2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

pasıfloranın fazlası gulme krızı yaratıyor.. ıyı bı suruptur canım tamamen bıtkısel rahatlarsın

bezelyem pısıyor pırıncımıde ısladım ben bı markete gıdeyım yogurtla salatalık alamay..

canım benım tatlıda mıdem bulanıyor kunefeyı sen sonra yesen

bezelyem pısıyor pırıncımıde ısladım ben bı markete gıdeyım yogurtla salatalık alamay..

canım benım tatlıda mıdem bulanıyor kunefeyı sen sonra yesen

tamam sen arkanı döndüğünde bn caktırmadan yerim:jeyyar:yada kıyamam tamam tamam yemem:kedi:

yoldayım gitme sen, getiriyom:)

kızlar benim gaz sıkıntım cok olmaya başladı, sizde de aynı şey var mı?
kendimi patlamak üzereymişim gibi hissediyorum ben

şimdiden afiyet olsun daemon oh ne güzel yemeklerden bahsediyorsunuz, tek başına yemek yapmak çok zor hele hamileyken, ben iş sebebiyle eşimden ayrı geçiriyorum bu süreci, çok zorlanıyorum yemek yapmak konusunda :)

kızlar benim gaz sıkıntım cok olmaya başladı, sizde de aynı şey var mı?
kendimi patlamak üzereymişim gibi hissediyorum ben

hiç sorma hem gaz hem kabızlık had safhada, kabızlık için önerisi olan varmı acaba??

ben bol su içiyorum ama yine de bağırsak düzenim eskisi gibi değil, düzenleyemedim bi türlü.
doktor beni özellikle kabızlık konusunda uyardı, pek istenen bi durum değilmiş hamilelikte.
şimdi boyleyse ilerleyen aylar zor gececek galiba.

of ya çok zor bi durum çözüm bulmazsak hemoroid kapıda:1no2:
bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter çekeceğiz artık

kabızlızlık degılde gaz olayı bende fena gavıscon ıcıyorum onun ıcın bıkac gundur daha ıyıyım..

canım yemekler pıstı hadı senı beklıyorum

kocacım sansını kaybettı bırakmıycam ona ao annesının yemeklerını yesın..

hiç sorma hem gaz hem kabızlık had safhada, kabızlık için önerisi olan varmı acaba??

bence yiyebiliyorsanız kayısı tüketin düzenli olarak yada kayısı suyu için bunun yanında bol bol sulu gıdalar ve lifli sebze meyve çok şükür şimdilik bir problem yaşamadım ben bunları deniyorum bu arada şuan çok erken ama ilerde kabızlık çok daha büyük problem gebeler için çünkü bebek büyüdükçe baskı yapacak şimdiki sadece hormonal bir problem diye düşünüyorum

Kahverengi ekmek, makarna, pirinç, bakliyat ve meyve ve sebzelerde bulunan bol miktarda lif – (bu kabızlığı önlemeye yardımcı olur) alıntıdır....
nette okurken buldum kızlar

kızlar allahıma şükürler olsun bizde duyduk pıtpıtları bugün nihayet :ecrin_bebek:

ayyy ben de bi duysamdım pıt pıtlarımızı daha kesemizi bile görmedik pazartesi bi olsaydı

vajinal bakıldı canım
henüz karından gözükmez çok yeni
bende de geç döllenme oldu o yüzden epey bekletti bizim yaramaz
darısı senin başına umarım keseyi görürsün. daha sonrada sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
geç döllenme olan bi gebeligim var 6.5 haftalık hamileyim

arkadaşlar kese göründü ama bebişimi hala göremedim üstelik dün gece kanamam oldu

sat 7 eylül
ama geç döllenme olduğu için 2 hafta gibi geriden geliyor gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…