllh doğumun kolay olur
kıslar günaydınlar ben gebe kalamayanlar bölümündeydim uzun zamandır ama bende şu an sizler gibi 5+3 hamileyim size bişey sormak istiyorum ben geç bebek sahibi oldum allahın izniylede sonuna kadar sağlıklı gider inşallah sizlerde bendede olduğu düşük yapma korkusu kalbi atmama korkusu varmı benmi abartıyorum ne dersiniz bide benim hiç bulantım ney yok sadece ara ara karnım ağrıyo bide bugün sağ kasığım belirgin bir şekilde ağrı yapıyo bana yardımcı olurmusunuz normalmi