günaydın herkese
benim kedi beni uyutmadı sabahın köründe uyandım
zaten gece de uyuyamadım çok gazım vardı
resmen gazman gibi oldum :sinifsinif:
teşekkür ederim canım inşallah salı günü görürüz kesecimizivajinal bakıldı canım
henüz karından gözükmez çok yeni
bende de geç döllenme oldu o yüzden epey bekletti bizim yaramaz
darısı senin başına umarım keseyi görürsün. daha sonrada sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız
mrb benim sat 7 eylülmrhba acba sat ne sizin
benimde geç döllenme canım salıyı ipla çekiyorum inşallah görürüzselam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
geç döllenme olan bi gebeligim var 6.5 haftalık hamileyim
bende yemeyi düşünüyorum hatta bi sabah yedim sonra ağır filan gelmesin bebişe diye bıraktım doktoruma danışıp öyle devam edicem sen sordunmu?ben bir de bal+polen+arı sütü yiyorum her gün bir çay kaşığı bebek için. aklınızda bulunsun, bunların faydası sayılamayacak kadar çok. herkese sorunsuz hamilelik diliyorum.
benimde hafif kahverengi lekelenmem var banada düşük riskin var dedi şimdi sürekli yatıyorum yemek wc dışında kalkmıyorum inşallah bişicik olmazda bebişim için değer kızlar çünkü ben ona 6.yılımızın bitiminde kavuştum rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallahgittim canım düşük riski var dedi ama benim ilişkiden sonra kanma oldu ama oda az şimdilik kahverengi leke oluyo doktora gittim herşey yasak iş yapmak yat dinlen dedi offf off
senin kaç yıl oldu beklemedesin?inşallah canım ya çok sagol ama zaman geçmiyo ya oo sitrese sokuyo beniişte hep beklemedeyim valla
günaydın herkese
duyumlarıma göre cok kuru fasulye yiyormusun:jeyyar:sırnaşık şey
Kızlar günaydın ben varım sabah erkenden uyanan.Tubicik geliyorum sana kahvaltıya eşim daha uyuyor uyandırmadım bari seninle kahvaltı yapayım:)
bende burdayım kızlar erkenci olarak zemuszemus
kaydirigubbakcemile3
kurufasulyede yersem sanırım burdan aya uçarak giderim
gerçektende çıkar çıkar bitmiyor nasıl iş anlamadım
süreklide gece sancı giriyor rahat bir uyku yok
valla bnm kocişte uyanmadı uyuyor..gel cnm onlar sansına küssün biz yeaparık kahvaltımızı hıhsositososito
ac olanları bekliyos gelen cayını doldurup öle otursun sofraya..ben ekmekleri kesiyom:1rolleyes:
ya aranızda spor yapan var mı?bide su karındaki catlakların olusmamaı için napıyonuz kıslarr.
bn cok kilo almak istemiyom ya:gitme:
Kızlar ben erkenmi davrandım bilmiyorum ama dün gittim hamile pantolonu aldım.Bazı günler gazdan karnım acayip şişiyo pantolonlarım sıkıyo o zaman doktor dar şeyler giyme dedi ben de aldım dün çok komik ya:))
valla bnm kocişte uyanmadı uyuyor..gel cnm onlar sansına küssün biz yeaparık kahvaltımızı hıhsositososito
ac olanları bekliyos gelen cayını doldurup öle otursun sofraya..ben ekmekleri kesiyom:1rolleyes:
ya aranızda spor yapan var mı?bide su karındaki catlakların olusmamaı için napıyonuz kıslarr.
bn cok kilo almak istemiyom ya:gitme:
Kızlar ben erkenmi davrandım bilmiyorum ama dün gittim hamile pantolonu aldım.Bazı günler gazdan karnım acayip şişiyo pantolonlarım sıkıyo o zaman doktor dar şeyler giyme dedi ben de aldım dün çok komik ya:))
günaydın kızlar
dün gece rüyamda bir kız bebek emziriyordum çok güzel bi duyguydu Allah bize o günleri de gösterir inşllh bide ANNE dedi bana iyice bi tuhafım bu sabah
bu aralar benim kotlarda bana olmuyor
karnımda şişlik var dar giyincede ağrımaya başlıyor giyemiyorum
geçen bende dedim lastikli pantalon mu alsam diye ama benimle dalga geçtiler şimdiden ne kıyafeti diye
bence iyi yapmışsın hamile kıyafeti almakla
günaydın herkese