2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

çatlaklar için her banyoda bebe yağı sürüyorum karnıma
banyom bittikten sonra kurulanmadan önce nemli nemli sürüyorum ki vücudum emsin
şimdilik başkada birşey yapmıyorum.

kızlar bişi sorcam ya şimdiden erken değilmi çatlakları düşünmek için? yoksa şimdiden başlamalı mı bişeyler sürmeye bilgisi olan var mı??

ayy benim karnım çok ağrıyor...eşimle temizlik yapıcaktım ben bi toz aldım mutfağı topladım karnım ağırdı yattım eşim temizliyor evi şimdi

kızlar yaa ben nezle oldummm..
dün boğazlarım ağrıyordu, bugün de burnum doluyor.. henüz akmıyor ama sesimi falan değiştirmiş.. kafamın içi dolu gibi yani böyle hasta olmusum yaaa :KK43:((
ne yapayım şşimdi? tabii ki ilaç almayacagım da.. portakal fln yiicem bol bol..
ama daha önce yazılmıstı burda, bulamadım şimdi, şu soğan suyu olayı vardı nasıl yapıyorduk onuuu???

soğan suyu içme bence Allah korusun kötü birşey olmasın bol bol c viatamini al geçmiş olsun

meraba kıslar günaydınlar herkese bir şey sormak istiyorum ya gecen akşam acile kaldırdılar beni acaip ateş 38,5 sonrada bogazlarımda agrı tıkanıklık kadın doğum baktı bebekte bişey yok herşey iyi dedi dahiliye görsün seni dedi dahiliyedeki doktorumda bogazlarım toz sigara dumanından iltihap kapmış dedi vede ilaç yazdı 1000 mg gram antibiyotik var içinde gebe oldugumuda biliyor merak etme iç bunları rahatlayuınca kes dedi ama ben korkuyorum içmesemmi içsemmi of yaaaa bogazlarımda çok agrıyo bütün gece uyuyamadım o gece serum verdiler o iyi gelmişti ama zırt pırt serummu alıcam yaaa fikri olan varsa paylaşabilirmi benimle

meraba kıslar günaydınlar herkese bir şey sormak istiyorum ya gecen akşam acile kaldırdılar beni acaip ateş 38,5 sonrada bogazlarımda agrı tıkanıklık kadın doğum baktı bebekte bişey yok herşey iyi dedi dahiliye görsün seni dedi dahiliyedeki doktorumda bogazlarım toz sigara dumanından iltihap kapmış dedi vede ilaç yazdı 1000 mg gram antibiyotik var içinde gebe oldugumuda biliyor merak etme iç bunları rahatlayuınca kes dedi ama ben korkuyorum içmesemmi içsemmi of yaaaa bogazlarımda çok agrıyo bütün gece uyuyamadım o gece serum verdiler o iyi gelmişti ama zırt pırt serummu alıcam yaaa fikri olan varsa paylaşabilirmi benimle

çok geçmiş olsun....sıcak şeyler iç belki iyi gelir

kızlar bişi sorcam ya şimdiden erken değilmi çatlakları düşünmek için? yoksa şimdiden başlamalı mı bişeyler sürmeye bilgisi olan var mı??

ben bebe yağını hamile kalmadan öncede kullanıyordum
bence vücudu şimdiden alıştırmak lazım sonuçta bu tip yağların vücuda bir zararı yok

kızalr sabah sabah ne bu cene boyle:d

tubıcıkım dunaksam yemeklerı begenmene sevındım senden sonra bı kase cacık daha ıctım:KK70: kahvaltıda bısey kaldımı geleyım hemen benımkociş erken kalkıyor ben bıraz tembellık yaptım kahvaltıyı hazırladık yaptık ama ıkıncı kahvaltıyıda yapabılırım..=) obez oldum cıktım ben kızlar bende fena bas donmelerı basladı sızdede var mı??

kıslar günaydınlar ben gebe kalamayanlar bölümündeydim uzun zamandır ama bende şu an sizler gibi 5+3 hamileyim size bişey sormak istiyorum ben geç bebek sahibi oldum allahın izniylede sonuna kadar sağlıklı gider inşallah sizlerde bendede olduğu düşük yapma korkusu kalbi atmama korkusu varmı benmi abartıyorum ne dersiniz bide benim hiç bulantım ney yok sadece ara ara karnım ağrıyo bide bugün sağ kasığım belirgin bir şekilde ağrı yapıyo bana yardımcı olurmusunuz normalmi :KK43:

