bayanlar benim bademciklerim şişti
yutkunamıyorum
off bukadar dikkat ederken kendime şu olaya bak
mafoldumben
gecmıs olsun canım dıkkat et.
bendede dun bı dengesızlık vardı ayagımı burktum tam 4 kere dızım -yururken bı anda sendelıyo ve sag bacagım abasamıyorum
tubicik benimde 6 haftalik benimde basim dönüyor vede midem bulaniyor ama hafif derecede.bazen bende yataktan kalkamiyorum.elim ayagim tutmuyor kendimi cok halsiz hissediyorum.cok yorgun ve bitkin oluyorum.
zeyhat bende de vardı canım doktora sordum aktivya aldım
prebiyotik bakteri içeriyo
bikaç gündür daha rahatım dene istersen
casper çok sevindim burda olduğuna ben de erkek inf.topiğine giriodum ordan biliyorum seni inşallah sonunda bebeklerimizi kucağımıza alıcaz sağlıkla
beklemek çok zor kızlar hemen olduğuna sevinin erken demeyin sakın
ben 2 yıllık evliyim son 9 aydır istedik sorunlar çıktı eşim ameliyat oldu derken ameliyattan 3 ay sonra geldi bebeğim çok şükür
Allah aratmasın halinize şükredin yerimizde olmak isteyen çok kişi var bu nimetin kıymetini bilelim
bayanlar benim bademciklerim şişti
yutkunamıyorum
off bukadar dikkat ederken kendime şu olaya bak
mafoldumben
kızlar sizde kabızlık varmı eğer varsa nasıl hallediyorsunuz ilaç falanmı kullanıyorsunuz
eminim %90'ımızda kabızlık problemi vardır canım çünkü bu qebelikten kaynaklanıyor.. sıvı şeyler tüketiyorum ben pek fayda etmiyor ama sabah kalkınca ılık su için iyi qeliyor.
merhaba haziran anneleri ziyarete geldim sizi mayıs anneleri topiğinden kimler var diye bir göz atayım dedim ve uklayı gördüm çooook sevindim kendisini ağustos eylül ayı hamile kalmak isteyenler topiginden tanıyorum o topik bana uğurlu geldi ve istediğimiz ilk ayda hamile kaldım demekki uklada bende sonraki ay kalmış tanıdık birilerinin hamileliğini görmek senin yaşadıklarını arkadaşının yaşaması ne mutluluk verici biz biraz büyüdük mayıs annelerini cinsiyet öğrenme telaşı sardı hepinize mutlu hamilelikler inş sizde benim gibi hiç sıkıntısız bulantısız bir hamilelik geçirirsiniz
çok qeçmiş olsun canım kendine dikkat et yat dinlen kendini tertet bu işe yarar sıcak şeyler yeme içme .. eğer yarına kadar qeçmezse dondurma ye:icecream: hiç bişeyin kalmaz Allahın izniyle:1hug:
Benim lekelenmem var malum kabız olunca dahada artıyor. Bende önceden hiç su içmezdim ama şimdi daha çok içiyorum o bile işe yaramadı. Ilık suyu denerim canım
Benim lekelenmem var malum kabız olunca dahada artıyor. Bende önceden hiç su içmezdim ama şimdi daha çok içiyorum o bile işe yaramadı. Ilık suyu denerim canım
bende kabızlık henüz yok. ama her ihtimale karşı kayısı yiyorum 2 - 3 litre arası su içmeye çalışıyorum.
sabah 2 kayısı yiyip üzerine ılık su içersen daha etkili olur bünyeni bilmiyorum canım ama bende etkili oluyo. inşallah hemen geçer canım
benimde lekelenmem var. doktorum qünde 1 buçuk litre su içiceksin dedi içmeye çalışıyorum zorla.
Vajinal bir lekelenmemi
evet canım.. benim zaten düşük tehlikemde var.. daha önce 2 kere düşük yaptım bu 3üncü hamileliğim.