2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

selammm güzelim özledim sizi geldimmmmm kocam calısıooo gunahımı alıyon

yarın gelmemmmm heheheheh gercı kocis yarın zıpkına gıtcekmıs beni yalnız bırakıpppppp

çatla da patlaaa benim kocam evdeee son 12 saattir uyuyoooo gerçi gece oje sürmüştüm uyandı farketti bi ara aa ne güzel olmuş diye bi de seni dışarı çıkarcam dedi ama yattı geri :roflol:

valla ya daha pijama güzellik yarışması yapacaktık. listeyi de hazırladım.

evettttt ben sabırsızlıkla beklıyorummmm ahhhh aynı sehırde olucaktık sizlerle yakanıza yapısır cıkarırdım sizi ahhhhhh ahhhhhhhhhh

yanlış alıntı yaptım uyku sersemi kaydirigubbakcemile3 sedef için söledim son sölediğimi

çatla da patlaaa benim kocam evdeee son 12 saattir uyuyoooo gerçi gece oje sürmüştüm uyandı farketti bi ara aa ne güzel olmuş diye bi de seni dışarı çıkarcam dedi ama yattı geri :roflol:

woooowwwwwwwww bak sen kocişeeee olsun demesi yeterrr.. senin ne işin var burda git kıvrıl kocanın yanınaaaaa

woooowwwwwwwww bak sen kocişeeee olsun demesi yeterrr.. senin ne işin var burda git kıvrıl kocanın yanınaaaaa

kız kalas gibi oldum yata yata. o çalıştı bütün hafta yorulmuş dinlensin. uyuz oluyo zaten ben vır vır yapınca. hem 80 kiloyum ben yatınca yatak çöküyo o da üstüme yuvarlanıyo :roflol::roflol: sinir oluyo

boy da var devim benim kız bu devin yumurtasından bebik çıkacak anaaaaaa

boy da var devim benim kız bu devin yumurtasından bebik çıkacak anaaaaaa

:roflol::roflol:kociş de benim kadar benden azıcık uzunca. bakma uyuz olduğuna kendisi de öyle aşırı zayıf değil. zayıf gözükür ama ağır çeker. hem benim bebikim de dev olcaaaaaaakkkk

yok kız kedim totomun dibinde. annecidir benim oğlum annesinin dibinden hiç ayrılmaz
kedin mi var kıss
kedi demiyin bana yavv ben çok korkarım annem evde kedi besliyo odası bile var kedisinin düşünün yani erkek kardeşimde evde üç tane kedisi var iran kedisi ama çok farklı diğer kedilerden yüz şekli felan ben gidince odandan dışarı çıkartmıyorlar korkakım çünkü bide hamilelere tehlikeli dikkat et canım kılına tüyüne

Slm kislar biz geldik oglusumla opuyorumnanaktan

:roflol::roflol:kociş de benim kadar benden azıcık uzunca. bakma uyuz olduğuna kendisi de öyle aşırı zayıf değil. zayıf gözükür ama ağır çeker. hem benim bebikim de dev olcaaaaaaakkkk

ayyy başın da da şapkası. yumurta kabuğundan hem de . küçük dev yerim ben o devi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…