2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

ben bir de bal+polen+arı sütü yiyorum her gün bir çay kaşığı bebek için. aklınızda bulunsun, bunların faydası sayılamayacak kadar çok. herkese sorunsuz hamilelik diliyorum.

ah canım bendede geç döllenme oldu bitürlü ne kese ne bebek görünmedi satıma göre geriden dedi doktor ama şimdi görünüyo ve geç döllenme olmuş benimkisi sen keseyi gördünmü

evet dün sonunda keseyi görebildik
ömrümden ömür gitti keseyi göreceğim diye
bekletti bizi ufaklık

yerleşme kanaması olmasın sakın
bir doktora göründün mü??

gittim canım düşük riski var dedi ama benim ilişkiden sonra kanma oldu ama oda az şimdilik kahverengi leke oluyo doktora gittim herşey yasak iş yapmak yat dinlen dedi offf off

evet dün sonunda keseyi görebildik
ömrümden ömür gitti keseyi göreceğim diye
bekletti bizi ufaklık

hayırlısıyla göründü ya kesenopuyorumnanaktan
bidahakinede minik kurba yavrusunu görürsün inşallah :1rolleyes:

arkadaşlar kese göründü ama bebişimi hala göremedim üstelik dün gece kanamam oldu

benim dotorum kanama durumunda hemen gelmemi söylemişti
görünmedinmi doktora

ama bebek konusunda herşey normal iyi dedi bişey yok dedi am yinede dinlenmem gerekiyomuş ilk 3 ay dedi zaten bebişide göremedim daha

gittim canım düşük riski var dedi ama benim ilişkiden sonra kanma oldu ama oda az şimdilik kahverengi leke oluyo doktora gittim herşey yasak iş yapmak yat dinlen dedi offf off
sıkma canını en fazla 6-7 hafta daha sık dişini dikkat et
sonra riskli dönem bitiyor inşallah

daha çok küçükmüş alttan bakarsak görünür dedi ama gerek yok dedi 10 gün sonra görünürmüş inşallah

merhaba kizlar...
ne kadar yazmissiniz boyle...
1-2 sayfa okuyabildim ancakkaydirigubbakcemile3
dedigim gibi ben bugun dr.a gittim.
tahliller vermistim,sonuclarina baktik.
hepatit c,b,sifilis,aids,toksoplazma,herpes simplex2,citomegalavirus,chlamidia,rubella gibi hastaliklar cok sukur hepsi negatif.
bundan baska ben hormonal tahliller de verdim. onlar da yolunda.
kana genel baktilar o da iyi.
bir tek kan pihtilasmasi sorunum varmis biraz.
ona da ilac yazdi,Thrombo ASS diye.cocuk aspiriniymis.
bi de bulantilarim oldugunu soledim o da vitamin kompleksi gibi bisey yazdi,igne,damardan olacakmis.
ikili testi sordum,bana ikili test yapmiycam dedi sana.
ikili testten cok genis bilgi alamiyoruz, 3lu test yapicaz dedi.
valla cok sey sordum,aklima gelince yazarim,size de faydasi olur belki

inşallah canım ya çok sagol ama zaman geçmiyo ya oo sitrese sokuyo beniişte hep beklemedeyim valla

hayırlısıyla göründü ya kesenopuyorumnanaktan
bidahakinede minik kurba yavrusunu görürsün inşallah :1rolleyes:

inşallah canım
beraber görürürz bebeklerin minik kalplerini de :ecrin_bebek:

arkadaşlar sizlerin ne kadarlık bebişleriniz rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin

inşallah canım
beraber görürürz bebeklerin minik kalplerini de :ecrin_bebek:

inşallah canım ama benim daha 2 hafta var kalp atışını duymaya
olsun geç olsunda güç olmasın
ailelere söyleme işi var yarın
şimdi o heycan sardı:kedi:

amin canım inşallah sende bendensin sanırım geç döllenme yolk kesesi göründümü sende canım

stellecım senin ne kadarlık ki bebişin canım

Selam kılzar bende 6. haftayı bitirdim 7. haftanın içindeyim şuan 6 artı 5. günlük hamileyim :lepi: 18 haziran doğum günümüz lülülülülülü benide listeye yazınnn (kese göründü pıtpıtları haftaya duymaya gitcess ) sırnaşık şey alkisalkisalkis :sm_cool:

günaydın herkese
benim kedi beni uyutmadı sabahın köründe uyandım
zaten gece de uyuyamadım çok gazım vardı
resmen gazman gibi oldum :sinifsinif:

kabızlızlık degılde gaz olayı bende fena gavıscon ıcıyorum onun ıcın bıkac gundur daha ıyıyım..

canım yemekler pıstı hadı senı beklıyorum:KK70:

kocacım sansını kaybettı bırakmıycam ona ao annesının yemeklerını yesın..

kıslarrrrr dün daemona gittim bir güzel yemekler yapmıski sormayın enfessss..sakın yiyemedik diye üzülmeyin hepinizin yerine ben yedim:jeyyar:

yeni gelen arkadaslar hosgelmişler...

ayy nerdeiniz millet sabah 7 de kalktım yürüyüşümü yaptım..şimcik kahvaltıyı hazırlıyom ac olan gelsin..var mı aranızda bnm gibi sabahın köründe hortlayansırnaşık şey

X