benim daha çanta almam gerkiyo kendime. şu anne çantalarından. ama öyle bez gibi falan istemiyorum şöle orjinal bişey olsun. normalde de büyük çanta kullanırım
gg de cok güzel cantalar var ama bana pahalı geldi 100-200 arası
ya şöyle üstten açılmalı çantalardan olsun. geniş hacimli. illa anne çantası olmasına gerek yok
canım poşetle üzerlerine de yaz. mesela doğumdan hemen sonra giydirilecek. önlükler, patikler falan diye. zaten bebişinki ile senin çantan ayrı olur. kayınvalideye de selam. bayıldım valla delikafadulden
eskide olsa 100 lira verirdim ama ben daha ucuz bişey almalıyım. kemeraltında bulur alırsın daha sonra. eskidi yırtıldı falan dersin. kalbi kırılmasın
sorma canım o kadar güzelleri var ki içim gidiyor bana kayınvaldem almıs Aman Allahım hiç görme safi cırtlak turuncu,küçük ve bezden beter.. anneme yenısını alıcam dedim olmaz ayıp olur dedi.. mecburum onu kullanmaya.. ama cokkkkk kötüüüüü
Aaa evet bebekle benım canta ayrı olmalııııııı ayyy hiç kafam calısmıyor iyi mi.. Ay agzına sağlık .. ne komık oldum..
sorma kayınvaldem alıs verıs bılmez ist. eminonunü biliyor bir ne bulursa alıyor kalıteden anlamıyor ama beni de mi anlamıyor sanıyor yoksa önemsemiyormu bilmiyorum..
cocuk arabasını da onlar alcakmıs dun esım soyledı aman askım sakın dedım görduk aldıklarını ya parasını versın dedım ya da biz bir model soyleyelım onu alsınlar.. biliyorum cunku alcak pazar arabasını getircek cocuk arabası die..:roflol:
ben de çıkacam birazdan yemek falan yapayım ya offfff
şahika çantasımıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şahika çantasımıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım ayrı yap ki herşey birbirine girmesin. ben kendiminkileri küçük nike valizine koyayım diyorum. evde var zaten.. bebişede ayrı bişey değil de küçük nike çantayamı koysam. aile boyu halı saha maçına gidiyo muş gibi :roflol:burarda pazar filesi alacakmış ekonomik teyzem. artık aselimi onda taşırsın şeffaf şeffaf.
alsana birer tene o çantadan bayanssulusmile
kız daha yemek yapmadın mı önceden nerdeydinklava: klava: klava: klava::umursamaz::umursamaz: