2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

insallah canım..

umarım hepımız sorunsuz bı gebelık gecırı bebklerımızı alırıs kucagımıza

inşallah canım inşallah :Saruboceq:

evet sessiz bi ortam galiba herkes kocasıyla qezmeye qitti :hulya:

sen calısıyomusun evdemısın. bende sozde her cumartesıyı uyuycam dıye beklıyorum ama uyuyamıyorumda bır tembellıktır gıdyo bende

kızlar mutfak bana bakıyorrrrrr ben mutfağa kendime çorba yapmaya bile üşeniyorum ne bu üstümdeki ağırlık bilmem :) bu arada bebiş 7haftayı bitiriyoruz yarın perşembeye randevü alıcaz

hosgeldın dılek gel yapıyım ben sana corba

heheeh saol canım benimya aman yapacağımda hazır çorba he bişeyi yok ama işte :)) çok üşengeç bi anne olucam ben galliba yerimden kalkasım yok kızlar bu arada netten baktım bu aralar en krtik haftalarmış inşallah sorunsuz atlatırız bu arada ben hiç birşley yiyemiyorumya nasıl vitamin alıcak bu bebiş bilmem (((((((

ya ben sımdıden 3 kılo almısım doktor kızdı:S delı gıbı yıyorum

inanmıyorum hiç miden bulanmıyormu bu sabah bir sandeviç bile yedirtmedi benimki bana bende kızdım yok sana buğün yemek diye :)) napim acıkıyorum bende deli ğibi ama nerdee yarsında kesiliyo iştah

off elektirik yoktu kaç saat yat yat sıkıldım

insan yatmaktan sıkılırmı ya hemde hamişken beni bıraksalar hergün yatarım :)) hiç canım bişi yapmak istemiyor yemek yapmaya bile üşeniyorm

hamile olduğumu öğrendiğimden beri yatıyorum hiç birşey yapmıyorum yatıyorum sadece yemek yapmaya kalkıyorum

hehehhehe aynen aynen sende bendensin :) ama benim kokulara karşıda hassasiyetim var yemekte yapamıyorum eşim yapıyor arada saolsun

benim daha başlama dı kokulara karşı hassasiyet...sadece sabahları çok hafif bulantım oluyor okadar sanırım 1 hafta sonra başlar

bana doktor 18 kiloya kadar alabilirsin dedi
çok geldi bana
inşallah o kadar almam :kedi:

ben de inşllh hamur işi tatlı tarzı yemem canım çekmezse kilo almaya çok müsayitim akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…