2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

günaydın herkese
benim kedi beni uyutmadı sabahın köründe uyandım
zaten gece de uyuyamadım çok gazım vardı
resmen gazman gibi oldum :sinifsinif:

duyumlarıma göre cok kuru fasulye yiyormusun:jeyyar:sırnaşık şey

Kızlar günaydın ben varım sabah erkenden uyanan.Tubicik geliyorum sana kahvaltıya eşim daha uyuyor uyandırmadım bari seninle kahvaltı yapayım:)

teşekkür ederim canım inşallah salı günü görürüz kesecimizi
mrhba acba sat ne sizin
mrb benim sat 7 eylül
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
geç döllenme olan bi gebeligim var 6.5 haftalık hamileyim
benimde geç döllenme canım salıyı ipla çekiyorum inşallah görürüz
ben bir de bal+polen+arı sütü yiyorum her gün bir çay kaşığı bebek için. aklınızda bulunsun, bunların faydası sayılamayacak kadar çok. herkese sorunsuz hamilelik diliyorum.
bende yemeyi düşünüyorum hatta bi sabah yedim sonra ağır filan gelmesin bebişe diye bıraktım doktoruma danışıp öyle devam edicem sen sordunmu?
gittim canım düşük riski var dedi ama benim ilişkiden sonra kanma oldu ama oda az şimdilik kahverengi leke oluyo doktora gittim herşey yasak iş yapmak yat dinlen dedi offf off
benimde hafif kahverengi lekelenmem var banada düşük riskin var dedi şimdi sürekli yatıyorum yemek wc dışında kalkmıyorum inşallah bişicik olmazda bebişim için değer kızlar çünkü ben ona 6.yılımızın bitiminde kavuştum rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah
inşallah canım ya çok sagol ama zaman geçmiyo ya oo sitrese sokuyo beniişte hep beklemedeyim valla
senin kaç yıl oldu beklemedesin?
günaydın herkese

günaydın canım bendede aynı sorun var çok şükürki ben çıkarabiliyorum çıkar çıkar bitmiyo olsun napalım bebişlerimizin habercisi bunların hepsi

bende burdayım kızlar erkenci olarak zemuszemus

duyumlarıma göre cok kuru fasulye yiyormusun:jeyyar:sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3

kurufasulyede yersem sanırım burdan aya uçarak giderim
gerçektende çıkar çıkar bitmiyor nasıl iş anlamadım
süreklide gece sancı giriyor rahat bir uyku yok

Kızlar günaydın ben varım sabah erkenden uyanan.Tubicik geliyorum sana kahvaltıya eşim daha uyuyor uyandırmadım bari seninle kahvaltı yapayım:)

valla bnm kocişte uyanmadı uyuyor..gel cnm onlar sansına küssün biz yeaparık kahvaltımızı hıhsositososito

ac olanları bekliyos gelen cayını doldurup öle otursun sofraya..ben ekmekleri kesiyom:1rolleyes:

ya aranızda spor yapan var mı?bide su karındaki catlakların olusmamaı için napıyonuz kıslarr.
bn cok kilo almak istemiyom ya:gitme:

çatlaklar için her banyoda bebe yağı sürüyorum karnıma
banyom bittikten sonra kurulanmadan önce nemli nemli sürüyorum ki vücudum emsin
şimdilik başkada birşey yapmıyorum.

bende burdayım kızlar erkenci olarak zemuszemus

de haydi kahvaltıya ozamnyerimseniben
gel geeeeeel sen de gel bacımmmmmmsırnaşık şey taze kahvaltı ürünleri bunlarrrrr yok mu arttıransırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3

kurufasulyede yersem sanırım burdan aya uçarak giderim
gerçektende çıkar çıkar bitmiyor nasıl iş anlamadım
süreklide gece sancı giriyor rahat bir uyku yok

sen bir dahi olmalısın aya roketsiz ucan ilk anne adayısırnaşık şeyverin bana gazı bende gaz cıkarmak istiyomsırnaşık şey

Hemen geliyorum çok açım .Canım ben işim gereği sürekli ayaktayım okulda zaten ama hafta sonları düzenli yürüyorum.Çatlakları önlemek için badem yağı iyi geliyormuş onu sürmeye başlıycam ben de.

Kızlar ben erkenmi davrandım bilmiyorum ama dün gittim hamile pantolonu aldım.Bazı günler gazdan karnım acayip şişiyo pantolonlarım sıkıyo o zaman doktor dar şeyler giyme dedi ben de aldım dün çok komik ya:))

günaydın kızlar

dün gece rüyamda bir kız bebek emziriyordum çok güzel bi duyguydu Allah bize o günleri de gösterir inşllh bide ANNE dedi bana iyice bi tuhafım bu sabah

bu aralar benim kotlarda bana olmuyor
karnımda şişlik var dar giyincede ağrımaya başlıyor giyemiyorum
geçen bende dedim lastikli pantalon mu alsam diye ama benimle dalga geçtiler şimdiden ne kıyafeti diye
bence iyi yapmışsın hamile kıyafeti almakla

ben de çok kilo almak istemiyorum hayatım da 57 kilonun üstüne çıkmadım şimdi bi garip gelicek bana....çatlaklar için de badem yağı bide kakao yağıydı sanırım onu karıştırıp sürmeyi düşünüyorum...iyice bi öğreniyim hangi yağlar olduğunu size de söylerim....hergün düzenli sürmek lazım

Günaydın kızlar

bende bugün gidip lastikli pantalon alacam ne zamandır sadece eşofman giyebiliyorum :kedi:

kaydirigubbakcemile3

ben hiç bşi almadım suana kadar..yani şimdi biz dombili mi olcazsırnaşık şey
olsun bide böyle deniyelimkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

dün gece rüyamda bir kız bebek emziriyordum çok güzel bi duyguydu Allah bize o günleri de gösterir inşllh bide ANNE dedi bana iyice bi tuhafım bu sabah

günaydın nerde kaldın kıss caylar sogudu gel cabuk kahvaltıya:dance:..ayol biri gitsin daemonu uyandırsınnnnnsırnaşık şey kahvaltıda ona bşi kalmıcak:jeyyar:

Sağolun kızlar rahatlattınız beni.Alın sizde rahat rahat dolaşın özellikle kot kesinlikle giyme dedi doktorum.Erken davranınca birden kötü şeyler geldi aklıma ya bebeğime birşey olursa diye.Sonra o düşünceleri hemen uzaklaştırdım yanımdan.Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlat versin.Kimselerin kucağını boş bırakmasın ben 7 ay uğraştım bu bebiş için inşallah Allahım kucağıma almayı nasip eder.:Saruboceq:

Kızlar öptüm hepinizi artık kahvaltıyı hazırlayayım çok acıktık biz görüşmek üzere iyi pazarlar herkese

saol canım sanada..bnde gideyim bnm kocişi uyandırayımmm kalksın cok acıktımmm herkese afiyet olsunnn

günaydın herkese

ben de idrara kalkmaktan uyuyamadım sormayın ne idrarmış be daha yatağa yetişmeden tekrar geliyo sanki git gel git gel :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…