2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

kızlar.. neler kaynatıyosunuz bakayımm :eek:

inşllh çok kilo almayız ben 55 kiloyla hamile kaldım hiç tartılmadım aldım mı bilmiyorum

mıde bulantısı var ma asırı yag kokusu yada tatlı seylerde mıdem bulanıyor onun dısında bogazım bos durmuyor masanın uzerınde meyve sepetını bıtırmısım sabhtan berı nolcak benım bu halım

bende gece karın gurultularımdan uyuyamaz hale geldim
çok sık acıkıyorum
ama inat ettim gece yemiyecem

ayy ben de çok acıkıyorum gece hele nasıl acıkıyorum eşim maşallah diyor sen şimdiden başladın diyor...ben de gece yatarken 1 tane muz ve 1 bardak süt içiyorum tavsiye ederim tok tutuyor

ben de tatlı bişeyler yiyemiyorum ben ki tatlı delisiyim

ayy ben de çok acıkıyorum gece hele nasıl acıkıyorum eşim maşallah diyor sen şimdiden başladın diyor...ben de gece yatarken 1 tane muz ve 1 bardak süt içiyorum tavsiye ederim tok tutuyor

:roflol:masallah ne kadarlık oldu seninki

netteki hesaplıyıcıya gre 5+4 ptesi kesin belli olur ne kadarlık olduğu:))

ya benım canım bezelye ıstıyo ama yapmaya erınıyorum:S

ayy bnde carsamba giricem ultrasona...şimdilik 6 haftalık görünüyor..ya kıslar bn ekmek arası ketcap moyonez yemege bayılıyorumm..cok kilo aldırıyo amma:KK43:

ya benım canım bezelye ıstıyo ama yapmaya erınıyorum:S

gel bn sana yapayım canım yalnız ufak bir ayrıntı var

yapmasını bilmiyorumsırnaşık şey

bnde bu aralar nerde bşi oksam görsem ellerinden alıp yiyesim geliyoo..kaydirigubbakcemile3

:KK70: saol canım ben tarıf ederım sen yaparsın :KK70: ay bıde pırınc pılavı ısterım.. esım eglmıycekmıs aksam yemege annesıne gıdıyomus bende yalnız basıma yemek yemek ıstemıyorum ole gecıstırmece oluyo

benım de esım vardıyelı calısıyo bır hafta gece 12 ye kadar tek kalıyorum... öle ıvır zıvır yıyorum...

daemon bu arda benım kesemı gördük dün eklersen sevınırım..

kızlar haftada bir balık yemeyi ihmal etmeyin
günlük olarakda 4-5 tane ceviz

tamam hallederiz pilavda senden olsun ama bari ona erinmesırnaşık şey
hep devletten beklenmezki canımsırnaşık şey

hamile hamile niye seni yalnız bırakıyoki kocişin..senide götürsünn

kızlar haftada bir balık yemeyi ihmal etmeyin
günlük olarakda 4-5 tane ceviz

evet ben de eşimi bekliyorum o pişircek balığa elliyemiyorum...bide hamileler küçük balık yemeliymiş

X