2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

Kahverengimi kırmızımı geliyor geçmiş olsun inşallah bu kez sorunsuz geçirirsin

Neden düşük yaptığın anlaşıldımı

kahverenqi qeliyor.. bazende vişneçürüğü renqinde falan ama sık sık olmasada her qün biraz biraz qeliyor. doktorum olabilir 3 aya kadar qelebilir yeter ki taze kan qelmesin dedi. ama ben yinede tedirqin oluyorum

kıxzlar ben deli gibi su içerim çocukluktan beri
gece yatğımın yanında 1 sürahi suyla yatarım sabaha biter uyanır uyanır içerim gündüz de çok içerim sonra sürekli tuvalet:)))))))))))))))))
hele hamilelikte gece deliksiz uyku haram:)))))))))))))))9

SELAM CANIMM nasılsın?? durumun nasıl?

canım bişey soruca o alttaki takvimi nasıl ekledin.ben yapıyorum ama ekleyemiyorum.nerden ekleniyo

shark_11 kullanıcı paneline qir ordan profili düzenleye qir en altta Kilo-Doğum Takip yazan yere linki yapıştır kaydet

idare eder bende miğdem bulanıyo .. kendimi halsiz ve tembel hissediyorum.senin neden bacağın ağrıyo ??
shekerkiz hoşqeldin .

bende hafif mide bulantısı var.bişey yiyorum yrm saat sonra yine acıkıyorum.anlayamadım hiç böle değildim

bılmıyorumkı canım sankı dusmus gıbıyım anlamadıgım bı skelde agrıyor bende yerımden kalkma ıstemıyorum

daemon geçmiş olsun hoşbulduk tatlı cadı

meraba kızlar bende inş 5 haziran da doğum yapcam şimdi 8 haftalık bebeğim ALLAHIMherkesi kurtarsın

bılmıyorumkı canım sankı dusmus gıbıyım anlamadıgım bı skelde agrıyor bende yerımden kalkma ıstemıyorum

hımm.. qeçmiş olsun canım yaa dinlen fazla üstüne basma . belki kas ağrısıdır bağzı hamileliklerde oluyor bacaklarda kas ağrısı..:hulya:

kızlarbenımde bulantım gelıo ama cıkaramadıgım gıbı nefessız kalıyorum olucekmısım gıbı oluyorumkafamçokkarıştı

ben şimdiye kadar çok kötü oldum ama hiç çıkartmadım kendime psikolojik olarak destek oldum. çünkü ben çıkartmaktan nefret ederim. küçüklüğümden beri her çıkarttığımda ağlamışımdır. o yüzden çok dua ediorum çıkartmamak için. ve kendimi motive ediorum inşallahda hep böyle qider ve hiç çıkartmam..

X