Leylacım merhaba, son yazdığın mesajda kanda pıhtılaşma sorunum varmış dediğini okudum. bu sorun ne zaman ve hangi test sonucu çıktı yazabilirmisin sakıncası yoksa?

kıslar günaydınlar ben gebe kalamayanlar bölümündeydim uzun zamandır ama bende şu an sizler gibi 5+3 hamileyim size bişey sormak istiyorum ben geç bebek sahibi oldum allahın izniylede sonuna kadar sağlıklı gider inşallah sizlerde bendede olduğu düşük yapma korkusu kalbi atmama korkusu varmı benmi abartıyorum ne dersiniz bide benim hiç bulantım ney yok sadece ara ara karnım ağrıyo bide bugün sağ kasığım belirgin bir şekilde ağrı yapıyo bana yardımcı olurmusunuz normalmi :KK43:

evet canım aynen ben de senin gibi düşünüyorum daha keseyi de görmedik aklımda bir sürü soru var...bugün hem karnım hem rahmim ağırdı acaba diyorum rahim mi büyüyor

bende sızden bırı olabılırım...
yarın kan testım sonuclanacak kızlar.. delikafadulden

kızlar rahim ve kasık ağrısı bende çekiyorum çok ve pıtpıtları bile duyduk.doktora 3-4 kez sordum korkudan niye bu kadar çok sancı oluyor diye,meraklanıcak bişey yok korkma rahim büyüdükçe kaslar kasılıyor dedi.Herşeyin sağlıklı dedi.Çok düşünmeyin yani sancım var diye.ıyi düşünün iyi olsun zemuszemus

evet canım aynen ben de senin gibi düşünüyorum daha keseyi de görmedik aklımda bir sürü soru var...bugün hem karnım hem rahmim ağırdı acaba diyorum rahim mi büyüyor

Canıım çok sevindim Allah tamamına erdirsin gözünüz aydın:1hug: Ayy ilk zamanlarımı hatırladım.Daha 4haftalıkken öğrenmiştim daha bir şey gözükmez demişti dr.2hafta sonra ultrasonda sadece kese göründü çok korkmuştum 2hafta sonra gittiğimizde yani 8haftalıkken görmüştük bebişi 1cm bile değildi 9.8 mm di.Beklemek çok zor çok iyi biliyorum.Ama sonunda çok seviniyorsun.Şuan 2000gr. oğlum ve 7-8haftamız falan kaldı kavuşmaya.Darısı sizlerin başınaopuyorumnanaktan

Canıım çok sevindim Allah tamamına erdirsin gözünüz aydın:1hug: Ayy ilk zamanlarımı hatırladım.Daha 4haftalıkken öğrenmiştim daha bir şey gözükmez demişti dr.2hafta sonra ultrasonda sadece kese göründü çok korkmuştum 2hafta sonra gittiğimizde yani 8haftalıkken görmüştük bebişi 1cm bile değildi 9.8 mm di.Beklemek çok zor çok iyi biliyorum.Ama sonunda çok seviniyorsun.Şuan 2000gr. oğlum ve 7-8haftamız falan kaldı kavuşmaya.Darısı sizlerin başınaopuyorumnanaktan

saol canım...seninde az kalmış inşllh doğumun kolay olur

günaydın kızlar

dün gece rüyamda bir kız bebek emziriyordum çok güzel bi duyguydu Allah bize o günleri de gösterir inşllh bide ANNE dedi bana iyice bi tuhafım bu sabah

Ben de rüyamda erkek bebek emzirmiştim daha öğrenmeden oğlum olacakopuyorumnanaktan
İçimden kız geçti benimde nedense

Canım sorma ayı şey bende de var. Sanki hep kötü bişey olacakmış gibi endişe edip duruyorum. Bu salı kalp atışı duymaya gideceğiz bakalım biz de inşallah bir sorun olmaz. Bu arada 5. hafta da benim de hiç bulantım yoktu ama 6. Haftada başladı hem de sabahın beşinde uyandırıyor. Allah tan kusma yok en azından. Ama mide yanma sorunum ve kabızlık sorunum var benim de bakalım doktora gidince soracağım.

X